Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΑΓΙΟΣ ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ

Αυτός είναι ο μαγευτικός Άγιος Δομίνικος όπου γυρίζεται το Survivor

Το ειδυλλιακό «σκηνικό» του παιχνιδιού επιβίωσης


Αποτέλεσμα εικόνας για αγιοσ δομινικοσ χαρτησ


Αν δεν ήταν το Survivor, οι παραλίες των «Μαχητών» και των «Διάσημων», τα συμβούλια του νησιού και τα αγωνίσματα, πιθανώς οι γνώσεις των περισσότερων από μας για τον Άγιο Δομίνικο- ή Δομινικανή Δημοκρατία- να περιορίζονταν στο ότι είναι κάποιο μέρος στην Καραϊβική που θυμίζει καρτ ποστάλ.

Με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται για τη χώρα, με αφορμή το παιχνίδι επιβίωσης, ο Άγιος Δομίνικος έχει πλέον μπει στα σπίτια σχεδόν όλων. Κι εκτός από τις πραγματικά εντυπωσιακές παραλίες, που μοιάζουν βγαλμένες από τουριστικό οδηγό, έχει και πολλές άλλες εικόνες που αξίζει να δούμε.

Αποτέλεσμα εικόνας για αγιοσ δομινικοσ χαρτησ

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΕΞΩ

ΤΡΟΜΕΡΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ!!! ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΕΖΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!




Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Μια καταπληκτική ομολογία μιας Ελληνοκαναδέζας δημοσιογράφο έρχεται να εκφράσει την σκληρή πραγματικότητα στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα τα τελευταία χρονιά από την στάση των πολιτικών της που την παρέδωσαν «αρνιού σε σφαγή».
Συγκεκριμένα, η Faith Goldy σε μια τηλεοπτική εκπομπή σε κάποιο κανάλι του Καναδά, σχολιάζοντας την κατάσταση στην Ελλάδα ξέσπασε λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι Έλληνες πολιτικοί είναι οι πόρνες της Ευρώπης.
Η Faith Goldy αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν αυτήν την εβδομάδα να εορτάζουμε στην Ελλάδα την επέτειο της επανάστασης και της ανεξαρτησίας, όταν η χώρα είναι υπό την σκληρή κατοχή των ξένων που έχουν καταλύσει ολοκληρωτικά την ανεξαρτησία της.