Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΦΑΡΣΑ

H ΣΕΞΥ φάρσα που θα κόλαζε κάθε άντρα,, "Κάνε μου την ένεση.."
Από τις πιο τολμηρές και σέξι φάρσες που έχουν γίνει ποτέ που δεν θα αφήσουν ασυγκίνητο τον αντρικό πληθυσμό και πολύ θα παρακαλούσαν να είναι στην θέση των ασθενών του βίντεο...

Λοιπόν, η φάρσα εχει ως εξής ο γιατρός "φαρσέρ" υποτίθεται ότι εχει σπάσει το χέρι του και βάζει τους ανυποψίαστους ασθενεις να κάνουν ένεση στα οπίσθια της πανέμορφης κοπέλας.

Για περισσότερες λεπτομέριες δείτε το παρακάτω βίντεο:


 

ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΥΣ

Εντυπωσιακά ακροβατικα

Εντυπωσιακά ακροβατικά

Εντυπωσιακά ακροβατικά

Εντυπωσιακά ακροβατικά

Εντυπωσιακά ακροβατικά

Εντυπωσιακά ακροβατικά

Εντυπωσιακά ακροβατικά

Εντυπωσιακά ακροβατικά

Εντυπωσιακά ακροβατικά

Εντυπωσιακά ακροβατικά

Εντυπωσιακά ακροβατικά

ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

"Όταν χρεοκοπήσει η Ελλάδα θα κάνουμε φτηνές διακοπές"

Συνημμένη Εικόνα: greecevacations160212.jpg



Η χρεοκοπία για την Ελλάδα πλησιάζει, σχολιάζει σε άρθρο της η Mary Ellen Synon στη Daily Mail. Δείτε τι συμβουλεύει τους απανταχού Ευρωπαίους




Σε ένα άκρως καυστικό άρθρο στη Daily Mail, η Mary Ellen Synon που γράφει κυρίως στην Daily Mail της Ιρλανδίας, τονίζει πως "όταν οι Έλληνες χρεοκοπήσουν το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να κλείσουμε διακοπές!".

"Γιατί το πρώτο που θα γίνει όταν η Ελλάδα βγει από το ευρώ και έρθει η νέα πιο φτηνή δραχμή η Ελλάδα θα προσφέρει τις πιο φτηνές διακοπές σε όλη την Ευρώπη", τονίζει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, σχολιάζει πως θα είναι λες και οι τουρίστες έχουν κερδίσει τη "λοταρία των διακοπών" αφού από τη στιγμή που πατήσουν το πόδι τους στην Ελλάδα με ευρώ θα πληρώνουν σε γερμανικό συνάλλαγμα.

Έτσι, συμβουλεύει: "Με το που βγει η Ελλάδα από το ευρώ, κλείστε εισιτήριό για κάποιο ελληνικό νησί!".

"Γνωρίζετε όλοι ότι η χρεοκοπία της Ελλάδας έρχεται", σημειώνει μεταξύ άλλων και προσθέτει πως θα χρεοκοπήσουμε ένα απόγευμα Παρασκευής ώστε να έχουν παγώσουν οι καταθέσεις στις τράπεζες μέχρι το πρωί της Δευτέρας.

Έτσι, η ελληνική κυβέρνηση θα ανακοινώσει την έξοδο από το ευρώ και τη επιστροφή στο εθνικό νόμισμα, τη δραχμή, σχολιάζει.

Και συνεχίζει, διερωτώντας: τι θα γίνει όταν οι Έλληνες ξυπνήσουν τη Δευτέρα και δουν πως δεν έχουν πια ευρώ αλλά δραχμές;

"Αυτό που περιμένει την Ελλάδα εκτός ευρώ είναι αυτό που περιμένει οποιονδήποτε έξω από μια αγία, καθολική αποστολική εκκλησία, στην καλύτερη περίπτωση μια αιωνιότητα στο προαύλιο της κολάσεως, ενώ στη χειρότερη μια σκέτη κόλαση", σημειώνει και προσθέτει πως προβλέπουν ράλι της αγοράς, έλεγχοι στα σύνορα για να σταματήσουν τους τρομοκρατημένους ανθρώπους που θα προσπαθήσουν να φύγουν από τη χώρα και να βγάλουν εκτός συνόρων τα χρήματά τους και μια σακατεμένη κληρονομιά διεθνών συμβάσεων και χρεών που πρέπει να αποπληρωθούν.

Τι θα γίνει με τις καταθέσεις

Ήδη υπογραμμίζει πως οι πλούσιοι στην Ελλάδα έχουν μεταφέρει τις καταθέσεις τους στην Ελβετία και γενικά σε τράπεζες εκτός συνόρων.

"Αυτά είναι καλά νέα", συνεχίζει, λέγοντας πως τα περισσότερα χρήματα της Ελλάδας είναι έξω και ασφαλή από τη υποτίμηση και έτοιμα να επιστρέψουν στην χώρα ανά πάσα στιγμή για επενδύσεις, όταν έρθει η "νέα δραχμή".

Σχετικά με τις τραπεζικές καταθέσεις, η αρθρογράφος υποστηρίζει πως η ελληνική κυβέρνηση θα ψηφίσει νόμο που θα λέει πως όλες οι καταθέσεις των Ελλήνων σε εγχώριες τράπεζες θα υπολογίζονται πλέον με βάση τη νέα δραχμή, ενώ στους ξένους που έχουν καταθέσεις θα τους δοθεί η επιλογή εφόσον θέλουν να τις διατηρήσουν με βάση το ευρώ.

Τέλος, σημειώνει πως εάν η Ελλάδα μείνει στο ευρώ θα είναι επίπονο για πολλά χρόνια.

"Αξίζει την ταλαιπωρία για να "ελευθερωθεί" ξανά να ανοικοδομήσει τις επιχειρήσεις και τον τομέα της εργασίας και να προσελκύσει ξένους επενδυτές...και κάθε έναν από εμάς στις παραλίες και τις ταβέρνες της", καταλήγει.
NEWS 247.GR