Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΛΙΓΑ ΛΙΓΑ ΤΑ ΔΕΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ

Επιστρέφει το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας

ΑΘΗΝΑ 24/02/2014

Στην επαναφορά του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας προχώρησε η κυβέρνηση καθώς με απόφαση του Χρήστου Σταϊκούρα ενεργοποιείται εκ νέου η διάταξη νόμου που είχε συμπεριληφθεί σε ΦΕΚ στις 11 του μήνα και δίνει ανάσα έως 150 ευρώ τον μήνα.

Η συγκεκριμένη κίνηση ερμηνεύεται από πολλούς ως προεκλογική παροχή καθώς γίνεται περίπου τρεις μήνες πριν τις εκλογές και μάλιστα επιχειρήθηκε να υλοποιηθεί στα κρυφά.

ΣΑΛΑΧΙΑ < MANTA >

Στην Ινδονησία το μεγαλύτερο καταφύγιο των σαλαχιών manta

 
 
Στην Ινδονησία το μεγαλύτερο καταφύγιο των σαλαχιών manta

Απόφαση της κυβέρνησης για αύξηση της τουριστικής κίνησης

Τα σαλάχια Manta Ray βρίσκονται στο στόχαστρο των αλιέων καθώς αξιοποιούνται τα βράγχια τους και ο τρόπος που φιλτράρουν το πλανγκτόν στην ιατρική. Πλέον, η Ινδονησία ανακοίνωσε ότι δεν θα μπορούν να αλιευτούν οι συγκεκριμένοι θαλάσσιοι οργανισμοί σε μία έκταση 2.2 εκατομμυρίων τετραγωνικών μιλιών, με αποτέλεσμα να δημιουργείται το μεγαλύτερο καταφύγο των Manta ray στον κόσμο.

Πάντως παρά την ανακοίνωση της κυβέρνησης την Παρασκευή, χρειάζονται περαιτέρω μέτρα για να απαγορευθεί η αλιεία του συγκεκριμένου είδους.
 

ΣΟΟΥ ΡΑΠ.

Τηλεοπτικό σόου Ραπτόπουλου

 
Τηλεοπτικό σόου Ραπτόπουλου

«Βουτήξατε τη μούρη σας στο μέλι», είπε στους… άρχοντες! - Δείτε το βίντεο


Εκτός εαυτού βγήκε για μια ακόμη φορά, ο αγαπημένος, θεσσαλονικιός αθλητικός δημοσιογράφος, Κωστής Ραπτόπουλος, και διάλεξε έναν πρωτότυπο τρόπο εκδήλωσης της αγανάκτησής του για τα κακώς κείμενα στην ποδοσφαιρική, και όχι μόνο, σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα.

«Φάγατε όλο το μέλι. Και φταίει ο Ραπτόπουλος;», μονολογεί η τηλεοπτική περσόνα του Βορρά και λούζεται μ' ένα ολόκληρο βάζο μέλι.

Τηλεοπτική απόλαυση!

ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΧΡΗΣΙΜΑ

Από άχρηστα... χρήσιμα

 
Από άχρηστα... χρήσιμα

Οικονομικές ιδέες για στιλάτες διακοσμήσεις


Θέλετε να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας ανακυκλώνοντας πράγματα που ήδη έχετε; Οι λύσεις είναι εδώ. Το μοντέρνο design το μόνο που χρειάζεται είναι φαντασία και παλιά αντικείμενα.

Η ανακύκλωση σε αυτή τη περίπτωση θα σας σώσει από πολλά περιττά έξοδα και θα μετατρέψει το σπιτικό σας στο πιο μοντέρνο «καταφύγιο».
 

 

ΑΔΕΙΑ ΣΠΙΤΙΑ - ΓΕΜΑΤΑ ΠΑΡΚΑ

Το σκάνδαλο των 11 εκατ. άδειων σπιτιών σε όλη την Ευρώπη

 Φεβρουάριος 24 2014
X ΝΕΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣX neoliberalX Neoliberal ThoughtX neoliberalismX NEO-FEUDALISM
 
Την ώρα που εκατομμύρια άστεγοι σε όλη την Ευρώπη κραυγάζουν για ένα καταφύγιο, σοκ προκαλούν τα 11 εκατ. άδεια σπίτια που θα μπορούσαν να τους στεγάσουν δύο φορές όλους, σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε από όλη την ΕΕ η βρετανική εφημερίδα The Guardian.
 
Ειδικότερα, στην Ισπανία περισσότερα από 3,4 εκατομμύρια σπίτια μένουν κενά, ενώ αντιστοίχως 2 εκατ. άδειοι χώροι παραμένουν σε Γαλλία και Ιταλία, 1,8 εκατ. στη Γερμανία και περισσότερα από 700.000 στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 
Υπάρχει, δε, μεγάλος αριθμός άδειων σπιτιώ στην Ιρλανδία, την Ελλάδα, την Πορτογαλία και διάφορες άλλες χώρες, όπως αναφέρει η εφημερίδα.
 

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ

ΔΕΙΤΕ το ΥΠΕΡΟΧΟ έργο δύο Ελληνίδων στη μέση της ερήμου που φαίνεται από το διάστημα εδώ και 17 χρόνια!!!
< ΒΙΝΤΕΟ >

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!! ΔΕΙΤΕ το ΥΠΕΡΟΧΟ έργο δύο Ελληνίδων στη μέση της ερήμου που φαίνεται από το διάστημα εδώ και 17 χρόνια!!! (VIDEO)
 
Όχι δεν είναι έργο εξωγήινων. Όχι δεν είναι σκηνή από επεισόδιο των X-Files. Είναι εγκατάσταση τέχνης και ανήκει σε ελληνίδες.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
 

Πρόκειται για εικαστικό έργο τέχνης που δεσπόζει στην περιοχή Ελ Γκούνα της Αιγύπτου, στη μέση της Σαχάρας.
 

ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΟΥ < ΔΝΤ > ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Έτσι εξηγούνται όλα! Το ΔΝΤ ετοιμάζει... απόβαση στην Ουκρανία μέσω Βρετανίας και ΗΠΑ!!!

Έτσι εξηγούνται όλα! Το ΔΝΤ ετοιμάζει... απόβαση στην Ουκρανία μέσω Βρετανίας και ΗΠΑ!!!
 
Η Βρετανία είναι έτοιμη να προσφέρει οικονομική βοήθεια στην Ουκρανία εντός πλαισίων που θα τεθούν από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Ενωση, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας Τζορτζ Οσμπορν απευθυνόμενους στους δημοσιογράφους στη Σιγκαπούρη.
 
"Είναι οι πρώτες ημέρες, οι πρώτες ώρες, αλλά ο λαός της Ουκρανίας φαίνεται να δείχνει τη βούληση να οδηγήσει τη χώρα στο μέλλον, στην οικοδόμηση ισχυρότερων δεσμών με την Ευρώπη, και δεν νομίζω ότι αυτό πρέπει να το αποκρούσουμε, πρέπει να το ενθαρρύνουμε", είπε.
 

ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΧΑΟΣ στη Βουλή της Κύπρου...- Διαδηλωτές κλείδωσαν μέσα βουλευτές και τους έκοψαν το ρεύμα...

ΧΑΟΣ στη Βουλή της Κύπρου...- Διαδηλωτές κλείδωσαν μέσα βουλευτές και τους έκοψαν το ρεύμα... (VIDEO)
 
Σε εμπόλεμη ζώνη μετατράπηκε η Βουλή στην Κύπρο, γύρω από την οποία εκτυλίχθηκαν σοβαρά επεισόδια.
Γύρω στις 10:00, διαμαρτυρόμενοι εργαζόμενοι της ΑΗΚ προκάλεσαν ζημιά στη γεννήτρια του κτηρίου, με αποτέλεσμα οι βουλευτές και οι εργαζόμενοι στο Κοινοβούλιο να εγκλωβιστούν εντός του κτηρίου, αφού οι ηλεκτρικές πόρτες κλείδωσαν αυτόματα.
 
Ωστόσο η ηλεκτροδότηση επανήλθε μια ώρα αργότερα, και την ίδια ώρα επανάρχισε η συζήτηση στην Επιτροπή Οικονομικών, η οποία είχε διακοπεί πριν καλά καλά αρχίσει στις 9 το πρωί.
 
Εντός του κτηρίου βρίσκονται άνδρες της αστυνομίας, προκειμένου να προστατεύσουν βουλευτές και προσωπικό από τυχόν είσοδο των διαδηλωτών.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτά "καίει" η κάθε συσκευή που έχουμε στο σπίτι μας!!! Έτσι θα καταφέρουμε να εξοικονομήσουμε ρεύμα

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτά
 
Εσύ γνωρίζεις πόσο ρεύμα καίνε οι ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού σου;
Επειδή δεν είναι καιρός για σπατάλες και κυρίως επειδή ξέρουμε πόσο σε "πονάει" ο λογαριασμός της ΔΕΗ, δες τον αναλυτικό πίνακα

Η ΓΑΤΕΣ ΣΦΙΓΓΑ ΚΡΥΩΝΟΥΝ

Ολόκληρη μπουτίκ έχουν στη ντουλάπα τους

 
Ολόκληρη μπουτίκ έχουν στη ντουλάπα τους

Κομψές και ζεστές στο κρύο Δουβλίνο


Αν ένας χώρος είναι κρύος για έναν άνθρωπο, θα είναι κρύος και για μια γάτα χωρίς τρίχωμα. Μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη γάτα-Σφίγγα είναι «δεν κρυώνουν;». Η απάντηση είναι η εξής: Είναι αρκετά έξυπνες ώστε να βρουν έναν άνθρωπο, σκύλο ή γάτα για να κουλουριαστούν πάνω του.

Όμως στο χειμωνιάτικο Δουβλίνο το κρύο μπορεί να είναι ανυπόφορο και τις περισσότερες φορές μπορεί να μην βρουν κάποιον να τις ζεστάνει. Έτσι, τα αφεντικά της Gina και του γιου της Prince Charming φρόντισαν να κάνουν κάτι για τα περιορισμένα μέσα διατήρησης της θερμότητας που έχουν οι γάτες τους… Τούς έφτιαξαν ντουλάπες γεμάτες με ρούχα που θα τις κρατούν ζεστές.

Παλτουδάκια, πουλοβεράκια, φουτεράκια με κουκούλες και άλλα trendy…