Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Mark Visser Rides JAWS at Night - ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΑΓΓΛΟΣ Ε! ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΜΑΛΑΚΑΣ

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ-Εργοδότης "μάλωσε" υπάλληλο του χτυπώντας την με το πέος του - Φωτο


Πάει ο κόσμος...το ΄χανει!!!Ακούει κανείς;
Η 25χρονη πήρε αποζημίωση ρεκόρ 80 εκατομύρια ευρώ μετά τη μήνυση που κατέθεσε για σεξουαλική παρενόχληση.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό έγινε στην Αγγλία....
...

Η 25χρονη Ashley Alford, που βλέπετε στην φωτογραφία, δούλευε ως υπάλληλος σε αποθήκες.


Ξαφνικά ενώ έκανε καταγραφή ο προιστάμενος της Richard Moore μπήκε στην αποθήκη, την χτύπησε και την έδεσε.
Αμέσως μετά της έσκισε τη φούστα, και αφού τη χτύπησε στο κεφάλι με το πέος του, αυτοικανοποιήθηκε μπροστά της.

Το βρετανικό δικαστήριο αποζημίωσε την υπάλληλο με το ποσό ρεκόρ στα χρονικά των 80 εκατομυρίων ευρώ.


ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Ο ΓΕΡΟ Ρ.ΓΚΙΓΚΣ

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011

Μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης από το σεξ...εξαιτίας της!


Και τώρα αυτή τον εκδικείται!
Ο ντροπιασμένος star της Manchester United,σύμφωνα με τον αγγλικό τύπο, μπαίνει σε κλινική απεξάρτησης από το σεξ για να γλιτώσει το γάμο του...
...


Ο Ρ.Γκιγκς μετά τις σχέσεις του με μοντέλα, την γυναίκα του αδερφού του και την μητέρα της, υποσχέθηκε στη σύζυγο του πως μετά τη νοσηλεία του θα γίνει άλλος άνθρωπος.



Σχεδόν ταυτόχρονα, το μοντέλο Imogen Thomas που είχε κρυφό δεσμό με τον ποδοσφαιριστή, βάλθηκε να τον τρελλάνει.



Μετά τις αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις της, αμέσως μόλις ξέσπασε το σκάνδαλο, τώρα ''γύρισε'' και ένα αποκαλυπτικό video clip, φορώντας τη φανέλα του πρώην αγαπημένου της.

Δείτε το video clip


newsit

ΠΩΣ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011

Αυτές είναι οι τροφές που μας κόβουν την όρεξη!


Μπορείς κι εσύ!Ξεκίνα τώρα!
Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όταν ξεκινάμε μια υποθερμιδική δίαιτα είναι το αίσθημα της πείνας...
.... Δυστυχώς η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι δεν υπάρχει τρόπος να χάσουμε βάρος χωρίς να νιώσουμε πείνα ως ένα σημείο γιατί είναι μια φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού μας στην μείωση των ημερίσιων θερμίδων μας. Υπάρχουν όμως κάποιες τροφές που είναι σύμμαχοι στην προσπάθειά μας αυτή γιατί έχουν την ικανότητα να καταστέλλουν την πείνα και να μας βοηθούν έτσι να εμμείνουμε στην δίαιτα μας.
Τα κουκουνάρια

Ένα από τα τελευταία και αποτελεσματικά συμπληρώματα για την μείωση της όρεξης που αρχίζουν να εμφανίζονται στην αγορά του εξωτερικού σήμερα είναι κάψουλες που περιέχουν λάδι κουκουναριού.

Τα κουκουνάρια περιέχουν πινολεϊκό οξύ, που είναι ένας πολύ ισχυρός καταστολέας της όρεξης. Σε μια μελέτη, πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (PUFAs) που προέρχονται από τα κουκουνάρια ενίσχυσαν δύο ορμόνες γνωστές για την θετική τους δράση στην ελάττωση της όρεξης.

Σύμφωνα με την έρευνα υπέρβαρες γυναίκες ανέφεραν σημαντικά λιγότερη επιθυμία να φάνε μόνο 30 λεπτά μετά την λήψη της κάψουλας με πινολεϊκό οξύ, σε σύγκριση με το ελαιόλαδο που ήταν το εικονικό φάρμακο (placebo).

Η κατανάλωση λοιπόν μερικών κουκουναριών που είναι η κύρια πηγή του πινολεϊκού οξέος μπορεί επίσης να καταπολεμήσει αποτελεσματικά τις ανεπιθύμητες κρίσεις πείνας σας.

Πηγή
Τα αμύγδαλα

Σύμφωνα με νέα μελέτη επίσης λίγα αμύγδαλα, πού είναι πλούσια πηγή σε αντιοξειδωτικά φλαβονοειδή, βιταμίνη Ε και μαγνήσιο, μπορούν να δώσουν το αίσθημα του κορεσμού γρήγορα και για πολύ ώρα και να σαςβοηθήσει σε περιόδους δίαιτας.

Γενικά πάντως όλοι οι ανάλατοι ωμοί ξηροί καρποί, έχουν λίγο ως πολύ αυτήν την ιδιότητα λόγω των καλών λιπαρων οξέων που περιέχουν. Μικρή ποσότητα εννοείται.....

Πηγή
Πρωτεϊνούχες Τροφές

Καταναλώστε περισσότερο πρωτεϊνούχες τροφές.

Πρόσφατες έρευνες βρετανών επιστημόνων ανακάλυψαν ότι μια βασική ορμόνη του ανθρώπινου εντέρου (PYY) ή οποία αυξάνεται με την κατανάλωση πρωτεϊνών μπορεί να είναι ο λόγος που οι δίαιτες πλούσιες σε πρωτεΐνες ενισχύουν περισσότερο το αίσθημα του κορεσμού και βοηθούν την απώλεια βάρους.

Πηγή
Πράσινα Λαχανικά

Τα ινώδη πράσινα λαχανικά όπως μαρούλι, λάχανο, κουνουπίδι αγγουράκι, μπρόκολο και άλλα παρόμοια έχουν τόσο λίγες θερμίδες που σχεδόν δεν μετράνε καθόλου και ταυτόχρονα σας δίνουν την αίσθηση ότι έχετε φάει πολύ.



Λόγω επίσης των φυτικών ινών πέπτονται πιο αργά και και σας κάνουν να αισθάνεστε πλήρης για μεγάλο χρονικό διάστημα, απενεργοποιώντας τα σήματα πείνας στον εγκέφαλο.
Νερό

Το νερό είναι ένα ισχυρό ανορεκτικό και αν πιείτε ένα ποτήρι νερό μόλις αρχίσετε να νιώθετε πείνα θα δείτε ότι μετά από 10 λεπτά η όρεξη σας μειώνετε σχεδόν σε κάθε περίπτωση. Επίσης το νερό βοηθά το σώμα σας να μεταβολίζει αποτελεσματικά το αποθηκευμένο λίπος.

Ένα αφυδατωμένο σώμα τείνει να κρατάει το λίπος και η κατανάλωση αρκετής ποσότητας νερού είναι απαραίτητη και από αυτήν την άποψη.

Εξτρα Συμβουλές

Προσπαθήστε να αποφεύγετε γεύματα που περιέχουν μόνο υδατάνθρακες (πχ μακαρόνια, πατάτες, ρύζι) γιατί είναι τα πρώτα θρεπτικά συστατικά που εγκαταλείπουν το στομάχι. Ένα γεύμα που περιλαμβάνει μόνο υδατάνθρακες χωνεύεται γρήγορα, με αποτέλεσμα να πεινάσετε νωρίτερα από ό, τι αν είχατε φάει μαζί τροφές με άλλα διατροφικά συστατικά (δηλ καλά λιπαρά και πρωτεΐνες). Επιπλέον οι απλοι υδατάνθρακες έχουν υψηλό γλυκαιμικό δείκτη και αυτό είναι καταστροφικό σε περιόδους δίαιτας.

Πολλαπλά και μικρά υγιεινά γεύματα κατά την διάρκεια της ημέρας οδηγεί σε καλύτερο έλεγχο της πείνας. Κάθε φορά που τρώμε - ακόμη και ένα πολύ μικρό γεύμα - το κέντρο της όρεξης στον εγκέφαλο ηρεμεί και αποφεύγουμε τα τεράστια γεύματα που οδηγούν στην αποθήκευση λίπους.
fe-mail

ΑΝΤΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011

Αυτές είναι οι πραγματικές απώλειες

Τι θα χάσουμε με τα νέα μέτρα

Έως και το 25% του εισοδήματός τους θα χάσουν εκατομμύρια μισθωτοί και συνταξιούχοι από τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Χωρίς να υπολογίζονται οι μειώσεις εισοδήματος από τον κίνδυνο ανεργίας, οι μισθοσυντήρητοι...
...θα υποστούν μεγάλες μειώσεις των εισοδημάτων τους.
Το Πρώτο Θέμα παρουσιάζει σήμερα αναλυτικά τις ετήσιες απώλειες από τα νέα μέτρα.
Στα ακίνητα οι απώλειες από την επιβολή νέων εισφορών θα κυμαίνονται από 100 έως 320 ευρώ, από τα νέα επαγγελματικά κριτήρια θα χάνονται από 100 έως 1000 ευρώ, ενώ από την επιβολή ΕΦΚ στο φυσικό αέριο η ετήσια επιβάρυνση θα είναι 60-100 ευρώ.
Με το νέο σύστημα των αποδείξεων, οι απώλειες υπολογίζονται σε 180-400 ευρώ, ενώ εάν τελικά γίνει η εξίσωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης, οι απώλειες ανά νοικοκυριό θα κυμανθούν από 300 έως 800 ευρώ το χρόνο.
Από την κατάργηση των φοροαπαλλαγών οι φορολογούμενοι θα χάσουν από 60 έως 650 το χρόνο, ανάλογα με το εισόδημά τους. Για την εισφορά υπέρ ανέργων οι απώλειες θα είναι από 40-200 ευρώ.
Για όσους επιμένουν να καπνίζουν, οι νέοι φόροι θα τους επιβαρύνουν με 35-100 ευρώ το χρόνο.
Τα πρόστιμα στα αυθαίρετα θα στοιχίσουν στους «παράνομους» 500-1000 ευρώ το χρόνο, ενώ από 10 έως 35 ευρώ θα κυμανθούν οι αυξήσεις στα τέλη κυκλοφορίας.
Τεράστιες θα είναι οι απώλειες εισοδήματος από τις περικοπές επιδομάτων (1800-5000 ευρώ), τις περικοπές μισθών και συντάξεων (300-3000 ευρώ) και τις ωριμάνσεις μισθών (450-1000 ευρώ) για τους δημόσιους υπαλλήλους.
Τέλος, ο περιβόητος κεφαλικός φόρος του 1-4% θα στοιχίσει στους φορολογούμενους από 360 έως 900 ευρώ ετησίως, ανάλογα με το εισόδημά τους.
newsbeast

ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011

Η ιταλική μαφία βυθίζει πλοία με τοξικά στο Ιόνιο

Σε χωματερές επικίνδυνων αποβλήτων έχουν μετατραπεί οι θάλασσες

Καταστροφική ρύπανση για τα επόμενα 300 χρόνια επιφυλάσσουν στις ελληνικές θάλασσες τα ραδιενεργά και τοξικά απόβλητα που απορρίπτονται παρανόμως από κυκλώματα του οργανωμένου εγκλήματος της Ιταλίας.


«Η ιταλική μαφία, σε συνδυασμό με ασυνείδητους βιομήχανους και διαχειριστές εργοστασίων, δεν έπαψε ποτέ να συμπεριφέρεται στις θάλασσες σαν χωματερές. Δυστυχώς έχουμε βάσιμες υποψίες ότι αυτή η πρακτική συνεχίζεται ακόμα και σήμερα», δηλώνει στην «Real planet» ο Αντόνιο Περγκολίτζι, υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Νομοθεσίας της «Λεγκαμπιέντε».

Η «Λεγκαμπιέντε» είχε κάνει λόγο για τουλάχιστον 40 ύποπτες εξαφανίσεις πλοίων, με ακόμα πιο ύποπτο φορτίο ήδη από τα τέλη της δεκαετίας του 1970. Τουλάχιστον επτά από αυτά τα ναυάγια βρίσκονται σε ελληνικά χωρικά ύδατα.
«Δυστυχώς πολλοί πολιτικοί, επιχειρηματίες και άτομα του οργανωμένου εγκλήματος έχουν συμφέρον από την αποσιώπηση της υπόθεσης. Επισήμως, η Δικαιοσύνη λέει ότι για τη διεξαγωγή οποιασδήποτε έρευνας απαιτείται ο εντοπισμός και η ανέλκυση ενός τέτοιου ναυαγίου. Αυτό βέβαια θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο αλλά και κοστοβόρο. Από την άλλη, δεν θα ήταν καθόλου δύσκολο αν εντοπίσει τις βιομηχανίες που παράγουν επικίνδυνα απόβλητα», λέει ο εκπρόσωπος της «Λεγκαμπιέντε».

Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και η ύπαρξη παλαιών ναυαγίων στο βυθό του Ιονίου ενέχει σοβαρότατες προκλήσεις για το θαλάσσιο περιβάλλον.
newsbeast