Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ

Η τρελή καθημερινότητα των Ρώσων σε ένα βίντεο 20 λεπτών!

Μια συλλογή με μοναδικά πλάνα


Η τρελή καθημερινότητα των Ρώσων σε ένα βίντεο 20 λεπτών!


ΤΑ ΤΟΠ 10 ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Τα 10 προϊόντα που πουλάνε «τρελά» παγκοσμίως

Κάθε χρόνο, η εταιρεία ερευνών Kantar Worldpanel παρουσιάζει μία μελέτη, η οποία δείχνει ποια είναι τα δημοφιλέστερα και ταχύτερα αναπτυσσόμενα συσκευασμένα καταναλωτικά προϊόντα στον κόσμο.
Η μελέτη αναλύει δεδομένα 11.000 brands σε 35 χώρες και τα κατατάσσει με βάση τις πωλήσεις που καταγράφονται από τα νοικοκυριά, εξετάζοντας τόσο την ποσότητα όσο και την συχνότητα των αγορών. 
Παράλληλα, η Kantar Worldpanel παρέχει στοιχεία για το πώς ονομάζεται η πλέον ευπώλητη μάρκα σε κάθε χώρα του κόσμου-κάποια από αυτά τα ονόματα μπορεί να μην τα έχετε ξανακούσει ποτέ.

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ

Game is Over: Η οφειλόμενη ελληνική απάντηση στον Σόιμπλε, στη Μέρκελ και στο ΔΝΤ



Γράφει ο Δημήτρης Σκουτέρης

Επειδή το «δούλεμα» πάει σύννεφο. 

Επειδή 7 χρόνια κρίσης είναι πολλά. 
Επειδή από τα, ομολογημένα από τους ίδιους, «λάθη του ΔΝΤ» επιδεινώθηκε η κατάσταση στην Ελλάδα. 
Επειδή σώσαμε τις Τράπεζές τους και χάσαμε την αξιοπρέπεια μας, την εθνική μας ανεξαρτησία. 
Επειδή 7000 Έλληνες αυτοκτόνησαν στην περίοδο της κρίσης. 
Επειδή σχεδόν 500 000 νέοι Έλληνες Επιστήμονες πήραν το δρόμο της προσφυγιάς. Επειδή σχεδόν ένα… ΑΕΠ (ή αλλιώς 167 δισ. ευρώ) έχασαν οι Ελληνες από την αξία των προσωπικών τους περιουσιών τα χρόνια των Μνημονίων (όπως μαρτυρούν τα στοιχεία της Credit Suisse).

Επειδή οι αποκαλούμενες και εκβιαστικά επιβαλλόμενες «μεταρρυθμίσεις» γίνονται προς αποκλειστικό όφελος των τοκογλύφων δανειστών και της εγχώριας ελίτ.
Το παράδειγμα της Fraport
Το ξεπούλημα των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στη Fraport έναντι πινακίου φακής συνιστά αποικιοκρατικού τύπου παραχώρηση Ελληνικής δημόσιας περιουσίας σε γερμανική κρατική επιχείρηση. 

Έπρεπε η Fraport να καταβάλει 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ. 
Πήρε όμως «προίκα» 520 εκατομμύρια ευρώ δεδομένου ότι στα αεροδρόμια Θεσσαλονίκης και Χανίων έχουν εκτελεστεί έργα ΕΣΠΑ αξίας 520 εκατομμύριων ευρώ.