Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΑ

28 - 3 - 12

 Κατάλληλες για κολύμβηση οι ακτές της Θεσσαλονίκης
Η Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου της Αντιπεριφέρειας Θεσσαλονίκης στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της, για τον έλεγχο της καταλληλότητας των νερών στις ακτές κολύμβησης του νομού Θεσσαλονίκης κατά την θερινή περίοδο Μάιος - Οκτώβριος 2011, πραγματοποίησε δειγματοληψίες στα θαλασσινά νερά των ακτών κολύμβησης.

Ελήφθησαν συνολικά 231 δείγματα σε 21 προκαθορισμένα σημεία δειγματοληψίας των ακτών Αγίας Τριάδας, Περαίας, Ν. Επιβατών, Ν. Μηχανιώνας, Αγγελοχωρίου, Επανομής, Σταυρού, Βρασνών και Ασπροβάλτας τα οποία εξετάσθηκαν στο εργαστήριο Υγιεινής του Ιατρικού Τμήματος του Α.Π.Θ.

Από τις αναλύσεις του συνόλου των δειγμάτων προκύπτει ότι τα νερά των ακτών κολύμβησης στις παραπάνω ακτές της Θεσσαλονίκης εκπληρώνουν τους όρους της 46399/1352/86 ΥΑ σε συμμόρφωση με την 76/160/ΕΟΚ/75 οδηγία του Συμβουλίου Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων και ως εκ τούτου επιτρέπεται η κολύμβηση στις οργανωμένες αυτές ακτές, πλην των περιοχών που γειτνιάζουν με λιμένες, εκβολές ποταμών και χειμάρρων, όπου απαγορεύεται η κολύμβηση. Οι Δήμαρχοι των περιοχών κολύμβησης οφείλουν να ενημερώνουν τους δημότες και επισκέπτες τους για την εν λόγω απαγόρευση, με κατάλληλη σήμανση (τοποθέτηση απαγορευτικών πινακίδων).

Ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας εξέδωσε την απόφασή για τον χαρακτηρισμό καταλληλότητας των ακτών κολύμβησης της Θεσσαλονίκης για το έτος 2012 και δήλωσε :

«Τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και λειτουργώντας σύμφωνα με τις οδηγίες του Συμβουλίου Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, οι υπηρεσίες μας προχώρησαν στους απαιτούμενους ελέγχους για την ποιότητα των νερών σε όλες τις ακτές της Θεσσαλονίκης. Για άλλη μια χρονιά τα αποτελέσματα δείχνουν ότι τα νερά στις ακτές της Θεσσαλονίκης είναι κατάλληλα για κολύμβηση. Έτσι θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα σε όλους τους Θεσσαλονικείς να εμπιστευτούν και να επιλέξουν άφοβα τις παραλίες μας για τις κοντινές καλοκαιρινές τους αποδράσεις. Εμείς θα συνεχίσουμε όλους τους ελέγχους για να διασφαλίσουμε τη δημόσια υγιεινή, να τηρήσουμε τα επίπεδα ασφαλείας για τους λουόμενους και να πείσουμε και τους πλέον δύσπιστους ότι μπορούν να χαρούν άφοβα τις ακτές της Θεσσαλονίκης».

ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ


Απίστευτη μεσημεριανή ταλαιπωρία για τους Θεσσαλονικείς

Δείτε ποιοί δρόμοι θα ασφαλτοστρωθούν τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη
Μιά δυσάρεστη έκπληξη περίμενε σήμερα το μεσημέρι, τους Θεσσαλονικείς, που ήθελαν να κινηθούν στο κέντρο. Οι περισσότεροι δεν είχαν ενημερωθεί ότι εκτελούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης, με αποτέλεσμα να επικρατήσει κυκλοφοριακό χάος. Αυτοκίνητα και δίκυκλα, κατέβηκαν στην Λεωφόρο Νίκης, με ..
αποτέλεσμα να γίνει και αυτή αδιάβατη κι έτσι το πέρασμα του 1 χλμ, από τα Δικαστήρια μέχρι τον Λευκό Πύργο, έγινε υπόθεση 45-60 λεπτών, αντί για 5-6, όταν η Νίκης είναι ελεύθερη.
Συνετέλεσε σε αυτό και η απουσία της δημοτικής αστυνομίας, που ήταν εμφανέστατη !

Για να είστε προετοιμασμένοι:
Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα συνεχιστούν ως εξής:
  • Λεωφορειολωρίδα οδού Τσιμισκή (από ΧΑΝΘ έως Εθν. Αμύνης) το Σάββατο 31/3/12 
  • Λεωφορειολωρίδα οδού Λ. Στρατού ( από Γ΄ Σεπτεμβρίου έως Αγγελάκη) την 31/3/12
  • Εγνατία (Ρεύμα εξόδου από Έκθεση έως Γ΄ Σεπτεμβρίου) το Σάββατο 7/4/12
  • Εγνατία (Ρεύμα εισόδου από Γ΄ Σεπτεμβρίου έως Έκθεση) την Κυριακή 8/4/12
  • Αγ. Πάντων (από Κολωνιάρη έως Λαγκαδά) την  Δευτέρα 2/4/12
  • Κόμβος  Καυτατζόγλου και Καραμανλή την Τρίτη 3/4/12

Παρακαλούνται οι οδηγοί και οι πολίτες να λαμβάνουν υπ΄ όψη τους  και να ακολουθούν την υπάρχουσα σήμανση κατά την εκτέλεση των εργασιών

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

2012 - To τέλος του Κόσμου; Βίντεο με τα γεγονότα των πρώτων 3 μηνών! [video]

28 Μαρτίου 2012, γεγονοτα, μηνων, πρωτων, κοσμος
« 2012 - To τέλος του Κόσμου; Βίντεο με τα γεγονότα των πρώτων 3 μηνών! [video] »
 
Παρακολουθήστε, σε ένα βίντεο, τι συνέβη τους πρώτους τρεις μήνες του 2012..! Σχετίζονται όλα αυτά τα γεγονότα με τις θεωρίες για το 2012 ή όταν ψάχνεις μανιωδώς για...
σημάδια τα βρίσκεις παντού; Πολλά από τα φαινόμενα που παρουσιάζονται απασχόλησαν και την Αστρική Προβολή και σας τα παρουσιάσαμε, αλλά όπως πάντα το τελικό λόγο τον έχετε εσείς. Δείτε λοιπόν τι συνέβη στο πρώτο τέταρτο του 2012!

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Το Atreides Yacht παρέχει και prive παραλία μέσα στη θάλασσα!

Το Atreides yacht είναι ένα σκάφος που έχει σχεδιαστεί γι' αυτούς που θέλουν να βουτούν από το yacht τους στην ανοιχτή θάλασσα χωρίς να έχουν το φόβο για τα διάφορα πλάσματα του νερού. Ένα κομψό σκάφος, με πολυτελή χαρακτηριστικά που προσφέρει ένα άνετο και χαλαρωτικό ταξίδι. 

Το μπροστινό μέρος του yacht μοιάζει με αγωνιστικό αυτοκίνητο ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει...
...χώρος για ηλιοθεραπεία και μια πισίνα που "ανοίγει" όταν το σκάφος είναι σταματημένο, δημιουργώντας ένα όριο γύρω απ' το νερό των ωκεανών και εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των λουόμενων, αλλά και τη χαρά της κολύμβησης στην ανοιχτή θάλασσα.




ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ

Και οι πόρνες έχουν συνδικαλιστική ψυχή – Απεργούν από το σεξ με... τραπεζίτες!


Η Ισπανία ετοιμάζεται για τη γενική απεργία της Πέμπτης και φαίνεται πως σε αυτή θα συμμετάσχουν και οι πόρνες πολυτελείας!

Μάλλον εμπνευσμένες από τη Λυσσιτράτη, οι συνοδοί πολυτελείας που εργάζονται στην Ισπανία ανακοίνωσαν την απόφασή τους να μην ξανακάνουν σεξ με τραπεζίτες μέχρι εκείνοι να... ανοίξουν τις κάνουλες και να δώσουν χρήματα σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις!

ΓΙΑΤΙ .ΕΧΕΙΣ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΕΙ

Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012

Τί κορυφαίο είπε μια γιαγιά σε έναν ΜΑΤατζή στο Σύνταγμα...



MATατζής λέει σε γιαγιά στην Πλατεία Συντάγματος:


-Κυρία μου δεν μπορείτε να περάσετε από εδώ!

Και η γιαγιά:
-Γιατί, έχεις σφουγγαρίσει;

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ

Ν.Δ: Θα καταργήσουμε χαράτσι μέσω ΔΕΗ, τον ΦΜΑΠ και θα μειώσουμε ΦΠΑ στα ακίνητα


Μεγάλη μείωση των φόρων στα ακίνητα υπόσχεται η Νέα Δημοκρατία με τον αρμόδιο τομεάρχη Γιάννη Βρούτση να μιλάει για κατάργηση του χαρατσιού που εισπράττεται μέσω ΔΕΗ, για κατάργηση του Φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας και ΕΤΑΚ με διευρυμένο πεδίο εφαρμογής.

Παράλληλα η Νέα Δημοκρατία μιλάει για εξαίρεση των αγροτικών εκτάσεων για τους κατ' επάγγελμα αγρότες.