Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ

ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ απο «Μαρία Αντουανέτα»..."τσουλάρα- βλαχάρα" της Ευελπίδων.
H υπάλληλος της ΔΕΗ με τα ακριβά γούστα!


Συνημμένη Εικόνα: ArticleImage_14537-jpg.xpng.jpg




Ποια είναι η γοητευτική Βίκυ Σταμάτη
Η Βασιλική Σταμάτη, ή Βίκυ Σταμάτη Τσοχατζοπούλου όπως τη γνωρίζουμε όλοι, είναι μια όμορφη γυναίκα που κέρδισε την καρδιά του ενός εκ των πιο ιστορικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ, τουλάχιστον μέχρι πριν λίγες μέρες.

Όπως όλοι γνωρίζουμε ο Ακης Τσοχατζόπουλος, είναι εδώ και λίγες μέρες ..εκτός ΠΑΣΟΚ, εξαιτίας της έρευνας που γίνεται για τα πολλά και ακριβά ακίνητα που έχει, αρκετά από τα οποία ήταν συνδεδεμένα με ύποπτες off shore εταιρείες.

Όπως όλοι γνωρίζουμε ο Ακης Τσοχατζόπουλος, είναι εδώ και λίγες μέρες ..εκτός ΠΑΣΟΚ, εξαιτίας της έρευνας που γίνεται για τα πολλά και ακριβά ακίνητα που έχει, αρκετά από τα οποία ήταν συνδεδεμένα με ύποπτες off shore εταιρείες.

Η Βασιλική Σταμάτη κατάγεται από το Ζέλι, ένα μικρό, γραφικό χωριό στο Ν.Φθιώτιδος. Δεν είναι γνωστά πολλά για τη ζωή της πριν γνωρίσει τον Άκη και η ίδια σε συνεντεύξεις της είχε αποφύγει να αποκαλύψει λεπτομέρειες για τη ζωή της.

Η Βίκυ μπήκε στη ΔΕΗ το 1993 όταν ήταν στην κυβέρνηση η ΝΔ. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορταζ ήταν για πολλά χρόνια μέλος της ΠΑΣΥΠ -ΔΕΗ συνδικαλιστικού φορέα της ΔΕΗ που πρόσκειται στη ΝΔ! Τα πρώτα χρόνια εργάστηκε στην υπηρεσία διεύθυνσης προσωπικού.

Η ίδια έχει πει σε συνέντευξή της ότι έχει σπουδάσει Ιστορία της Τέχνης. Έχει πάθος με την σωστή διατροφή και την γυμναστική. Το 2004 δοκίμασε το συγγραφικό της ταλέντο, γράφοντας ένα βιβλίο για παιδιά οικολογικού περιεχομένου με τίτλο "Ο μυθικός χορός της φύσης". Η παρουσίαση του βιβλίου αποτέλεσε μεγάλο κοσμικό γεγονός, με καλεσμένους όλη την αφρόκρεμα της κοσμικής Αθήνας


Η Βίκη Σταμάτη όμορφη και κομψή δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη της για τα όμορφα και πανάκριβα ρούχα. Εκτός από τη σωστή διατροφή και τη γυμναστική που έκανε για να διατηρεί την φόρμα της, φρόντιζε πάντα την εξωτερική της εμφάνιση. Κομμωτής της μάλιστα ήταν ο Στέφανος Βασιλάκης ο οποίος εκείνη την εποχή για να περιποιηθεί τα μαλλιά των κυριών των Βορείων Προαστείων έπαιρνε ως αμοιβή από 500 έως 1000 ευρώ.

Βίκυ Σταμάτη η αλλιώς «Μαρία Αντουανέτα» του Άκη. Η γνωριμία με τον Άκη ο αρραβώνας, ο πολυτελέστατος γάμος και η μεγάλη ζωή!
Ο παραμυθένιος γάμος του Άκη Τσοχατζόπουλου με την Βίκυ Σταμάτη στο Παρίσι και το νεοκλασικό στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου σε έναν από τους ακριβότερους δρόμους της Αθήνας, έβαλαν τον πρώην υπουργό στο μάτι του «κυκλώνα» κάνοντας όλη την Ελλάδα να ασχολείται με τη ζωή και την περιουσία του.

Αυτό αναφέρει σήμερα η εφημερίδα real news περιγράφοντας το προφίλ της «μοιραίας γυναίκας» που κρύβεται και αυτή πίσω από τα σκάνδαλα που οδήγησαν πριν από μερικές ημέρες τον Άκη Τσοχατζόπουλο στη Δικαιοσύνη.

Ο ίδιο είχε βρεθεί στο στόχαστρο όταν έγινε γνωστό ότι η σύζυγός του, ως υπάλληλος της ΔΕΗ, αγόρασε έναντι 1,1 εκατ. ευρώ το σπίτι με θέα «πιάτο» στην Ακρόπολη. Αυτό στάθηκε και η αφορμή για να ξεκινήσει και η έρευνα σχετικά με την ακίνητη περιουσία του πρώην υπουργού, που κατέληξε δυο χρόνια σχεδόν μετά στη σύλληψή του.

Όσοι γνωρίζουν μάλιστα καλά τον «Άκη» χρεώνουν την αγορά του νεοκλασικού στη Βίκυ Σταμάτη, τονίζοντας ότι ήταν δική της επιθυμία, σημειώνει η εφημερίδα. Δική της επιθυμία, συνεχίζει, ήταν και η τέλεση του γάμου στην «Πόλη του Φωτός». Πολλοί κάνουν μάλιστα λόγο και για το δαχτυλίδι του γάμου ένα μονόπετρο η αξία του οποία ξεπερνούσε το 1 εκατ. ευρώ.

Συνημμένη Εικόνα: akisstamati.jpg Συνημμένη Εικόνα: BIKH6.jpg

Η Βίκυ Σταμάτη είναι μια γυναίκα που μαγνητίζει τα ανδρικά βλέμματα. Κάνει σκληρή γυμναστική, πληρώνοντας περίπου 100 ευρώ την ώρα, σύμφωνα με την εφημερίδα. Εξάλλου διαθέτει ένα πανάκριβο μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας power plate αξίας περίπου 15.000 ευρώ, το οποίο βρίσκεται σε ένα από τα δωμάτια του υπογείου του νεοκλασικού, που έχει διαμορφώσει ως προσωπικό γυμναστήριο.

Γνωστή για τα ακριβά της γούστα, η Βίκυ Σταμάτη, μετά τις εξορμήσεις της στις μπουτίκ του Κολωνακίου και της Κηφισιάς, συνήθιζε να παραλαμβάνει τα ψώνια της κατ' οίκον. Στο παρελθόν, είχε αγοράσει από μαγαζί της Πατριάρχου Ιωακείμ μόνο σε μια μέρα εσώρουχα αξίας 6.000 ευρώ, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Σε μια άλλη βόλτα για ψώνια στην Κηφισιά, αγόρασε όλο το εμπόρευμα του καταστήματος και οι υπεύθυνοι κατέβασαν ρολά, για να ασχοληθούν αποκλειστικά με την αποστολή της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου...

Η φροντίδα της εξωτερικής εμφάνισης της στοιχίζει χιλιάδες ευρώ. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της εφημερίδας, πριν από περίπου ένα χρόνο χρωστούσε περίπου 35.000 ευρώ στην αισθητικό της , η οποία τότε σκόπευε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη αν δεν έβλεπε... ρευστό.

Έχοντας αδυναμία σε πανάκριβους ξένους οίκους, τέλος, όπως Hermes, Dior, Louis Vuitton, η σύζυγος Τσοχατζόπουλου ξοδεύει χιλιάδες ευρώ σε ρούχα και κοσμήματα. Στον καταθετικό της λογαριασμό και την πιστωτική της κάρτα στην ελβετική τράπεζα UBS φαίνονταν χρεώσεις και πιστώσεις ποσών που φτάνουν και τα 180.000 ευρώ από το 2006 έως 2009.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι το παρατσούκλι της Βίκυς Σταμάτη στο Κολωνάκι ήταν... «Μαρία Αντουανέτα».

Βίκυ Σταμάτη: «Θέλω 40 στρέμματα στην παραλία. Τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα»
Ένα περιστατικό ενδεικτικό της νοοτροπίας της Βίκυς Σταμάτη, συζύγου του Ακη Τσοχατζόπολου που συνέβη πριν από μερικά χρόνια στην Φθιώτιδα αποκαλύπτει το iefimerida.gr.

Συνημμένη Εικόνα: stamati-loggos-new-660.jpg

Όπως θυμούνται άνθρωποι που ζουν στην περιοχή, η κυρία Σταμάτη επισκέφθηκε πριν τον γάμο της με τον κ. Τσοχατζόπουλο γνωστό μεσίτη της Φθιώτιδας , από την οποία και η ίδια κατάγεται. Στην συνάντηση που είχαν του ζήτησε να της βρει μια έκταση 40 στρεμμάτων στην παραθαλάσσια περιοχή του Λογγού που είναι ένα από τα τουριστικά θέρετρα του νομού.

Ο μεσίτης εντυπωσιάστηκε από το αίτημα της γοητευτικής κυρίας που είχε απέναντι του και της απάντησε ότι υπάρχουν δύο προβλήματα.

Το πρώτο πώς υπήρχε πολύ μεγάλη δυσκολία να βρεθεί μια ενιαία έκταση 40 στρεμμάτων προς πώληση στην περιοχή που αποτελεί ένα από τα «φιλέτα» της Φθιώτιδας γιατί βρίσκεται πάνω στην θάλασσα.

Το δεύτερο ήταν πώς ακόμα κι αν εντοπιζόταν μια τόσο μεγάλη έκταση , το ποσό το οποίο θα απαιτούσε ο πωλητής θα ήταν εξαιρετικά υψηλό.

Η απάντηση που φέρεται ότι πήρε ο μεσίτης από την κυρία Σταμάτη τον άφησε άφωνο: «Ποιος σας είπε ότι υπάρχει πρόβλημα με τα χρήματα»; Τελικά, η αγοραπωλησία αυτή δεν έγινε ποτέ προφανώς λόγω της αδυναμίας να βρεθούν 40 στρέμματα σε τοποθεσία που να επιθυμούσε η γαλαντόμα πελάτισσα.

Ωστόσο, κάτοικοι της περιοχής έχουν να λένε ότι ο μεσίτης διηγείτο για μέρες το περιστατικό χωρίς να ξέρει πώς η κυρία που είχε απέναντι του μετά από λίγο καιρό θα γινόταν σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπολου.

Τα εξ'αμάξης άκουσε η Βίκυ Σταμάτη στην Ευελπίδων
Ενώπιον του ανακριτή εμφανίσθηκαν εχθές, Πέμπτη 19-4, η σύζυγος και η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο πλαίσιο των απολογιών για την υπόθεση της νομιμοποίησης παράνομων αμοιβών του πρώην υπουργού από εξοπλιστικά προγράμματα.

Επεισοδιακή ήταν η προσέλευση της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου από την πίσω πόρτα στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί για την εμπλοκή της στο ξέπλυμα των μιζών από τις προμήθειες. Συγκεντρωμένοι πολίτες αλλά και δικηγόροι έξω από τα δικαστήρια την αποδοκίμασαν με βαριές εκφράσεις, ωστόσο η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου παρέμεινε αμίλητη.Η Βίκυ Σταμάτη έμεινε περίπου μία ώρα στο γραφείο του ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία.

ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ: Φόρεσε 4.700 ευρώ για τα… «μάτια» του εισαγγελέα. 6 μισθοί το ντύσιμο της "παλιοβλαχάρας" [ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ & ΒΙΝΤΕΟ]
Η... σεμνή ενδυμασία της Βίκυς Σταμάτη, κατά την προσέλευσή της στον Εισαγγελέα, κάθε άλλο παρά φθηνή ήταν. Όσο ο μισός ετήσιος οικογενειακός προϋπολογισμός για πολλούς Έλληνες, κόστιζε το συνολάκι που φορούσε μαζί με τα λοιπά αξεσουάρ! Δείτε αναλυτικά Μόνο που οι διακριτικές …λεπτομέρειες στην τσάντα και τα γυαλιά της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου μαρτυρούν ότι για αυτό το «απλό» φαινομενικά ντύσιμο, κοστίζει πολύ περισσότερο από τους 5 μέσους μισθούς του Έλληνα εργαζόμενου.

Βάση λοιπόν υπολογισμών (κατά προσέγγιση) , η σημερινή εμφάνιση της κας Σταμάτη ξεπερνά τα 4.000 ευρώ και συγκεκριμένα φτάνει τα 4.700.

Υπολογίστε:

Δερμάτινη μαύρη τσάντα DIOR : 2.700 ευρώ

Μαύρα γυαλιά Salvatore Ferragamo : 500 ευρώ

Συντηρητικό λευκό πουκάμισο Hermes και μαύρο ζακετάκι: 1500 ευρώ.

Τόσο περίπου κοστίζουν αυτά που φαίνονται –και χωρίς τα παπούτσια και τα κοσμήματα. Σύνολο 4.700 για μια εμφάνιση, είναι, σύμφωνα με τo real.gr την σήμερον ημέρα τουλάχιστον προκλητικό….

Ακούστε, τώρα, και τα περί "παλιοβλαχάρας" που την... έλουσαν στα δικαστήρια και δεν έβγαλε άχνα:




Επιμέλεια- σύνθεση κειμένων: RedBaron


ΠΗΓΕΣ


  • inews.gr/0/viky-stamati-forese-4700-evro-gia-ta-matia-tou-eisangelea-fotoreportaz--vinteo.htm
  • reporter.gr/Ειδήσεις/item/199507-Ston-anakrith-Biky-Stamath-kai-Areth-Tsochatzopoyloy
  • pinnokio.gr/arthro/poia-einai-h-biky-stamath-h-alliws-maria-antoyaneta-toy-akh
  • tlife.gr/Article/FN/0-77-2016.html
  • iefimerida.gr/news/46882/βίκυ-σταμάτη-«θέλω-40-στρέμματα-στην-παραλία-τα-χρήματα-δεν-είναι-πρόβλημα»
  • fimes.gr/2012/04/viky-stamati/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου