Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΑΡΦΩΜΑ

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011

Το κάρφωμα που άφησε άφωνο ακόμη και τον Κόμπι Μπράιαντ!


Ο Κόμπι Μπράιαντ συνηθίζει να αφήνει άφωνους τους φιλάθλους με τα καρφώματά του, τώρα όμως, ήρθε η ώρα για να μείνει ο ίδιος εντυπωσιασμένος από κάρφωμα και, μάλιστα, συμπαίκτη του! Ο ηγέτης των Λέικερς έβγαλε το καπέλο του... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Ο Σάνον Μπράουν είναι παίκτης που έχει τα πάνω και τα κάτω του, σίγουρα όμως προικισμένος. Κόντρα στη Σάρλοτ, έκανε το κλέψιμο και ξεχύθηκε στον αιφνιδιασμό. Τότε, έκανε αυτό που κανείς άλλος δεν κάνει: πήγε την μπάλα από τα δεξί στο αριστερό, για να την καρφώσει με το ένα. Όλα αυτά σε μία κίνηση, ένα άλμα, το video αποδεικνύει πάντως, πως δεν είναι κάτι που μπορεί να κάνει κάποιος εύκολα. Μάλλον, δεν γίνεται αυτό, σίγουρα όχι με την ευκολία που το κάνει ο Μπράουν.

«Του δίνω 10, δεν υπάρχει ερώτημα. Ήταν απλά απίστευτο. Η εκρηκτικότητα του δεν υπάρχει σ' αυτόν τον κόσμο, προέρχεται από κάπου αλλού. Δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω εγώ. Έχω κάνει πολλά, αλλά αυτό...», είπε ο Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος άλλωστε, κέρδισε το διαγωνισμό των καρφωμάτων στο All Star το 1997.

Και για να το λέει αυτό ο Κόμπι, ο οποίος σταμάτησε τις συμμετοχές στους διαγωνισμούς για να αφήσει άλλους να πάρουν τις διακρίσεις, κάτι παραπάνω θα ξέρει.


Ο ΜΠΡΑΟΥΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΦΩΜΑ by panklo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου