Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1

Κυριακή, 27 Μαρτίου 2011

Formula 1: Φέτελ... όπως πέρυσι!


Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ξεκίνησε τη φετινή χρονιά, όπως ολοκλήρωσε την περσινή, νικητής! Δεύτερος ο Χάμιλτον, μεγάλη έκπληξη από τον Πετρόφ, που ανέβηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στο βάθρο…
Η πρεμιέρα της Αυστραλίας είχε τον ίδιο νικητή με τον τελευταίο αγώνα του Άμπου Ντάμπι το 2010. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ήταν ο κυρίαρχος στο σημερινό αγώνα, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια αυτού διατηρώντας μια ασφαλή διαφορά από τον Λιούις Χάμιλτον κι επανέλαβε ό,τι έκανε πριν μερικούς μήνες στην αραβική χώρα.

Ο νυν παγκόσμιος πρωταθλητής άφησε πίσω του τον Βρετανό, ο οποίος έκανε ό,τι μπορούσε για να τον φτάσει, όμως δίχως επιτυχία. Έτσι, έδειξε ότι είναι διατεθειμένος για την κατάκτηση του δεύτερου σερί τίτλου, κάτι που είχε δείξει από τις δοκιμές εξέλιξης. Από εκεί και πέρα, η μεγάλη έκπληξη ήρθε από τον Βίταλι Πετρόφ.

Ο Ρώσος πραγματοποίησε εξαιρετικό αγώνα, κέρδισε θέσεις στην εκκίνηση, αφού ξεκίνησε από την έκτη θέση και τερμάτισε τρίτος ανεβαίνοντας για πρώτη φορά στο βάθρο των νικητών και δικαιώνοντας τη Renault, που του ανανέωσε το συμβόλαιο για δυο επιπλέον χρόνια. Πίσω από τον 26χρονο ήταν ο Φερνάντο Αλόνσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου