Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΛΟ

Τρίτη, 17 Μαΐου 2011

5000 καταθέτες της Ελβετίας έχει στα χέρια του ο ΣΔΟΕ. Επιχειρηματίες, γιατροί, δικηγόροι, δημοσιογράφοι και στελέχη τραπεζών στην black list



(Έχει ξεκινήσει ήδη ο έλεγχός τους και πολλούς τους έχουν καλέσει για να απολογηθούν)

Ποιοι είναι αυτοί που έβγαλαν τα εκατομμύρια στην Ελβετία; Ποιοι είναι αυτοί που δεν δήλωσαν τους τόκους, που δεν έβαλαν τα χρηματικά ποσά στο πόθεν έσχες και ποιοι είναι αυτοί που δήλωναν εισόδημα 1500€ το μήνα και βρέθηκαν να έχουν στην κατοχή τους από 2 έως 15 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες… ανάμεσά τους είναι ένας μεγαλογιατρός γνωστού αθηναϊκού μαιευτηρίου, που έχει καταθέσει 5,5 εκατ. ευρώ στη Γενεύη, ένας γνωστός πλαστικός χειρουργός με καταθέσεις το Λοκάρνο 4 εκατ. ευρώ, μεγαλοδικηγόρος και τηλεσχολιαστής φέρεται να έχει 5 εκατ. ευρώ στο Λουγκάνο, άλλος γιατρός με 4 εκατ. ευρώ στην Ελβετία, επιχειρηματίας πασίγνωστος με κέρδη δηλωμένα 100.000 το χρόνο βρέθηκε να έχει σε 2 τράπεζες στη Ζυρίχη 10 εκατ. ευρώ και άλλος γνωστός χρηματιστής βρέθηκε σε Γενεύη και άλλες πόλεις να έχει συνολικά 5 εκατ. ευρώ.
Όλα αυτά τα κελεπούρια και μαζί με αυτούς άλλοι 150 τουλάχιστον έχουν ξεκινήσει να ελέγχονται από το ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου