Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

Τα προσωπικά στοιχεία μας στα χέρια εταιριών και η κυβέρνηση ακόμα στη θέση της.

Φωτογραφία για Τα προσωπικά στοιχεία μας στα χέρια εταιριών και η κυβέρνηση ακόμα στη θέση της.

Ενώ οι φορολογούμενοι πολίτες υποχρεώνονται από το «συνταγματικό τόξο» να παρέχουν σχεδόν όλα τα προσωπικά τους δεδομένα στη ΓΓΠΣ, ξαφνικά αυτά τα δεδομένα διέρρευσαν παράνομα και βρέθηκαν στα χέρια ιδιωτικών εταιριών, οι οποίες προφανώς τα χρησιμοποιούν για εκμετάλλευση και πλουτισμό τους.

Οι εταιρίες αυτές μπορούν να πωλούν σε κάθε ενδιαφερόμενο τα στοιχεία όλων μας. Έτσι για παράδειγμα, αν κάποιος θέλει να κατάσχει περιουσία κάποιου άλλου και δεν μπορεί να ξέρει που βρίσκεται αυτή η περιουσία στην Ελλάδα, μπορεί να πληρώσει και να μάθει από την εταιρία που έχει τα στοιχεία του Ε9 όλων μας κ.λ.π.

Τα πιο πάνω διαπιστώθηκαν από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών δεδομένων, η οποία με την υπ’ αριθμ. 98/2013 Απόφαση, επέβαλε πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ στη ΓΓΠΣ. Ε, και λοιπόν; χέστηκε η φοράδα στο αλώνι.

Δεν ξέρουμε πως το νοιώθετε εσείς, αλλά εμείς απορούμε πως μπορεί να μένει ακόμα στη θέση της η κυβέρνηση. Δεν μας νοιάζει πότε συνέβησαν όλα αυτά και ποιοι είναι οι υπεύθυνοι. Η κυβέρνηση οφείλει να τους βρει, να τους παρουσιάσει στο λαό και η Δικαιοσύνη να τους τιμωρήσει παραδειγματικά.


Αν κάτι τέτοιο συνέβαινε για παράδειγμα στην Κίνα, θα είχαμε αμέσως εκτελέσεις, όσο ψηλά και αν ήταν. Αν συνέβαινε στην Ιαπωνία θα είχαμε χαρακίρι. Αν συνέβαινε στις ΗΠΑ, σε περίπτωση που αποφεύγονταν η ηλεκτρική καρέκλα, θα είχαμε τουλάχιστον Γουαντάναμο. Αν συνέβαινε σε οποιοδήποτε πολιτισμένο ευρωπαϊκό κράτος θα είχαμε αμέσως συλλήψεις των υπευθύνων και παραίτηση της κυβέρνησης. Δυστυχώς στο δικό μας γερμανικό προτεκτοράτο, δεν κουνιέται φύλλο και δυστυχώς δεν κουνιέται και κανένας μας από τον μακάβριο καναπέ του. Είμαστε όλοι για τα μπάζα.

Πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε επιτέλους όλοι, πως θα είμαστε εντελώς ξεπουλημένοι, όσο αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα συνεχίζει να νέμεται την κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου