Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Saturday, 10 March 2012 08:34
 
 


Νικόπολη – Θεσσαλονίκη : ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10-3-12 ΣΤΗΝ ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ
75 ΤΟΝΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΩ ΒΡΟΝΤΟΥΣ ΠΡΟΣ 0,25 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΚΙΛΟ (ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 20 ΚΙΛΩΝ 5 ΕΥΡΩ).
ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 11π.μ.

Σέρρες: Σάββατο, 10/03. 75 τόνοι, με κέντρο διάθεσης το στρατόπεδο Παπαλουκά

Σφενδάμη – Πιερία : Στις 9 το πρωί του Σαββάτου ο παραγωγός από το Αμύνταιο που πούλησε τρία φορτηγά πατάτες, 66 τόνους στο Αιγίνιο, προς 0,20 € το κιλό, θα βρίσκεται στην Πλατεία της Σφενδάμης. Είκοσιπέντε κιλά πατάτες, πέντε ευρώ

Βέροια – Ημαθία :  10/3 09.00 Η διάθεση θα γίνει στο χώρο των «Εβραϊκών μνημάτων» (περιοχή Προμηθέα)  Από τους «Πολίτες της Βέροιας»
Καβάλα : Ανακοινώνουμε ότι η επόμενη διάθεση πατάτας από παραγωγούς του Νευροκοπίου θα γίνει το Σάββατο 10/3  από τις  10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι  στο χώρο του απεντομωτηρίου πίσω από το Τελωνείο της Καβάλας.


Λαρισα: To  Σάββατο 10 Μαρτίου, από τις 9:00 το πρωί θα βρίσκεται στη Λάρισα ο παραγωγός από το Νευροκόπι για να παραδώσει τους 24 τόνους πατάτες που παρήγγειλαν οι 530 οικογένειες από τον ιστότοπο των Ενεργών Πολιτών Λάρισας. Η παράδοση του προϊόντος θα πραγματοποιηθεί στο χώρο πάρκινγκ ανάμεσα στην κλειστή αγορά της Νεάπολης και το αστυνομικό μέγαρο (Είσοδος από Γ. Παπανδρέου).
Ν. Κηφισιά: Οι πατατοπαραγωγοί από το Νευροκόπι θα βρίσκονται Σάββατο & Κυριακή, από τις 8 το πρωί, στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, στη Νέα Κηφισιά και στις οδούς Κηφισού, Ερυμάνθου, Αγραύλης και θα διαθέτουν τα προϊόντα τους απευθείας στους καταναλωτές.
Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης: Θα διατεθούν πατάτες Νευροκοπίου σε τιμή παραγωγού, σε συσκευασίες των 10,20 και 30 κιλών προς 0,30 ευρώ το κιλό. Η διάθεση θα γίνει από τους ίδιους τους πατατοπαραγωγούς την Κυριακή, από τις 10 το πρωί, στην οδό Τριπόλεως 19, στην Αργυρούπολη, απέναντι από την είσοδο του κολυμβητηρίου.
Άγιος Δημήτριος: Θα διανεμηθούν πατάτες την Κυριακή από τις δέκα το πρωί μέχρι τις δύο μετά το μεσημέρι στην περιοχή Ασυρμάτου
Ηλιούπολη: Θα διανεμηθούν πατάτες την Κυριακή από τις δέκα το πρωί μέχρι τις δύο μετά το μεσημέρι στο ΙΚΑ
Ζωγράφου: Θα διανεμηθούν πατάτες την Κυριακή από τις δέκα το πρωί μέχρι τις δύο μετά το μεσημέρι στο πάρκο Γουδί
Καισαριανή: Θα διανεμηθούν πατάτες την Κυριακή από τις δέκα το πρωί μέχρι τις δύο μετά το μεσημέρι πίσω από το γήπεδο της Νήαρ Ήστ-στο Σινέ Αιολία, στην Καισαριανή.
Βύρωνας: Θα διατεθούν πατάτες την Κυριακή από τις δέκα το πρωί μέχρι τις δύο μετά το μεσημέρι στον Κουταλά (απέναντι από το Πυροφυλάκειο, πλησίον Στρατοπέδου Σακέτα) στο Βύρωνα
Ανθούσα: Θα διατεθούν 50 τόνοι πατάτας Σάββατο & Κυριακή στο EXPO ATHENS στην Ανθούσα


Seleo.gr News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου