Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ

Του «έσκασαν» 1.6 εκατομμύρια γιατί του έκαναν… καταλάθος κολονοσκόπηση

Δημοσιευμένη  εικόνα


Ένας άνδρας από το Μέξικο πήρε αποζημίωση 1,6 εκατομμυρίων δολαρίων μετά από τρία κλύσματα και μία κολονοσκόπηση που του έκαναν εξαναγκαστικά οι αστυνομικοί επειδή νόμιζαν ότι είχε ναρκωτικά.



Οι αστυνομικοί είχαν κάνει σήμα στον Ντέιβιντ Έκερτ να σταματήσει με το αυτοκίνητο του αλλά εκείνος δεν το έκανε και έτσι τον καταδίωξαν. Μόλις τον σταμάτησαν, οι αστυνομικοί είπαν ότι ο εκπαιδευμένος σκύλος μυρίστηκε ναρκωτικά και έτσι τον συνέλαβαν.


Στη συνέχεια τον πήγαν στο νοσοκομείο και οι γιατροί αρνήθηκαν να του κάνουν τις εξετάσεις, σε αντίθεση με τους γιατρούς του δεύτερου νοσοκομείου που δέχτηκαν. Ο Ντέιβιντ έκανε κολονοσκόπηση, υπέρηχο, δύο ακτινογραφίες, τρία κλύσματα και τον εξέτασαν στον πρωκτό, μετά από εξαναγκασμό της αστυνομίας που δεν τον πίστευε ότι δεν είχε ναρκωτικά.

Οι γιατροί δεν βρήκαν απολύτως τίποτα και ο Ντέιβιντ πήρε αποζημίωση 1,6 εκατομμυρίων δολαρίων επειδή τον εξανάγκασαν να κάνει τις εξετάσεις. Επίσης αναμένεται η ετυμηγορία του δικαστηρίου για την μήνυση του θύματος στους γιατρούς.



Δημοσιευμένη  εικόνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου