Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΤΙ

Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013

"Γιατί δεν έχω δόντια, τι ομάδα είμαι"! (BINTEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Φοβερές αποκαλύψεις Γεωργίου! Γιατί δεν έχει δόντια; Τι ομάδα υποστηρίζει; Πόσο ετών είναι...
και πού ανήκει πολιτικά; Τι λέει για Αλέφαντο, Σάντος, Κωστόπουλο και Διακογιάννη!

Καταπληκτικός και αποκαλυπτικός παρουσιάστηκε ο Γιώργος Γεωργίου στην εκπομπή του ANT1, "Τα Καρντάσιανς", με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον Δημήτρη Σταρόβα και τη Μαρία Μπεκατώρου.

Ο αγαπημένος δημοσιογράφος έδωσε ρέστα με τις ατάκες και τις αποκαλύψεις του, ενώ την παράσταση έκλεψε και ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος "ντύθηκε" ...Γιώργος Γεωργίου!

Ο ...original Γεωργίου, λοιπόν, μίλησε για το αγαπημένο του σύστημα (το 3-5-2), προχώρησε σε μία αποκάλυψη για την καταγωγή του Φερνάντο Σάντος και εξήγησε γιατί ο ομοσπονδιακός τεχνικός "πιάνει μπαρμπούνια με τον κώλο σε πισίνα"!

Ακόμα, ο δημοφιλής παρουσιαστής εξομολογήθηκε γιατί δεν φοράει δόντια, πότε έβαλε για μοναδική φορά μασέλα(!) στη ζωή του και γιατί δηλώνει "αντί-Ολυμπιακός" και "αντί-Παναθηναικός".

Επίσης, δεν δίστασε να απαντήσει τι ομάδα υποστηρίζει, πόσο ετών είναι, πού ανήκει πολιτικά, τι έχει κάνει τα λεφτά που έχει βγάλει από τη δημοσιογραφία, ποιος είναι ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής, αλλά και ο καλύτερος Έλληνας σπίκερ αγώνων μόλων των εποχών!

Απολαύστε τον από το 26:00 του βίντεο και μετά...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου