Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΕΚΛΕΨΕ 689 ΕΚΑΤ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ

Υπεξαίρεση αρχισμηνία ύψους 689 εκατ. ευρώ
Εχει παραπεμφθεί ήδη στο Αεροδικείο Αθηνών


Συνημμένη Εικόνα: E69D33A6A81B159AD1D36BC47298F1FD.jpg




Σε υπεξαίρεση - μαμούθ είχε προχωρήσει αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας. Οπως αποκαλύφθηκε, ο αρχισμηνίας ο οποίος εργαζόταν στην 112 Πτέρυγα Μάχης στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας είχε υπεξαιρέσει κατά της διάρκεια του τελευταίου εξαμήνου το απίστευτο ποσό των 689.950 ευρώ.



Ο αρχισμηνίας αποδέχθηκε την πράξη του και έχει παραπεμφθεί ήδη στο Αεροδικείο Αθηνών. Παράλληλα, έχει παραπεφθεί στο Πειθαρχικό με το ερώτημα της απόλυσης, ενώ μετατέθηκε σε άλλη θέση μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Ο ίδιος είπε ότι είχε προβλήματα με δάνεια από τοκογλύφους και αναζητούσε τρόπο να ανταποκριθεί.

Αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι πως κατάφερε ο αρχισμηνίας να υπεξαιρέσει ένα τόσο μεγάλο ποσό. Το... κόλπο φαίνεται ότι γινόταν με τα φύλλα πορείας που είναι πολλά στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας καθώς από εκεί γίνεται μεγάλος αριθμός μετακινήσεων (μεταξύ των οποίων και VIP). θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι μετά και την ολοκλήρωση της Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) που έχει διαταχθεί θα αναμιχθεί και η πολιτική Δικαιοσύνη. Και αυτό καθώς ο εισαγγελέας του Αεροδικείου Αθηνών μπορεί να ασχοληθεί με υποθέσεις υπεξαίρεσης για ποσά ως 150.000 ευρώ.


www.tovima,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου