Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΤΑ 10 ΕΡΩΤΙΚΑ ΕΞΩΦΥΛΛΑ

ΔΕΙΤΕ τα 10 πιο ΕΡΩΤΙΚΑ εξώφυλλα που έχουν δει ποτέ τα μάτια μας!!!!! SEXY!!!!
 
Ζευγάρια στο άνθος τους έρωτά τους, γυναίκες σεξουαλικά απελευθερωμένες, σύντροφοι μιας ζωής, φωτογραφίες που έγραψαν ιστορία. Στο Athensmagazine.gr ψάξαμε, ξεσκαρτάμε και σας παρουσιάζουμε τα πιο ερωτικά, τα πιο ρομαντικά και τα πιο αγαπησιάρικα εξώφυλλα που έκαναν τα μάτια μας να δουν καρδούλες.
Απολαύστε τα!
 
1. JOHN LENNON ΚΑΙ YOKO ONO: ROLLING STONE, ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ, 1981
Πέντε ώρες πριν ο John Lennon πυροβοληθεί έξω από το διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη, είχε ξαπλώσει γυμνός στο πλευρό της αγαπημένης του γυναίκας, Yoko, μπροστά από το φακό της Annie Leibovitz. H Leibovitz αρχικά ήθελε να φωτογραφήσει μόνο του τον Lennon, αλλά εκείνος επέμεινε να είναι και η σύντροφός του στο πλευρό του.
 Όταν ο Lennon είδε τη Polaroid αυτό που είπε ήταν πως το αποτέλεσμα "απεικονίζει ακριβώς τη σχέση μας". Αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ερωτικά, ρομαντικά και σίγουρα ιστορικά εξώφυλλα στην ιστορία των περιοδικών - για την ακρίβεια είναι το πιο διάσημο εξώφυλλο των τελευταίων 40 ετών σύμφωνα με τον Αμερικανική Κοινότητα των Περιοδικών Εκδόσεων.
 

 
2.TOM CRUISE ΚΑΙ NICOLE KIDMAN: TIME MAGAZINE, ΙΟΥΛΙΟΣ, 1999

Το τότε ζευγάρι Tom και Nicole ποζάρουν γυμνοί για τις ανάγκες του promo της νέας του ταινίας, "Eyes Wide Shut", του Stanley Kubrick. Το "χτύπημα" στο εξώφυλλο έγραφε "Cruise & Kidman Όπως δεν τους έχετε ξαναδεί". Και η αλήθεια είναι πως ούτε τους είχαμε δει ποτέ έτσι, ούτε και θα τους ξαναβλέπαμε, αφού λίγο μετά χώρισαν.
 
3.JANET JACKSON: ROLLING STONE, ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ, 1993
Ήταν η εποχή εκείνη που η Janet Jackson βρήκε την ηρεμία, την έμπνευση και την επιτυχία μέσα από τη σεξουαλική της απελευθέρωση και εμείς χάσαμε το μυαλό μας τόσο με τα video clips της (μήπως να σας θυμίσω το clip για το "If";), όσο και με το συγκεκριμένο εξώφυλλο. H Janet ήταν τότε 24, μόλις είχε υπογράψει ένα συμβόλαιο αξίας 50 εκατομμυρίων δολαρίων με τη Virgin Records, και ο έρωτάς της ήταν ο Rene Elizondo, στον οποίο ανήκουν και τα χέρια που αγγίζουν το τέλειο στήθος της.
 
4.VICTORIA BECKHAM ΚΑΙ DAVID BECKHAM: VOGUE PARIS, ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ, 2013
Είναι από τα πιο ισχυρά διάσημα ζευγάρια. Και σαν να μην έφτανε αυτό είναι και από τα πιο όμορφα και σέξι και αγαπημένα και όλα. Είναι παντρεμένοι 14 χρόνια, έχουν 4 παιδιά και όπως είπε και η Victoria: "Ο David και εγώ έχουμε περάσει τόσα πολλά μαζί. Τα ups και τα down μας, αλλά είμαστε τόσο υπερήφανοι ο ένας για τον άλλον". Και τόσο ερωτευμένοι, όπως φαίνεται από το συγκεκριμένο εξώφυλλο.
 
5.KANYE WEST ΚΑΙ KIM KARDASHIAN: L' OFFICIEL HOMMES PARIS, ΑΝΟΙΞΗ 2013
Εντάξει τι να κάνουμε, μερικά ζευγάρια δεν μπορούν να κρύψουν ούτε τον έρωτά τους, ούτε το πώς κάνουν έρωτα. Σε αυτή την κατηγορία εμφανέστατα ανήκουν η Kim και ο Kanye, οι οποίοι ελάχιστους μήνες πριν γίνουν γονείς πόζαραν γυμνοί μπροστά από το φακό του πολύ καλού τους φίλου και διάσημου Βρετανού φωτογράφου, Nick Knight, ώστε να γίνουν το εξώφυλλο του γαλλικού αντρικού περιοδικού μόδας, L' Officiel Hommes. Τέχνη παιδί μου, τέχνη!
 
6.BRAD PITT ΚΑΙ ANGELINA JOLIE: W MAGAZINE, ΙΟΥΛΙΟΣ, 2005
Πίσω από τον φακό βρισκόταν ένας από τους διάσημους φωτογράφους, ο Steven Klein, και μπροστά από αυτόν το φρέσκο (για εκείνη την εποχή) και καυτό (για πάντα) ζευγάρι του Χόλιγουντ. Το προφητικό (εν μέρη) οικογενειακό άλμπουμ με τη 60s αισθητική των Brangelina ήταν μία ιδέα του Pitt και του Klein και έλαβε χώρα σε ένα σπίτι στο Palm Springs. Αν και εκπληκτικά όμορφο το όλο shooting, παρόλα αυτά ήταν μία μαχαιριά στην καρδιά της Jennifer Aniston, η οποία ακόμα θρηνούσε το γάμο της με τον Brad.
 
7.BRUCE WILLIS ΚΑΙ EMMA HEMING: W MAGAZINE, ΙΟΥΛΙΟΣ, 2009
Μπορεί να είχαν παντρευτεί λίγους μήνες πριν αυτό την φωτογράφιση σε μία ήσυχη τελετή στην Καραϊβική, αλλά πήραν το αίμα τους πίσω με αυτή τη S&M φωτογράφιση. Ο 54χρονος Bruce εκτός από τον να ποζάρει μαζί της, μίλησε και για την 32χρονη Emma: "Ακούω τόσα πολλά ζευγάρια να λένε ότι θέλουν να περάσουν λίγες μέρες ή λίγες ώρες μακριά ο ένας από τον άλλον, αλλά εγώ δεν θέλω να είμαι μακριά από την Emma καθόλου. Είναι η πιο μοναδική σχέση που είχα στη ζωή μου. Από τότε που άρχισα να βγαίνω μαζί της, η ζωή μου έγινε πιο χαρούμενη".
 
8.NEIL PATRICK HARRIS ΚΑΙ DAVID BURTKA: OUT MAGAZINE, ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ, 2012
Οι δυο τους είναι από τα πιο αγαπημένα και γλυκά gay ζευγάρια του Χόλιγουντ, οπότε δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι έγιναν εξώφυλλο στο "Love Issue" του περιοδικού Out. "Έχουμε μία πολύ καλή συνταγή για τη σχέση μας, αλλά δεν θέλουμε να γίνουμε τα poster boys για τις gay σχέσεις. Δεν προσπαθούμε να προσποιηθούμε ότι είμαστε τέλειοι. Απλά προσπαθούμε - με ένα καλό και θετικό τρόπο - να ζήσουμε τις ζωές μας".
 
9.SCARLETT JOHANSSON, KEIRA KNIGHTLEY ΚΑΙ TOM FORD: VANITY FAIR, ΜΑΡΤΙΟΣ, 2006
Η 21χρονη Scarlett και η 20χρονη Keira βγαίνουν από τα ρούχα τους για να σταθούν στο πλευρό του Tom Ford, ο οποίος τότε μόλις είχε ανακοινώσει πως θέλει να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο. Την εκπληκτική αυτή φωτογραφία την τράβηξε η Annie Leibovitz. Τρία χρόνια αργότερα το ίδιο το περιοδικό διακωμωδεί το συγκεκριμένο εξώφυλλο βάζοντας τον Paul Rudd να φωτογραφηθεί ως Ford στο πλευρό των "γυμνών" Seth Rogen, Jonah Hill και Jason Segel.
 
10.JUSTIN TIMBERLAKE ΚΑΙ JESSICA BIEL: PEOPLE, ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2012
Μπορεί να μην είναι ένα ερωτικό εξώφυλλο, όπως αυτό του Kanye με της Κim, αλλά σίγουρα είναι ένα από τα πιο ρομαντικά που έχουμε δει. Το βλέπεις και νιώθεις τη χαρά της Jessica, που ντύθηκε (ροζ) νυφούλα, θέλεις να τρέξεις και να αγκαλιάσεις τον γαμπρό Justin, σου έρχεται να πας στην πιο κοντινή εκκλησία ή δημαρχείο και να ανταλλάξεις και εσύ όρκους αιώνιας πίστης μόνο και μόνο για να βγάλεις και εσύ μία τέτοια φωτογραφία. Αγάπη μόνο για αυτό το ζευγάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου