Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

GUNS N ROSES - KNOCKING ON HEAVEN S DOOR





Το Knockin' On Heaven's Door είναι ένα τραγούδι που γράφτηκε για γουέστερν. Κι ομως, ο κάθε άνθρωπος το νοιώθει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο...

Το Knocking On Heaven's Door είναι ένα τραγούδι που γράφτηκε και τραγουδήθηκε από τον Bob Dylan για το soundtrack της ταινίας Pat Garrett το 1973 και Billy the Kid. Έφθασε στο νούμερο # 12 στο Billboard Hot 100 Singles Chart.



Το τραγούδι περιγράφει τα συναισθήματα και τις εντυπώσεις ενός βουλευτή, ο οποίος αισθάνεται ότι πεθαίνει και δεν μπορεί πλέον να συνεχίσει το ρόλο του ως εφαρμοστής του νόμου.

Αποτελείται από τέσσερις χορδές στο κλειδί του σολ μείζονα: G, D, AM7 και C.Το βασικό μοτίβο σε όλο το τραγούδι είναι GD-AM7-AM7 και στη συνέχεια GDCC, και αυτό επαναλαμβάνεται.Κατά τη διάρκεια των ετών, ο Dylan έχει αλλάξει τους στίχους, όπως και άλλοι που έχουν πει αυτό το τραγούδι.

Το 1987, οι Guns N 'Roses άρχισαν να το συμπεριλαμβάνουν στον τομέα των ζωντανών τους εμφανίσεων.Μια Live μορφή του κομματιού αρχικά κυκλοφόρησε για το Maxi-Single του "Welcome to the Jungle".Ηχογραφήθηκε για μια έκδοση στούντιο το 1990 για τις ημέρες του soundtrack Thunder, το οποίο αργότερα τροποποιήθηκε ελαφρώς το 1991 για το άλμπουμ.

Axl Rose - lead vocals, backing vocals, production
Izzy Stradlin - rhythm guitar, backing vocals, lead vocals, production
Slash - lead guitar, production
Duff McKagan - bass, backing vocals production
Matt Sorum - drums, production
Dizzy Reed - piano, production

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου