Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΖΙ

ΗΠΑ: 82χρονος θάβεται καβάλα στην πολυαγαπημένη του Harley!


Δημοσιευμένη  εικόνα


Η σορός του Μπίλι Στάντλει από το Οχάιο μεταφέρθηκε καβάλα στη μηχανή του («καβάλα παν’ στην εκκλησιά, καβάλα και στον... τάφο») με τον τεθνεώτα να φαντάζει σα να κάνει ο ίδιος το τελευταίο ταξίδι του...



Ήταν φανατικός «Χαρλεάς» και δεν σκόπευε ούτε ο... θάνατος να τον χωρίσει από την πολυαγαπημένη του μηχανή.
 

Και η επιθυμία του αυτή εκπληρώθηκε από την οικογένειά του, καθώς ετάφη καβάλα στην αγαπημένη του Harley-Davidson Electra Glide cruiser του 1967 μέσα σε ένα διαφανές φέρετρο!

Δημοσιευμένη  εικόνα

Όταν το όχημα έφτασε στο κοιμητήριο της περιοχής ένας γερανός ανέλαβε να μεταφέρει το φέρετρο εντός του τάφου και λίγο μετά η τελευταία επιθυμία του 82χρονου είχε πραγματοποιηθεί.

Έχει θαφτεί δίπλα στην αγαπημένη του σύζυγο και μαζί με τη δεύτερη μεγάλη του αγάπη. Ο Bill είχε σχεδιάσει από χρόνια την κηδεία του και είχε φτιάξει ο ίδιος την κατασκευή ενώ είχε διαλέξει ακόμη και τα ρούχα που θα φορούσε.


Δημοσιευμένη  εικόνα



Στην κηδεία
, οι συγγενείς και φίλοι του έβλεπαν τον 82χρονο μέσα στο φέρετρο από πλεξιγκάς, το οποίο είχε κατασκευάσει ενόσω ζούσε και επιδείκνυε σε όσους τον επισκέπτονταν στο σπίτι του!


Δημοσιευμένη  εικόνα


Η οικογένειά του παραδέχεται ότι ο γέρο Μπίλι ήταν «ιδιόμορφος», και είπαν ότι καταλαβαίνουν το σοκ από τη νοσηρότητα του θεάματος του πατέρα τους καβάλα στη μηχανή του, αλλά επισημαίνουν ότι ήθελαν πάση θυσία να ικανοποιήσουν την τελευταία τους επιθυμία... «Ήταν περήφανος για τη μοτοσικλέτα του» τονίζουν.

Δημοσιευμένη  εικόνα


Δημοσιευμένη  εικόνα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου