Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΟΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ

Αυτές είναι οι καλύτερες παραλίες γυμνιστών στην Ελλάδα! (PHOTOS)

ΔΕΙΤΕ: Αυτές είναι οι καλύτερες παραλίες γυμνιστών στην Ελλάδα! (PHOTOS)

Οι καλύτερες οργανωμένες πλαζ γυμνιστών για σένα που θα μείνεις Ελλάδα κ
αι δεν έχεις κόμπλεξ να πετάξεις το μαγιό σου και να βουτήξεις στα καταγάλανα νερά
αφήνοντας πίσω σου τα προβλήματα και τα άγχη της πόλης.

Πολλές από εσάς ακολουθείτε το παράδειγμα που χάραξαν οι star κι επιλέγετε να κάνε topless
στην παραλία ενώ υπάρχουν και κάποιες που στρέφονται στον γυμνισμό.
Παρόλο που το ποσοστό όμως των ανδρών και των γυναικών που επιλέγουν
να απολαμβάνουν το μπάνιο τους έτσι είναι μεγάλο, οι παραλίες των γυμνιστών είναι λίγες.

Όσοι από εσάς επιθυμείτε να κάνετε μπάνιο όπως ακριβώς σαν γέννησε η μανούλα σας
δείτε που υπάρχουν τέτοιες παραλίες καθώς σε όλες τις υπόλοιπες ο γυμνισμός είναι νομικά παράνομος.
Όσοι πάλι δεν θέλετε με τίποτα να έρθετε αντιμέτωποι με ένα τέτοιο θέαμα
ρίξτε μια ματιά ποιες να αποφύγετε!
 

 
Σκιάθος: Μικρή Μπανάνα
banana_beach_skiathos_greece

Tο λεωφορείο με τον αριθμό 26 θα σε μεταφέρει στην πιο φημισμένη παραλία γυμνιστών στην Ελλάδα. Στο τέρμα του ακολούθησε τις πινακίδες προς παραλία“Μπανάνα” ή την πινακίδα “Nudist Club Greece”. Ο ποδαρόδρομος διαρκεί 10 λεπτά. Μόλις φθάσεις στην παραλία“Μπανάνα”, πήγαινε δεξιά, πάνω από το λοφάκι και εκεί απλώνεται ο παράδεισος της παραλίας «Μικρή Μπανάνα».
 
Θάσος: Super ParadiseThassos super paradise

Σούπερ – παράδεισος όνομα και πράγμα. Η συγκεκριμένη παραλία βρίσκεται 23 χιλιόμετρα από την πόλη διαμέσου του παραλιακού δρόμου του νησιού. Δεν υπάρχει πινακίδα προς την παραλία, αλλά προς το “Paradise Bar& restaurant on the beach”. Υπάρχει χώρος να παρκάρεις στον κεντρικό δρόμο και μετά θα χρειαστεί να περπατήσεις περίπου 5 λεπτά. Ένας όχι και πολύ δύσκολος χωμάτινος δρόμος φθάνει, επίσης, μέχρι την παραλία.
 
Ρόδος: Φαληράκιfaliraki beach

Τρία χιλιόμετρα από τη νότια άκρης της πλαζ στο Φαληράκι θα φτάσεις στην παραλία των γυμνιστών. Με το αυτοκίνητο στρίβεις αριστερά, αν έρχεσαι από τα βόρεια του νησιού ή δεξιά αν έρχεσαι από τα νότια ακριβώς έξω από τα φανάρια στον κεντρικό δρόμο στο Φαληράκι. Η ένδειξη «Nudist Beach – FKK» βρίσκεται μετά το ξενοδοχείο «Muses» και σημαίνει ότι έφτασες στον προορισμό σου.
 
Κέρκυρα: ΜυρτιώτισσαΚέρκυρα  Μυρτιώτισσα
 
Η πανέμορφη παραλία της Μυρτιώτισσας βρίσκεται 1-2 χιλιόμετρα βόρεια από το δρόμο που ενώνει τον Πέλεκα με τη Γλυφάδα. Λίγο πριν τον δρόμο για την παραλία της Γλυφάδας, στρίβεις δεξιά προς Έρμονες, θα δεις την πινακίδα για την παραλία των γυμνιστών λίγο πριν το χωριό Βάτος. Δύσκολος δρόμος για αυτοκίνητα, απαιτεί μεγάλη προσοχή.
 
Μύκονος: Super Paradisemikonos super paradise
 
Χωρίς να είναι αποκλειστικά παραλία γυμνιστών, θα βρεις πολλούς να βουτάνε χωρίς τα μαγιό τους. Παλαιότερα ήταν ο παράδεισος των γυμνιστών, χωρισμένη σε τρία μέρη: στο gay κομμάτι, εκεί όπου όλοι ήταν γυμνοί, αλλά άνδρες και στο μέρος των ζευγαριών. Ακόμα κι αν έχει αλλάξει, παραμένει μια καταπληκτική παραλία, που δεν μπορείς να μην την προτείνεις.
 
Σάμος: ΤσαμαδούΣάμος Τσαμαδού

Από το λιμάνι της Σάμου, ακολούθησε τον παραλιακό δρόμο βορειοδυτικά για τα επόμενα 12 χιλιόμετρα. Εκεί θα βρεις μια ταβέρνα με πάρκινγκ όπου θα μπορέσεις να αφήσεις το αμάξι σου. Κάπου εκεί και με τα πόδια ακολουθείς το μονοπάτι, φτάνεις σε ένα σνακ μπαρ, από όπου και ξεκινά η παραλία των γυμνιστών. Παρέχονται ξαπλώστρες, ομπρέλες, ντους, αλλά και χημικές τουαλέτες.
 
Κρήτη: ΠαλαιοχώραΚρήτη Παλαιοχώρα

Ακριβώς 75 χιλιόμετρα από τα Χανιά, η παραλία της «Παλαιοχώρας» θα σε ανταμείψει για την ώρα που θα φας μέχρι να φτάσεις. Μπορείς να πας με αυτοκίνητο, με λεωφορείο ή με καραβάκια από άλλα χωριά. Στην Παλαιοχώρα υπάρχουν δύο παραλίες. Μία με άμμο, όπου ο γυμνισμός επιτρέπεται μόνο σε ένα κομμάτι της και άλλη μια όπου έχει βότσαλα και προσφέρεται εξ’ ολοκλήρου για γυμνισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου