Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

ΤΑ < Κ.Ψ.Μ. > ΚΛΕΦΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ

Το συσσίτιο του φαντάρου η ξεφτίλα της Ελληνικής πολιτείας




 Αναγνώστρια μας έστειλε αυτό, αν ισχύει... γιατί από μια σύντομη έρευνα που κάναμε βρήκαμε στοιχεία ότι είναι αληθές, τότε είναι ντροπή για όλη την χώρα! 
Οι λαθρόμετανάστες να σιτίζονται πλουσιοπάροχα και οι Έλληνες φαντάροι να αντιμετωπίζουν αυτό το χάλι!  

 Ακολουθεί ολόκληρο το σχόλιο της φίλης αναγνώστριας.  



 Αυτό είναι το γεύμα (25/08/16) ενός Παληκαριού Ελληνα ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ που υπηρετεί κάπου σ' ένα στρατόπεδο του...
Έβρου . .Εδω και μια εβδομαδα το ιδιο μενου!! . Λοιπόν, αυτά τα παλικάρια αγαπητοί μου υπουργοί βουλευτές και συγγενείς αυτών, θυσιαζούν και τη ζώη τους αν χρειαστεί για να κοιμόσαστε εσείς καλά και τα παιδάκια σας που κοπροσκυλιάζουν σε κανένα νησάκι με 100€ την ξαπλώστρα !!! 
Όχι όχι δεν είναι λιπότακτες , δεν προτίμησαν το δρόμο της φυγής στο εξωτερικό ,μασκαρεμένο κάτω από δήθεν τάχαμου σπουδές και πτυχία, αλλά επέλεξαν να υπερετήσουν την πατρίδα και να φυλάξουν τα σύνορα της ... Γιατί απέναντι έχουμε μια Τουρκία που δε θέλει και πολύ το καλό μας . . .! 
Λοιπόν αδέλφια μου σύντροφοι,αλήτες , πουλιά, πείτε μου τι ΦΑΓΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ;;;Τι έφαγαν τα παιδιά σας ;;; γιατί με αυτό το συσσίτιο που έδωσαν σήμερα στους Στρατιωτες του Έβρου που δεν ξεπερνά τις 250 θερμίδες, δεν μπορεί να κρατήσει ένας φυσιολογικός οργανισμός μέχρι το βραδυ!! 
Καταλαβαίνετε τώρα γιατί έχουμε αυτοκτονίες μέσα στο στρατό; Γιατί υπάρχει σημαντικός αριθμός Στρατιωτων με κατάθλιψη; Ένα να σκέφτεστε, αν ήταν στη θέση τους το παιδί σας, δίχως την οικονομική άνεση της τσέπης σας, να μπορεί να βγει να φάει έξω θα θέλατε να επιζούσε με αυτό το πράμα? 
Να υπηρετήσουν ήρθαν και όχι σε κούρα αδυνατίσματος !!!
ΕΛΕΟΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου