Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το αυτοκίνητο που το «έφτιαξαν»… αναγνώστριες περιοδικού

Το αυτοκίνητο που το «έφτιαξαν»... αναγνώστριες περιοδικού

Seat και Cosmopolitan ένωσαν τις δυνάμεις τους


Για τους καταναλωτές που αναζητούν απόδοση και οδηγική απόλαυση σε συνδυασμό 
με ένα ξεχωριστό lifestyle, η Seat και το Cosmopolitan παρουσίασαν 
το Mii by Cosmopolitan στο Cosmo’s FashFest στο Λονδίνο (παγκόσμια πρώτη). 
Το αποκορύφωμα της 18μηνης δημιουργικής συνεργασίας μεταξύ της ισπανικής φίρμας 
και της διάσημης δημιουργικής ομάδας του περιοδικού Cosmopolitan, μαζί με τους συντάκτες και τους αναγνώστες του σε όλη την Ευρώπη, είναι η έκδοση Mii by Cosmopolitan, ένα αυτοκίνητο για γυναίκες δυναμικές, ανεξάρτητες και γεμάτες αυτοπεποίθηση.


mii02
Σχεδιασμένο σύμφωνα με τις προτιμήσεις του κοινού του Cosmopolitan, το Mii by Cosmopolitan είναι ένα αυτοκίνητο ευέλικτο, εύκολο στο παρκάρισμα, όμορφο και με έντονη προσωπικότητα. Οι αναγνώστριες του Cosmopolitan συμμετείχαν στη διαδικασία εξέλιξης με την ανταλλαγή σκέψεων και απόψεων μέσα από έρευνες και δοκιμές προϊόντων, προσφέροντας  πλήθος ιδεών και πληροφοριών.
Η Kim St. Clair Bodden, στέλεχος των Hearst Magazines International, εξηγεί «Το Cosmopolitan είναι το μεγαλύτερο και το πιο δημοφιλές γυναικείο περιοδικό στο κόσμο που εμπνέει τις αναγνώστριες του για μία ζωή δυναμική και απολαυστική. Μέσα από την επιτυχημένη συνεργασία μας με τη Seat, οι συντάκτες και οι αναγνώστριες μας δημιούργησαν ένα αυτοκίνητο με προσωπικότητα που προσφέρει ξεχωριστή οδηγική εμπειρία».
Seat Mii by Cosmopolitan
Το περιοδικό στηρίζει το λανσάρισμα της social media καμπάνιας με το hashtag ThisIsMii με περιεχόμενο, γνώμες, εμπειρίες και απόψεις γύρω από το αυτοκίνητο, τη μόδα, την ομορφιά, το lifestyle, τη καριέρα, βάζοντας με αυτό τον τρόπο το Mii by Cosmopolitan στη ζωή των αναγνωστών του. Μέσω των social post, οι αναγνώστριες μπορούν να μεταφερθούν στο επίσημο site της Seta για περισσότερες πληροφορίες γύρω από το νέο μοντέλο.
Μετά το ντεμπούτο στο Cosmo FashFest, το Mii by Cosmopolitan θα παρουσιαστεί στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι στα τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ το εμπορικό του λανσάρισμα στην χώρα μας αναμένεται προς τα τέλη του έτους.
Seat Mii by Cosmopolitan

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου