Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011

Ασφυχτικά γεμάτος ο Λευκός Πύργος από αγανακτισμένους πολίτες!

“ΒΑΛΤΕ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ ΣΤΙΣ 8-ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΑΠΟ ΔΩ”.

Περίπου 5.000 κάθε ηλικίας έχουν κατακλύσει το Λευκό Πύργο και διαδηλώνουν ειρηνικά ενάντια στα μέτρα, την ανεργία και την κυβερνητική πολιτική...

Με ένα ξύλινο ξυπνητήρι δικής τους κατασκευής, δύο φίλοι ο Κώστας και ο Γιάννης, φωνάζουν συνθήματα χτυπώντας παλαμάκια: “ΒΑΛΤΕ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ ΣΤΙΣ 8-ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΑΠΟ ΔΩ”.

Σε δηλώσεις τους, τόνισαν πως επιτέλους πρέπει να ξυπνήσουμε γιατί δεν πάει άλλο. «Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος. Το μόνο που μας μένει είναι να βγούμε στο δρόμο», είπαν, φωνάζοντας με τους υπόλοιπους “φέρτε πίσω τα κλεμμένα”.

Εν τω μεταξύ, ένας 70χρονος, ο οποίος δήλωσε…μαραθωνοδρόμος, έκαιγε τη σημαία της ΕΕ γιατί όπως είπε ''γι’ αυτούς υποφέρουμε''! Λίγο πιο κάτω, κάποιοι άλλοι αγανακτισμένοι, έχουν αναρτήσει ένα πανό που γράφει «Έξω οι πολιτικοί και οι αισχροί δολοφόροι».

Στις 19.00, οι διαδηλωτές κατέλαβαν και το οδόστρωμα της παραλιακής, πραγματοποιώντας καθιστική διαμαρτυρία. Η κινητοποίηση θα συνεχιστεί μέχρι τις έντεκα το βράδυ.

Στις 21.00 προγραμματίζεται σιωπηλή διαμαρτυρία «Αγανακτισμένων» και στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης. Ανάλογες συγκεντρώσεις προγραμματίζονται και σε άλλες πόλεις.newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου