Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΑΙ

Πανεπιστήμιο στις Η.Π.Α δίνει αμοιβή σε όσους θέλουν να γίνουν... χοντροί!
Ημερομηνία: 29 Μαΐου 2012
Πανεπιστημιο στις Η.Π.Α δινει αμοιβη σε οσους θελουν να γινουν... χοντροι!
Δεν είναι κάποιο είδος πλάκας! Αντιθέτως, το Washington University στο St. Louis των Η.Π.Α σοβαρολογεί απόλυτα με την ανακοίνωση του ότι προτίθεται να δώσει 3,500 δολάρια σε όποιον δεχτεί να τρώει ΜΟΝΟ fast food για 3 μήνες!
Κείμενο: Ανθή Παρασκευοπούλου
Όντως, σπάνια προκύπτουν τέτοιου είδους ευκαιρίες... Το Washington University στο St. Louis των Η.Π.Α όπως καταλάβατε λοιπόν, πρόκειται να κάνει μια έρευνα για την παχυσαρκία και ως εκ τούτου θα χρειαστεί συμμετέχοντες που θα πρέπει να πάρουν μερικά παραπάνω κιλά μέσα σε τρείς μήνες!
Βέβαια, το να θυσιάσει κάποιος τη σιλουέτα του τρώγοντας όλα αυτά τα λαχταριστά ΑΛΛΑ... παχυντικά φαγητά δεν είναι εύκολη απόφαση! Έτσι, το πανεπιστήμιο αποφάσισε να τους δελεάσει προσφέροντας αμοιβή 3,500 δολαρίων!  Και ο μόνος όρος; Να ζυγίζουν στο τέλος των τριών μηνών τουλάχιστον 5% περισσότερο συγκριτικά με το αρχικό τους βάρος, προτού δηλαδή  πάρουν μέρος στην έρευνα.
Οι συμμετέχοντες πάντως πρέπει να είναι από 18 ετών έως 65, μη-καπνίζοντες και να μην έχουν διαβήτη. Και αν αναρωτιέστε πως θα χάσετε έπειτα από τη λήξη της έρευνα τα περιττά κιλά, δεν χρειάζεται να προβληματίζεστε... Το πανεπιστήμιο έχει ήδη προγραμματίσει αντίστοιχο πρόγραμμα με τη βοήθεια του οποίου θα απαλλαγείτε μόνιμα από αυτά!
Παράλληλα, το πανεπιστήμιο δημοσίευσε μια λίστα με προτεινόμενα fast food! Δείτε ποια είναι:
- McDonald's
- Taco Bell
- KFC
- Burger King
- Pizza Hut
Εσείς αποφασίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου