Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΤΣΕΛΣΙ ; ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ



Διεθνές Ποδόσφαιρο/Champions League

Δημοσίευση : 20/05/201

Ο,τι και να πει κανείς για την παρουσία του Ντιντιέ Ντρογκμπά στον τελικό είναι λίγο. Ο Ιβοριανός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Τσέλσι και του αξίζει δικαιωματικά μια υπόκλιση.

Ο κορυφαίος σέντερ φορ ήταν, όπως είναι λογικό, πολύ χαρούμενος μετά το παιχνίδι:

«Ήταν της μοίρας γραφτό. Το πεπρωμένο μας. Πιστεύω πολύ σε αυτά! Προσεύχομαι συνεχώς. Ήταν γραφτό εδώ και πολύ καιρό. Ο Θεός ήθελε να το πάρουμε. Η ομάδα μας είναι εκπληκτική. Θέλω να αφιερώσω το τρόπαιο σε όλους τους προπονητές που συνεργάστηκα στην Τσέλσι και σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Η ζωή είναι υπέροχη. Το γκολ της ισοφάρισης άλλαξε όλο το παιχνίδι. Είμαι ευτυχισμένος» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα.
Ντρογκμπά: «Ήταν πεπρωμένο μας»
  

20 - 5 - 12

Ετσι το ήθελε ο Θεός...

 
Η Τσέλσι ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά πήγε κόντρα σε όλους και σε όλα, όμως είχε μαζί της τον Θεό του ποδοσφαίρου κερδίζοντας με 4-3 την Μπάγερν στα πέναλτι και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης. Με ήρωες τον Ντρογκμπά (ισοφάρισε στο 88' στέλνοντας το ματς στην παράταση και ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι στην ρώσικη ρουλέτα) και τον Τσεχ (απέκρουσε πέναλτι του Ρομπεν στην παράταση, αλλά και του Ολιτς στην ρώσικη ρουλέτα, αλλά είχε και σωρεία αποκρούσεων στο ματς), οι μπλε του Λονδίνου σήκωσαν ψηλά στον γερμανικό ουρανό το τρόπαιο του Champions League, αφήνοντας... ξερούς τους Βαυαρούς που ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έχασαν πολλές ευκαιρίες, είχαν δοκάρι, χαμένο πέναλτι, αλλά και μοιραίους τους Ρομπέν, Ολιτς και Σβαϊνστάιγκερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου