Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΕΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΣΤΗΝ TV

11 Σεπτεμβρίου 2012
Ποιες ολοκαίνουριες τηλεοπτικές σειρές θα μας απασχολήσουν αυτή τη σεζόν;;; (VIDEOS)
Το κουδούνι χτύπησε, η νέα τηλεοπτική χρονιά ξεκινά και πετάμε το τηλεκοντρόλ απ' το παράθυρο, γιατί, τι να μας πει κι η ελληνική τηλεόραση, όταν στο λάπτοπ κατεβαίνει φρέσκο υλικό από τις αγαπημένες μας σειρές;
Η αλήθεια είναι, όμως, ότι οι περσινές σειρές δεν μας φτάνουν. Έρχεται φθινόπωρο, έρχονται βαρετές Παρασκευές με ψοφόκρυο, έρχονται νύχτες που έξω βρέχει και μέσα, με το ένα χέρι βγάζουμε την πίτσα απ' τον φούρνο και με το άλλο τσεκάρουμε αν έχει κατέβει το νέο επεισόδιο στο PC.
Ψάχνουμε, λοιπόν, να βρούμε νέες αγαπημένες σειρές, και ξεχωρίζουμε δέκα από αυτές των οποίων ο πιλότος κάνει πρεμιέρα μέσα στο Φθινόπωρο. Γιατί, μην ξεχνιόμαστε, Winter is coming, και οι Σταρκ προς το παρόν παίρνουν απουσία. Δες παρακάτω την υπόθεση και το trailer της κάθε νέας σειράς και διάλεξε με ποια θα περάσεις τη σεζόν...

Last Resort

Τι θα δούμε: Ένα αμερικανικό υποβρύχιο, τίγκα στο πυρηνικό όπλο, να δέχεται οδηγίες να ισοπεδώσει ολόκληρο το Πακιστάν. Το ηρωικό πλήρωμα θα αρνηθεί, κι έτσι καταλήγει κυνηγημένο σε ένα φανταστικό νησί, το οποίο ανακηρύσσει ως αυτόνομο πυρηνικό κρατίδιο. Let the war begin, με σκηνοθέτη τον Martin Campbell (Green Lantern, Casino Royale).


Partners
Τι θα δούμε: Ώρα για haha sitcom. Οι δημιουργοί του Will&Grace μεταφέρουν την δική τους σχέση στο γυαλί, παρουσιάζοντας την καθημερινότητα δύο κολλητών φίλων και συνεργατών, ο ένας εκ των οποίων είναι straight και ο άλλος gay. Λέτε να πιάσει το bromance μεταξύ Michael Urie και David Krumholtz;


Revolution
Τι θα δούμε: Τα νέα κατορθώματα του JJ Abrams, αυτή τη φορά σε έναν κόσμο όπου ξαφνικά κόβεται το ρεύμα. Η ανθρωπότητα γυρνά αιώνες πριν, στις μάχες, τα ποδοβολητά των αλόγων και τα μυστικά που φοβόμασταν για τον «ιό της χιλιετίας». Κάπου όμως, ένας υπολογιστής λειτουργεί ακόμη, και 15 χρόνια μετά το black out, κάποιοι είναι αποφασισμένοι να βρουν την αλήθεια. Τον πιλότο της σειράς σκηνοθετεί ο John Favreau του Iron Man.


666 Park Avenue

Τι θα δούμε: Ένα ανήξερο ζευγάρι (Dave Annable και Rachel Taylor) που αποδέχεται μια δουλειά, η οποία τους χαρίζει ένα ονειρεμένο διαμέρισμα με πολύ φιλικούς γείτονες. Ιδιοκτήτης όμως του κτιρίου είναι ο Terry O'Quinn (LOST), also known as διάβολος, με τον οποίο όλοι οι ένοικοι έχουν κάνει συμφωνία για να εκπληρωθεί κάποια επιθυμία τους. Λίγο σεξ, λίγο κοσμοπολίτικη ζωή, λίγα κολασμένα φαντάσματα να τριγυρνούν στο υπόγειο, και έχετε το σκηνικό της νέας σειράς των ιθυνόντων του Gossip Girl.



Arrow
Τι θα δούμε: Τις σκοτεινές super-hero περιπέτειες του νεαρού playboy Queen (Stephen Amell), ο οποίος επιστρέφει από ένα εγκαταλελειμμένο νησί, όπου, αφού έχασε τον πατέρα του και την αδερφή της κοπέλας του με την οποία διατηρούσε κρυφή σχέση, εξάσκησε μέχρι τελειότητας τις ικανότητές του στην τοξοβολία, μόνο και μόνο για να επιστρέψει στην πατρίδα και να «καθαρίσει» το όνομά της οικογένειας από τους εχθρούς της. Γόης την ημέρα, κουκουλοφόρος vigilante την νύχτα, ο Green Arrow αποτελεί τολμηρή μεταφορά του ομώνυμου ήρωα της DC στην μικρή οθόνη. Ο Robin Hood ζει και το CW ελπίζει να αποκτήσει έναν άσσο στο μανίκι του, που τόσο πολύ χρειάζεται.


Elementary
Τι θα δούμε: Την σύγχρονη εκδοχή του Sherlock Holmes, μετενσαρκωμένο σε νεαρό πρώην σύμβουλο της Scotland Yard σε απεξάρτηση στην Νέα Υόρκη. Η Lucy Liu ορίζεται ως η «σύντροφος νηφαλιότητάς» του, για να τον προσέχει, αλλά καταλήγει να γίνει ο Watson του, καθώς μπροστά τους ξετυλίγονται αινίγματα σε crime scenes της πόλης. Το CBS εμπιστεύεται τον Johnny Lee Miller (Trainspottin'), καλούς φωτογράφους και αρκετές δόσεις χιούμορ στην εξίσωση και μάλλον δεν θα χάσει.


Emily Owens MD

Τι θα δούμε: Την μεγάλη κόρη της Meryl Streep, Mamie Gummer, να παίζει τον ομώνυμο ρόλο. Πρώτη ημέρα εκπαιδευόμενη στο νοσοκομείο, και ανακαλύπτει πως εκεί δουλεύει ο σχολικός της έρωτας (Justin Hartley), καθώς και η σχολική της «νέμεσις» (Aja Naomi King) που της έκανε τη ζωή κόλαση. Ανακαλύπτει, επίσης, πως η καθημερινότητα στο νοσοκομείο δεν απέχει πολύ από εκείνη του λυκείου. Κι εμείς περιμένουμε πότε θα κάνει guest η Meryl.


Go on

Τι θα δούμε: Την επιστροφή του Matthew Perry στον NBC, επτά χρόνια μετά το τέλος των Friends, στον ρόλο ενός κυνικού ραδιοφωνικού παραγωγού, που προσπαθεί να διαχειριστεί τον θάνατο της γυναίκας του. Γνωστοί και φίλοι τον στέλνουν για group therapy, το οποίο κάνει άνω-κάτω. Οι προσωπικές ιστορίες των μελών του group therapy θα μας κρατήσουν απασχολημένους, καθώς θα αποτελούν το πιο διασκεδαστικό μέρος αυτής της σειράς του Scott Silveri (συν-δημιουργός και του «Joey») που ακροβατεί ανάμεσα στο δράμα και στην κωμωδία.



The New Normal

Τι θα δούμε: Ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων (οι πράγματι ταιριαστοί Justin Bartha και Andrew Rannells) να αναθέτουν σε μια single mother (Georgia King) να γίνει η παρένθετη μητέρα για να αποκτήσουν παιδί. Το πουριτανικό κομμάτι της αμερικανικής κοινωνίας ήδη ωρύεται με αναψοκοκκινισμένα μάγουλα, αλλά λίγο νοιάζει τον δημιουργό της σειράς, Ryan Murphy. Προσθέστε την Ellen Barkin και την πιθανότητα να δούμε μερικές συγκινητικές στιγμές και ας ελπίσουμε να μην αντικρίσουμε άλλη μια κλισέ σούπα.


The Mindy Project

Τι θα δούμε: Την Mindy Kaling να δημιουργεί και να πρωταγωνιστεί στην σειρά που ακολουθεί τα χνάρια του Bridesmaids και της Bridget Jones, συστήνοντας μια ατσούμπαλη γιατρό, η οποία τα κάνει μαντάρα στα ερωτικά της, ζώντας τη δική της ρομαντική κομεντί, κι ελπίζοντας να βγάλει γέλιο.

πηγή: reel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου