Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΝΗΣ

Ιστορίες από τη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού

Δημοσιευμένη  εικόνα


Τα παράξενα δίδυμα που έχουν προκύψει στα κελιά των φυλακών. Ο Λάκης με τον… «Σάχη της Κατερίνης» και ο Μάκης Ψωμιάδης που γυρνάει τον ελληνικό καφέ ως… «απαράδεκτο» με τον Γιάννη Σμπώκο.

Στο Beverly Hills των φυλακών του Κορυδαλλού, άνθρωποι που ζούσαν στο φως της δημοσιότητας, κάποτε πλούσιοι, κάποτε δυνατοί προσπαθούν να φτιάξουν την καθημερινότητά τους και να συμβιώσουν μεταξύ τους.

Ένα από τα παράξενα δίδυμα που συζούν στο ίδιο κελί είναι αυτό του Λάκη Γαβαλά με τον πρώην ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ, τον Γιώργο Σαχπατζίδη, τον αποκαλούμενο και «Σάχη της Κατερίνης».



Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο πρώην επιχειρηματίας της μόδας και ο κατηγορούμενος για τις μίζες στην υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου, έχουν τυπικές σχέσεις. Η ευγένεια είναι δεδομένη ανάμεσά τους, αλλά τα ενδιαφέροντά τους διαφορετικά. Ο Λάκης Γαβαλάς παρακολουθεί τα τεκταινόμενα της show biz από μια μικρή τηλεόραση που βρίσκεται στο φυλάκιο εισόδου της πτέρυγας. Από την άλλη, η κύρια ασχολία του Γιώργου Σαχπατζίδη σχετίζεται με την εκκλησία των φυλακών.

Ένα άλλο κελί που συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον είναι εκείνο στο οποίο βρίσκονται οι Γιάννης Σμπώκος (προφυλακισμένος για την υπόθεση με τις «μίζες Τσοχατζόπουλου»), ο Μάκης Ψωμιάδης, ο γιος του, Σταύρος, αλλά και ο αρχιμάγειρας των φυλακών.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Παραπολιτικά», οι σχέσεις του πρώην ποδοσφαιρικού παράγοντα και επιχειρηματία με τον φίλο του Άκη Τσοχατζόπουλου είναι πολύ τυπικές και ο καθένας ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα. Έχοντας πάντα για παρέα τον γιο του, ο Μάκης Ψωμιάδης περνάει τις περισσότερες ώρες του στο αρχιφυλακείο, εκεί που διηγείται σπαρταριστές ιστορίες στους δεσμοφύλακες. Πίνει ελληνικό καφέ πάντα από το καφενείο της φυλακής και δεν είναι και λίγες οι φορές που τον έχει επιστρέψει ως «απαράδεκτο»!

Ο Γιάννης Σμπώκος, που προφυλακίστηκε πρόσφατα, προσπαθεί να ενταχθεί στο περιβάλλον των φυλακών. Μιλάει καθημερινά με τους επτά δικηγόρους του, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ένας είναι ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου