Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΕΤΣΙ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ

Το ΠΑΜΕ απέκλεισε την έλευση της Συντέλειας

Συνημμένη Εικόνα: pamevssyntelia.jpg



Μέλη του ΠΑΜΕ και του κινήματος «Δεν Πληρώνω» κατέλαβαν αιφνιδιαστικά σήμερα το μεσημέρι, την Πυραμίδα των Μάγιας, ζητώντας «Να μην πληρώσουν οι εργαζόμενοι το τέλος του κόσμου των Αφεντικών»

Μεσημέρι ώρα 12:00. Το Πάμε κλείνει τον δρόμο για τον Παράδεισο της Ολιγαρχίας...

Με μια συμβολική κατάληψη, μέλη του ΠΑΜΕ, επιχείρησαν να ματαιώσουν τη συντέλεια του κόσμου, που είχε σχεδιάσει η πλουτοκρατία, προκειμένου να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους και να τους αποπροσανατολίσει από τα αληθινά τους προβλήματα.

Από νωρίς σήμερα το μεσημέρι, απαγόρευσαν την πρόσβαση σε όποιον ήθελε να ανέβει στην περίφημη Πυραμίδα των Μάγια προκειμένου να παρακολουθήσει τη Συντέλεια. Μπλοκαρίστηκαν πάνω από 20.000 άνθρωποι, που ήθελαν να αφήσουν την τελευταία τους πνοή στο ιστορικό μνημείο.


Κατά τη διάρκεια της κατάληψης, έντονες διαμαρτυρίες σημειώθηκαν από τοπικούς μικροπωλητές που είχαν στήσει από την προηγουμένη τους πάγκους τους στην περιοχή και πουλάγανε καπελάκια «Συντέλειας», μπουρίτος και «Κούκλες της Αποκάλυψης» στους τουρίστες.

Σε ανακοίνωσή του, το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, σημειώνει ότι:
"O δρόμος για την Αιώνια Ζωή και τον Παράδεισο, δεν μπορεί να είναι προνόμιο της ολιγαρχίας και καλούμε τον Άγιο Πέτρο να ανοίξει τις Πύλες για όλους". Σε αυτή την άνιση και προνομιακή μεταχείριση των ολίγων θα μας βρουν μπροστά τους, και καλούμε όλους τους λαούς του κόσμου σε συστράτευση".

Μάλιστα κρέμασαν και πανό με τη φράση «Peoples of the Apokalypse, Unite»

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.)



ΠΗΓΗ: protagon.gr/επιμέλεια αρχικού κειμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου