Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΜΗ ΒΓΕΙΣ ΕΞΩ

ΕΛ.ΑΣ. πρός Γ.Α. Παπανδρέου: «Μη βγεις έξω,... θα σε πάρουν με τις πέτρες»!
Συνημμένη Εικόνα: 911229WSFCMdTG.png



Αξέχαστο θα μείνει στον πρώην πρωθυπουργό το πρόσφατο ταξίδι του στην Θεσσαλονίκη, κατά τη τελευταία μετά απο καιρό, επίσκεψη του στη χώρα μας, αφου ως γνωστό μας επισκέπτεται... αραιά και που τα τελευταία χρόνια! :tongue:


Την business class επέλεξε για να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη ο αειθαλής ομογενής τέως Πρωθυπουργός και νυν περιδεύον ανεξάρτητος πολιτευτής. Πώς μπορούσε άλλωστε αλλιώς να ταξιδέψει ; Αφού «λεφτά υπήρχαν-υπάρχουν & θα υπάρχουν» για κείνον, την οικογένεια του και τους δορυφόρους της!

Ο Γ.Α.Π λοιπόν με άκρα μυστικότητα αφού έφτασε στην συμπρωτεύουσα συμμετείχε στο 10ο Φόρουμ για "τη Περιφερειακή συνεργασία στα Βαλκάνια". Ωστόσο προκάλεσε αλγεινή εντύπωση , δίνοντας και μιά πρώτη αφορμή για σχολιασμούς, το γεγονός ότι απαγορεύτηκε σε φωτογράφους, δημοσιογράφους και τηλεοπτικά συνεργεία να παρακολουθήσουν εκ του σύνεγγυς το συνέδριο.

Κατα τ'άλλα μπορεί να ταξίδεψε ανενόχλητος, ωστόσο δεν συνέβη το ίδιο και κατά την παραμονή του στην Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με όσα διαβάσαμε στην εφημερίδα «Δημοκρατία», η κατά τόπο αρμόδια Αστυνομική Αρχή, (ορθά κατά την άποψη μου) λόγω επίκλυσης του εύλογου κινδύνου επεισοδίων σε βάρος του, αναγκάστηκε να τον κρατήσει κλειδωμένο μέσα στο ξενοδοχείο όπου λάμβανε χώρα το φόρουμ.

Μάλιστα ο πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, συναινόντας ουσιαστικά στις εν λόγω εκτιμήσεις, αναγκάστηκε να ματαιώσει μέχρι και ένα γεύμα που είχε κανονίσει με φίλους στο Βυζαντινό Μουσείο.

Όσο για τα της συμμετοχής του στη διάλεξη; Εκεί ανάλωσε το γνωστό έγκυρο πολιτικό του λόγο (:P) στη κατάθεση ουκ ολίγων προτάσεων για τα Βαλκάνια, καταδεικνύοντας το ενδιαφέρον του για την ευρύτερη (σε γαιοπολιτικούς όρους) "περιοχή".

Φαίνεται ότι αφού πρώτα, δεν άφησε στη κυριολεξία "λίθο επι λίθου" στην Ελλάδα, παραδίνοντας και εμάς τους Έλληνες δέσμιους στα σύγχρονα κρεματόρια της Φράου Μέρκελ και του Ράιχενμπαχ- για να μας τιμωρήσει πρεσβεύοντας και διαδίδοντας παντού ότι τα "κλέψαμε και τα φάγαμε όλα"- θέλει τώρα να δώσει τα "φώτα του" για την ολοκλήρωση της καταστροφής σε ολόκληρη τη "Χερσονήσο του Αίμου"...

Κατά τ'άλλα ΤΟ ΠΕ και ΤΟ'ΚΑΝΕ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου