Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

Άναψαν κεριά στη μνήμη των δύο φοιτητών

 
 
 
Κεριά άναψαν στην κεντρική πλατεία της Λάρισας πολίτες, φοιτητές και μέλη κομμάτων, που συμμετείχαν σε πορεία διαμαρτυρίας, με αφορμή το τραγικό περιστατικό με τους δύο νεκρούς σπουδαστές χθες στη Λάρισα.
Η πορεία κατέληξε στην κεντρική πλατεία της πόλης. Οι διαδηλωτές στα συνθήματά τους φέρονταν κατά της οικονομικής πολιτικής και της φτώχειας.

Επίσης, την απόφαση να αναλάβει τα έξοδα μεταφοράς των σορών των δύο άτυχων φοιτητών του ΤΕΙ έλαβε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας, μέλη του οποίου συμμετείχαν στην πορεία, διακόπτοντας και αναβάλλοντας τη συνεδρίαση.

Αντίστοιχη πορεία σήμερα το απόγευμα στη μνήμη των σπουδαστών της Λάρισας, έγινε και στο Βόλο από φοιτητές της πόλης.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, σταθερή παραμένει η κατάσταση των τριών άλλων σπουδαστών που βρίσκονται στα τμήματα εντατικής των δύο νοσοκομείων της Λάρισας. Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται πάντως ο ένας φοιτητής από τα Χανιά, που βρίσκεται στο Πανεπιστημιακό.

Επίσης, οι εξετάσεις που θα γίνουν θα δείξουν αν έχουν υπάρξει εγκεφαλικές βλάβες, λόγω του ελλιπούς οξυγόνου.

Πηγή: Thessalianews.gr


Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=88959:anapsan-keria-sth-mnimh-ton-duo-foithton&catid=74:sites&Itemid=54#ixzz2MOgVEs2M
Seleo.gr News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου