Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ

Τελεσίδικη η απόφαση για τη διαθεσιμότητα - Ξεκινά πόλεμος, λέει η ΠΟΕ-ΟΤΑ      
Τελεσίδικη η απόφαση για τη διαθεσιμότητα - Ξεκινά πόλεμος, λέει η ΠΟΕ-ΟΤΑ








Την τελεσίδικη απόφαση της κυβέρνησης, έπειτα από την συμφωνία με την τρόικα, για την διαθεσιμότητα των δημοτικών αστυνομικών και των σχολικών φυλάκων μετέφεραν στην ΠΟΕ-ΟΤΑ οι υπουργοί...
Εσωτερικών Γ.Μιχελάκης και Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κ.Μητσοτάκης. Αιτία πολέμου χαρακτήρισε την απόφαση ο Θέμης Μπαλασόπουλος και προκήρυξε 24ωρη απεργία για αύριο, Τρίτη, καθώς και συγκέντρωση στις 11 το πρωί στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Στην συνάντηση με τους κ.κ. Μιχελάκη και Μητσοτάκη, η κυβέρνηση μετέφερε στην ΠΟΕ-ΟΤΑ ότι δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα σε όσα συμφωνήθηκαν με την τρόικα. Το σχετικό νομοσχέδιο θα είναι έτοιμο μέσα στο επόμενο διάστημα, ή σε κάθε περίπτωση μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.
Το συμφωνημένο με την τρόικα χρονοδιάγραμμα προβλέπει ότι οι σχολικοί φύλακες θα τεθούν σε διαθεσιμότητα ώς τα τέλη Ιουλίου και θα ακολουθήσουν οι δημοτικοί αστυνομικοί ώς τα τέλη Σεπτεμβρίου. Ένα ποσοστό 5%-10% των δημοτικών αστυνομικών δεν θα βγει σε διαθεσιμότητα, αλλά θα μεταταγεί σε άλλες υπηρεσίες του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου