Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΟΛΑ ΠΑΝ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκτόνησε 50χρονος στην Κατερίνη
   6 Ιουλίου 2013,     
Αναστάτωση επικρατεί από τις 10.30 στο κέντρο της Κατερίνης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνδρας 50 ετών πήδηξε στο κενό από την ταράτσα πολυκατοικίας που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της πόλης. Στο ισόγειο και τον πρώτο όροφο της πενταώροφης πολυκατοικίας, που είναι γνωστή ως «Μέγαρο Παπαγεωργίου», στεγάζονται καταστήματα.


(Ο αυτόχειρας)

ΣΟΚ στην Ξάνθη: Βρέθηκε απαγχονισμένη 32χρονη μητέρα δύο παιδιών

πριν από 5 ώρες
sok-sthn-ksanthh-brethhke-apagxonismenh-32xronh-mhtera-dyo-paidiwn
Απαγχονισμένη βρέθηκε μια 32χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών το πρωί του Σαββάτου στη Χρύσα της Ξάνθης.
Η γυναίκα εντοπίστηκε κρεμασμένη από τη μητέρα της, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έπασχε από επιλόχεια κατάθλιψη. Η ίδια ήταν μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, ενός 4 ετών και ενός μόλις μερικών μηνών, ενώ η είδηση του θανάτου της έχει συγκλονίσει την περιοχή.
Στο σημείο ειδοποιήθηκε και κατέφθασε η Αστυνομία, ενώ η 32χρόνη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης για νεκροψία νεκροτομή.

Έδωσε τέλος στη ζωή του με φυτοφάρμακο!

χθες στις 11:10
edwse-telos-sth-zwh-toy-me-fytofarmako
Μια ακόμη περίπτωση αυτοχειρίας προστίθεται στη μακρά λίστα των ανθρώπων που επιλέγουν να «φύγουν» μόνοι τους. Δυστυχώς το φαινόμενο στην Κρήτη έχει μετατραπεί σε καθημερινό.
Η είδηση του θανάτου ενός άνδρα περίπου 70 ετών στους Βώρους Μεσαράς έχει βυθίσει στο πένθος την τοπική κοινωνία.
Τον 70χρονο βρήκαν νεκρό πρόσωπα του οικογενειακού του περιβάλλοντος, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες για να προβεί στο απονενοημένο ήπιε φυτοφάρμακο.
Από τις αρχές εκφράζεται βεβαιότητα πως πρόκειται για μια ξεκάθαρη περίπτωση αυτοκτονίας καθώς βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα του άνδρα.
Φως ωστόσο στα ακριβή αίτια θα ρίξει η νεκροψία νεκροτομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου