Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ

Χρησιμοποίησε πλαστικό πέος για να μη πιαστεί ντοπέ!


Φωτογραφία για Χρησιμοποίησε πλαστικό πέος για να μη πιαστεί ντοπέ!
Ο Ιταλός δρομέας μεγάλων αποστάσεων Ντέβις Λικιάρντι κινδυνεύει με διετή αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, γιατί φέρεται να χρησιμοποίησε πλαστικό πέος κατά τα διάρκεια ελέγχου αντι-ντόπινγκ μετά από αγώνα 10 χλμ στην πόλη Μολφέτα στην περιοχή της Απούλια.
Ο 27χρονος δρομέας , μέλος της ομάδας στίβου της πολεμικής αεροπορίας της χώρας του, θέλησε να γεμίσει το δοχείο ελέγχου με ούρα από το τεχνητό όργανο, που είχε κρυμμένο στο σορτσάκι του. Μάλιστα ο αθλητής, όταν ενημερώθηκε για τον έλεγχο, ζήτησε να μείνει μόνος του, κάτι που απαγορεύεται, καθώς ο ελεγκτής πρέπει να είναι «παρών» στη διαδικασία. Σε αρκετές περιπτώσεις ο ελεγκτής δεν βρίσκεται πάνω από τον αθλητή, αλλά ελέγχει τη λήψη ούρων χρησιμοποιώντας καθρέπτη.
Ο Λικιάρντι, θέλησε να ξεγελάσει τους ελεγκτές, δίνοντας άλλα ούρα, χρησιμοποιώντας το πλαστικό πέος, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι χρησιμοποίησε συσκευή που ονομάζεται Whizzinator και είναι διαθέσιμη στο διαδίκτιο. Αυτή η τεχνική, για να ξεπερνά ένας αθλητής τον έλεγχο, είναι διαδεδομένη και στο διαδίκτυο μπορεί κάποιος να βρει πλαστικά πέη διαφορετικών χρωμάτων, έτσι ώστε να ταιριάζουν στο χρώμα δέρματος του ενδιαφερόμενου.
 Και η πιο συνηθισμένη τακτική είναι να κολλούν το πλαστικό πέος με σιλικόνη στο φυσικό, για να μην κινούν την περιέργεια του ελεγκτή. Μάλιστα υπάρχει δικτυακός τόπος, που προσφέρει πλήρη πακέτα με αφυδατωμένα και μη μολυσμένα ούρα! Αν ο Λικιάρντι κριθεί ένοχος, κινδυνεύει με αποκλεισμό δύο ετών.

 athlitikotetradio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου