Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΕΡΧΕΤΕ Η ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑ

ΦΩΤΟ: Στην τελική ευθεία η Νέα Παραλία - Παραδίδεται στους Θεσσαλονικείς
Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2013 19:15 
 
Σχεδόν έτοιμη είναι η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης αφού απομένουν μόνο μικρές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση του έργου όπως η δενδροφύτευση, η ολοκλήρωση του τεχνητού λόφου και η τοποθέτηση φωτισμού, προκειμένου να αποδοθεί όπως υπολογίζεται στα τέλη του έτους στους Θεσσαλονικείς.
Οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και δύο χρόνια και ενώ η παράδοση του παραλιακού διαδρόμου ήταν να γίνει πριν από τα εγκαίνια της 78ης ΔΕΘ, κάτι τέτοιο δεν έγινε για λόγους ασφαλείας.
Στη Νέα παραλία Θεσσαλονίκης θα εκτείνονται σε μήκος περίπου τριών χιλιομέτρων επτά νέα πάρκα, από το Βασιλικό Θέατρο μέχρι και την περιοχή των ναυτοαθλητικών ομίλων.
Η παραλιακή της Θεσσαλονίκης θα έχει μια ομοιόμορφη εικόνα δίνοντας μια ευχάριστη αίσθηση στους πολίτες που θα κάνουν την βόλτα τους εκεί.
Η κατασκευή του έργου ξεκίνησε στα τέλη Ιουνίου του 2011 και ο συνολικός προϋπολογισμός του φτάνει τα 20,5 εκατομμύρια ευρώ.
Το θέμα της ανάπλασης της Νέας Παραλίας θα συζητηθεί εκ νέου σήμερα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου