Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Διασκεδαστικές ευκαιρίες καριέρας: 10 πρωτότυπες επιχειρήσεις στις ΗΠΑ περιμένουν ενδιαφερόμενους

Δημοσιευμένη  εικόνα


Ψάχνετε για μία νέα ευκαιρία καριέρας; Δέκα πραγματικά σουρεαλιστικές επιχειρήσεις στις ΗΠΑ ψάχνουν ταλαντούχους ενδιαφερόμενους με χιούμορ και όρεξη για να κάνουν μία δουλειά που ξεπερνάει τα συνηθισμένα.


Δείτε τις 10 πιο διασκεδαστικές επιχειρήσεις που διατίθενται στην αγορά εργασίας.

Self-Service πλύσιμο και περιποίηση σκυλιών – Πλέινο, Τέξας

Αν αγαπάτε τα σκυλιά είναι η επιχείρηση που ονειρεύστε. Οι περισσότερες από τις εργασίες καλλωπισμού γίνονται από τον ιδιοκτήτη του σκύλου , το μόνο που έχει απομείνει για σας τον τυχερό επιχειρηματία είναι να καθίσετε και να απολαύσετε τους χνουδωτούς επισκέπτες σας.

Ρουστίκ εστιατόριο σε αγρόκτημα με δύο διαμερίσματα – Γουότερμπέρι, Βέρμοντ

Βρίσκεται λίγα λεπτά μακριά από τρία χιονοδρομικά κέντρα υψηλής κυκλοφορίας και τον Μύλο Cold Hollow Cider Mill που αποτελεί τον πιο πολυσύχναστο τουριστικό προορισμό στο Βέρμοντ. Μια πλήρη τραπεζαρία με δύο διαμερίσματα στο χώρο του ξενοδοχείου , αυτό το ρουστίκ εστιατόριο είναι ιδανικό για κάθε σεφ που αγαπά τον αέρα της χώρας και το μαγείρεμα με τα πιο φρέσκα υλικά .




Αντιπροσωπεία για αυτοκίνητα αντίκες – Σπρίνγκ Γκρόουβ, Ιλλινόις

Κάντε το αγαπημένο σας χόμπι καριέρα με αυτή την αντιπροσωπεία και το μουσείο που βρίσκονται λίγο έξω από το Σικάγο . Με ένα πλήρες κέντρο εξυπηρέτησης αυτοκινήτων και τεράστια συλλογή από αναμνηστικά αυτοκινήτων, το κατάστημα υπόσχεται πολλά στο νέο ιδιοκτήτη

Yogi Bear Jellystone Park – Βόρειο Χάντσον, Νέα Υόρκη
Αν βλέπατε φανατικά τα καρτούν με τον αρκούδο Γιόγκι κι αν πάντα ονειρευόταν να ζήσετε στην ύπαιθρο, αυτή είναι η ευκαιρία σας. Το Yogi Bear Jellystone Park βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Σρουν και προσφέρει χώρους για υπαίθριο κάμπινγκ, ενοικιαζόμενα ξύλινα σπιτάκια και περισσότερο από 21 στρέμματα γης. Με την επιχείρηση παίρνετε δώρο και μία ξύλινη καλύβα τεσσάρων υπνοδωματίων.

Εσωτερικό ποδόσφαιρο – Κομητεία Πινέλας , Φλόριντα

Πάντα θέλατε να αποκτήσετε ένα γήπεδο για ποδόσφαιρο αλλά δε βρίσκατε χώρο; Αυτή η εσωτερική εγκατάσταση για ποδόσφαιρο διαθέτει δύο χώρους, έναν για ενηλίκους κι έναν για παιδιά, είναι ιδανικό για τη φιλοξενία των τοπικών τουρνουά, ενώ έχει και χώρο για δημιουργήσετε ένα κατάστημα με ποδοσφαιρικά είδη και σουβενίρ.

Βιτρό δημιουργίες - Σερτζ, Τέξας

Η κατασκευή βιτρό είναι μια μοναδική μορφή τέχνης που υπάρχει για αιώνες και ανθεί ακόμη και σήμερα . Εάν είστε ένας καλλιτέχνης που επιθυμεί να εξερευνήσει ένα νέο μέσο , τότε αυτή η επιχείρηση είναι για σας. Ηδη πλήρως εξοπλισμένη με όλα όσα θα χρειαστείτε για τη δημιουργία χρωματιστού γυαλιού θα σας πάρει ελάχιστο χρόνο προσαρμογής.

Κομμωτήριο για μοναδικά παιδιά – Κομητεία Σάφολτι, Νέα Υόρκη
Βρίσκεται στο Λονγκ Αϊλαντ και είναι ένα πρόσφατα ανακαινισμένο σαλόνι ομορφιάς που έχει σχεδιαστεί για τα κορίτσια κάτω των 18 ετών με την πρόθεση να εξυπηρετεί τόσο ως χώρος για πάρτυ όσο και ως σαλόνι αισθητικής με πλήρες ωράριο. Κάντε μοναδικά πάρτι με κομμωτήριο και spa για τα παιδιά και μείνετε στην ιστορία.

Αγγλικό κάστρο και παμπ - Νεβάδα Σίτι, Καλιφόρνια

Στους πρόποδες της Σιέρ στην καρδιά της πόλης του χρυσού πυρετού, της Νεβάδα Σίτι, στην Καλιφόρνια , αυτό το όμορφο κτήριο έχει γίνει hotspot για γάμους και ειδικές εκδηλώσεις όλων των ειδών . Εξοπλισμένο με ένα ιστορικό μπαρ , υπόγεια σπηλιά και τρεις ξεχωριστούς χώρους για φαγητό, οι ευκαιρίες διασκέδασης είναι ατελείωτες για τον τυχερό ιδιοκτήτη .

Ταχέως αναπτυσσόμενη οστρεοτροφείο – Κομητεία Φερφιλντ, ΚΟνέκτικατ
Βαρεθήκατε την δουλειά στο γραφείο σας και ψάχνετε για μια νέα περιπέτεια ; Τότε το οστρεοτροφείο αποτελεί μία ενδιαφέρουσα πρόταση. Με διαρκώς αυξανόμενη πελατεία πρόκειται για ένα έξυπνο επιχειρηματικό μοντέλο στενά συνδεδεμένο με τη θάλασσα.

Επιχείρηση επισκευής αυτοκινήτων πολυτελείας – Μπρόουαρντ, Φλόριντα
Γνωστό ως κατάστημα επισκευής αυτοκινήτων, αυτή η επιχείρηση είναι ιδανική για όσους είναι παθιασμένοι με τα αυτοκίνητα και τον ζεστό καιρό. Οχι μόνο θα πρέπει να ψάξετε μέσα στον κινητήρα μίας συλλεκτικής Porsche , αλλά θα το κάνετε ενώ απολαμβάνετε τον καυτό ήλιο της Φλόριντα.



iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου