Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΕΝΕΙΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ

ΧΑΜΟΣ στη κυβέρνηση! ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ τους βουλευτές τους για να ΨΗΦΙΣΟΥΝ το νομοσχέδιο για το γάλα!!!

ΧΑΜΟΣ στη κυβέρνηση! ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ τους βουλευτές τους για να ΨΗΦΙΣΟΥΝ το νομοσχέδιο για το γάλα!!!
 
Συνήθως όταν η κυβέρνηση προσπαθεί να πείσει τους βουλευτές της να ψηφίσουν ένα «δύσκολο» νομοσχέδιο, λέμε ότι τους κάνει «μασάζ».
Στην περίπτωση του πολυνομοσχεδίου για τη συμφωνία με την τρόικα, ωστόσο, όχι μόνο δεν τους κάνει «μασάζ», αλλά μάλλον τους τρομοκρατεί.
 

Καθώς ο αριθμός των βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που διαφωνούν με τις ρυθμίσεις σχετικά με το γάλα φτάνει πλέον σε διψήφιο νούμερο, η κυβέρνηση επιμένει πως δε θα υπάρξουν αλλαγές επί της ουσίας στις επίμαχες ρυθμίσεις, με τον υπουργό Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, να υποστηρίζει πάντως ότι οι βουλευτές θα ψηφίσουν τελικά υπέρ των αλλαγών όταν τις διαβάσουν.
Μπροστά στις έντονες ενδοκυβερνητικές αναταράξεις, η κυβέρνηση επαναφέρει την υπ' αριθμόν 1 απειλή της: Το «αλλιώς δε θα πάρουμε τα λεφτά».
Και ποιος θα ήταν καλύτερος για να εκφράσει αυτό το σενάριο από το... βαρύ πυροβολικό του Αντώνη Σαμαρά, τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος μιλώντας σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή εξέφρασε την άποψη ότι δε θα υπάρξει βουλευτής που δε θα ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο και «θα χάσουμε τη δόση», ενώ ανέφερε: «Όποιος δεν ψηφίσει στη Βουλή, αναλαμβάνει την ευθύνη για το τι θα επακολουθήσει».
Ποιο είναι αυτό που θα επακολουθήσει; Όπως άφησε να εννοηθεί, η... επάρατη έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ!
Την ίδια στιγμή, ένας ακόμα βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο Γ. Καράμπελας, διεμήνυε σε τηλεοπτική του εμφάνιση πως διαφωνεί με τις ρυθμίσεις για το γάλα, σχολιάζοντας ενοχλημένος πως το υπουργείο Ανάπτυξης δεν έχει ακούσει τους βουλευτές, κάτι που επανέλαβε αργότερα και ο συνάδελφός του Γ. Βλάχος, επίσης της ΝΔ. Μάλιστα, σχολιάζοντας τις απειλές του Άδωνι Γεωργιάδη, τόνισε ότι δεν εκβιάζεται από κανέναν και ότι δεν τον αφορούν τα διλήμματα που θέτει ο υπουργός Υγείας.
Μένει να δούμε αν θα υπερισχύσει η... τρομοκρατία της κυβέρνησης ή οι «αντάρτες» της Βουλής.
koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου