Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ το σημείωμα της 54χρονης που πήδηξε στο κενό: " Κόρη μου, συγνώμη, δεν άντεχα άλλο την ταλαιπωρία για ένα πιάτο φαΐ με αίμα..."
14 - 3 - 14

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ το σημείωμα της 54χρονης που πήδηξε στο κενό:
 
Η 54χρονη γυναίκα έκανε βουτιά στο κενό λίγο πριν τις 7 το πρωί, από τα τείχη του Ηρακλείου, πίσω από το άγαλμα του Βενιζέλου, στο κέντρο της πόλης.
Έχοντας για ώρα καθίσει με τα πόδια να κρέμονται στο κενό, η γυναίκα που διατηρεί καφενείο μέσα σε υπηρεσία του Ηρακλείου, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της... καθώς όπως διαβάζουμε στο neakriti.gr είχε να αντιμετωπίσει μια σειρά από θέματα που την απασχολούσαν, με κυρίαρχο αυτό της οικονομικής κρίσης όπως αποτυπώθηκε και από το σημείωμα που άφησε πίσω της.
 


Το σημείωμα της 54χρονης που μεταφέρθηκε με φρικτούς πόνους στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, απευθυνόταν πιθανότατα στο σύζυγό της και σύμφωνα πάντα με το neakriti.gr, ανέφερε:

"Με τα 600 ευρώ που έχω πάνω μου να πληρώσεις το ΤΕΒΕ. Το ενοίκιο το πλήρωσα χθες. Κόρη μου, συγνώμη, δεν άντεχα άλλο την ταλαιπωρία για ένα πιάτο φαΐ με αίμα. Να σπουδάσεις την κόρη μας και να μην την αφήσεις ποτέ μόνη. Το σπίτι στο χωριό να μείνει στην κόρη μας".
Η 54χρονη γυναίκα, που επί χρόνια διατηρούσε καφενείο μέσα σε δημόσιο κτίριο του Ηρακλείου, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και αντιμετωπίζει εκτεταμένες κακώσεις στη λεκάνη και όχι μόνο, η ζωή της όμως, δεν απειλείται άμεσα.
newsit,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου