Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

CHAMPIONS LEAGUE - Η ΜΑΔΡΙΤΗ ΣΤΗ ΛΙΣΑΒΟΝΑ

Μια πόλη, ένας τελικός για Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης...

Μια πόλη, ένας τελικός για Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης...
                    
Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
Η «απόβαση» της Μαδρίτης στη Λισσαβόνα για τις 24 Μαΐου... οριστικοποιήθηκε! Η Ατλέτικο απέκλεισε την Τσέλσι στα ημιτελικά του Champions League με θριαμβευτική νίκη 3-1 μέσα στο Λονδίνο (μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα) και έκλεισε «ραντεβού» τελικού στη μισητή συμπολίτισσά της Ρεάλ, η οποία την Τρίτη είχε αποκλείσει τη Μπάγερν Μονάχου.

Οι «Ροχιμπλάνκος» μπορεί να βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ του Τόρες στο 36', όμως, επανήλθαν δυναμικά και «βραχυκύκλωσαν» τους «μπλε» του Μουρίνιο για μια επική ανατροπή με γκολ των Αντριάλ Λόπεθ 44', Ντιέγκο Κόστα 61' (πεν.) και Αρντά Τουράν 72'. Έτσι, για πρώτη φορά στην ιστορία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, δύο ομάδες από την ίδια πόλη θα τεθούν αντιμέτωπες για τον ίδιο τίτλο.

Champions League, ημιτελικά, δεύτερο σκέλος



Τσέλσι - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-3

Η ομάδα-μύθος του Ντιέγο Σιμεόνε έκανε τεράστια ανατροπή στο Λονδίνο κόντρα στην Τσέλσι (1-3) και έδωσε συνέχεια σε μία ιστορική σεζόν σφραγίζοντας τον Μαδριλένικο τελικό στο Champions League.


Τσέλσι - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-3



Θετική παράδοση ο Σιμεόνε με Τσέλσι

ΡΕΚΟΡ ΣΚΟΡΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΕ 16 ΓΚΟΛ

Μπάγερν - Ρεάλ Μαδρίτης 0-4 (vid)

Ο Σέρχιο Ράμος εκδικήθηκε για το χαμένο πέναλτι του 2012 και μαζί με τον Κριστιάνο οδήγησαν τη Ρεάλ σε έναν ανεπανάληπτο θρίαμβο (0-4) στο σπίτι της Μπάγερν και στον 14ο τελικό της ιστορίας της.

Μπάγερν - Ρεάλ Μαδρίτης 0-4 (vid)

Ο πανηγυρισμός του Ρονάλντο (vid)

Ο... δεκάλογος του 10ου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου