Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ

14 από τα πιο παράξενα επαγγέλματα που υπάρχουν στον κόσμο

14 απο τα πιο παραξενα επαγγελματα που υπαρχουν στον κοσμο

Ο εφευρέτης και επιχειρηματίας Τόμας Έντισον είχε πει κάποτε ότι το πιο σημαντικό
είναι να εργάζεσαι σκληρά. Φαίνεται όμως ότι για ορισμένες θέσεις εργασίας
δεν απαιτείται τόσο η σκληρή δουλειά όσο η πολύ μεγάλη φαντασία..

1. Οι δωρητές ηλεκτροσοκ στο Μεξικό καλύπτουν επαρκώς όλους όσους χρειάζονται επειγόντως ένα καλό.. ηλεκτροσόκ! Ποιοι είναι αυτοί; Όσοι κατανάλωσαν αλκοόλ και επιθυμούν το μεθύσι τους να διαρκέσει λίγο παραπάνω αλλά και όσοι χρειάζονται ένα ισχυρό σοκ για να ξεμεθύσουν απότομα. Τιμή: Από 2 μέχρι και 4 δολάρια το σοκ. Εξαρτάται την ισχύ του ηλεκτρισμού που θα καταναλώσεις.




2. Η Ιαπωνία είναι διαβόητη για τα υπερφορτωμένα μέσα μαζικής μεταφοράς. Έτσι δεν είναι τυχαίο ότι υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνονται για να σπρώχνουν τους επιβάτες που δεν χώρεσαν, μέσα στα λεωφορεία και στα τρένα.


3. Όταν τελικά οι Ιάπωνες φτάσουν επιτέλους στον προορισμό τους με το τρένο, στοιβαγμένοι σαν σαρδέλες, χρειάζονται κάτι ή κάποιον που θα τους βοηθήσει να αποβάλλουν το άγχος. Με το πολύ μικρό ποσό του 1 δολαρίου την ώρα, μπορούν να ζητήσουν από μια γυναίκα να έρθει στο κρεβάτι τους απλά για να την αγκαλιάσουν. Αυτή η μόδα τελευταία έχει αρχίσει να περνά τα σύνορα και να εξαπλώνεται και σε άλλες πόλεις του κόσμου.


4. Τα Πάντα που ζουν αιχμάλωτα σε κάποιον ζωολογικό κήπο δεν έμαθαν ποτέ πως να ζευγαρώνουν. Γι αυτό υπάρχουν κάποιοι που αναλαμβάνουν να τα συγκεντρώσουν και να τους δείξουν βίντεο με άλλα Πάντα να κάνουν σεξ! Όταν τα Πάντα εκπαιδευτούν τελικά και είναι έτοιμα για το ζευγάρωμα φροντίζουν να τους παρέχουν ένα είδος Βιάγκρα ώστε η ερωτική πράξη να διαρκέσει λίγο περισσότερο από τα συνηθισμένα 30 δευτερόλεπτα.


5. Επαγγελματίες πενθούντες υπάρχουν σε όλο τον κόσμο, στην Αφρική, στην Κίνα αλλά και στη Μέση Ανατολή. Οι πενθούντες πληρώνονται για να πηγαίνουν σε κηδείες, να κλαίνε δυνατά και να φτιάχνουν έτσι την απαραίτητη ατμόσφαιρα.


6. Στην Κόστα Ρίκα, θα βρείτε ανθρώπους που αν τους πληρώσετε με 1 έως 10 δολάρια, θα εξασφαλίσουν ότι το αυτοκίνητο σας δεν θα κλαπεί.


7. Η Ολλανδία είναι γνωστό ότι έχει περισσότερα ποδήλατα από ανθρώπους. Το πρόβλημα είναι ότι πολλές φορές αρκετά από αυτά τα ποδήλατα, πέφτουν και βυθίζονται στο νερό των καναλιών. Αν σας συμβεί κάτι ανάλογο τότε μπορείτε να καλέσετε κάποιους που η μοναδική τους δουλειά είναι να βγάζουν τα ποδήλατα έξω από το νερό.


8. Στο Ιράν, η κυβέρνηση έχει περιορίσει τον αριθμό των αυτοκινήτων που μπορούν να κινούνται ελεύθερα στους δρόμους. Για εκείνους που θέλουν να αψηφούν το νόμο αλλά να μην πάρουν και πρόστιμο, υπάρχουν αυτοί που πληρώνονται για να περπατούν ή να στέκονται πίσω από το αυτοκίνητο σας, καλύπτοντας την πινακίδα του.


9. Στη Νότια Αφρική υπάρχει ένα επάγγελμα που είναι αρκετά απλό. Απλά πρέπει να προσέχετε τα μωρά στρουθοκάμηλοι, ώστε να μην τσιμπούν το ένα το άλλο.


10. Αυτό το επάγγελμα είναι πλέον ξεπερασμένο. Δημιουργήθηκε το 1965 στην Αυστραλία, για να δώσει στους δυσαρεστημένους οδηγούς που πληρώνουν για στάθμευση, έναν λόγο για να χαμογελούν. Σήμερα τα παρκόμετρα είναι πλέον ηλεκτρονικά. Οι κοπέλες ποζάρουν μαζί τους μόνο για να βγάζουν αναμνηστικές φωτογραφίες οι τουρίστες.


11. Για να διασφαλιστεί ότι τα παιδιά θα μεγαλώσουν με τα σωστά στερεότυπα των δυο φύλλων, η Σουηδία έχει προσλάβει ειδικούς σύμβουλους σε παιδικούς σταθμούς και σχολεία.


12. Υπάρχει κάποιος στον Καναδά, που πληρώνεται απλά και μόνο για να ταξιδεύει με την νικήτρια ομάδα χόκεϊ και να κρατάει το κύπελο.


13. Υπάρχουν άνθρωποι στην Ινδία που πληρώνονται για να καθαρίζουν τα αυτιά των περαστικών, αφαιρώντας το κερί με μια αιχμηρή βελόνα από χάλυβα, με βαμβάκι και με ένα ζευγάρι τανάλιες.



14. Στην Ινδία επίσης, θα βρείτε ανθρώπους που πληρώνονται για να σχεδιάζουν ρούχα αποκλειστικά για ελέφαντες. Τα ρούχα που θα πρέπει να είναι πολύχρωμα και τεράστια, χρησιμοποιούνται στα περίφημα φεστιβάλ ελεφάντων. Παρόμοια φεστιβάλ διοργανώνονται επίσης και στη Σρι Λάνκα, την Κίνα και τη Νότια Κορέα.


DINFO.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου