Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Λεμόνι ! 10 000 φορές ισχυρότερο από τη χημειοθεραπεία μάθε γιατί
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tο λεμόνι έχει μια μαγική δύναμη και μπορεί να καταπολεμά τα καρκινικά κύτταρα,
ο κόσμος όμως δεν έχει ενημερωθεί γι 'αυτό.
Ο λόγος για τον οποίο αυτό διατηρείται μυστικό είναι ότι ο τζίρος γύρο
από την καταπολέμηση της νόσου με χημειοθεραπείες και άλλων ειδών «θεραπείες»
για τον καρκίνο είναι τεράστιος και τα κέρδη από αυτόν εξίσου μεγάλα.

  Εσύ που θα γίνεις αναγνώστης του άρθρου τώρα πρέπει να ενημερώσεις και όσους άλλους ανθρώπους
μπορείς για τη δύναμη αυτή και την προστασία που μας παρέχει.
 

 Η ειρωνεία είναι ότι εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν από....
την ασθένεια αυτή μόνο για χάρη των χρημάτων, σίγουρα και εσύ θα έχεις κάποιον στην οικογένεια που θα έχεις χάσει από αυτή την ασθένεια - μάστιγα.
Εκτός από τις αντι-καρκινογόνες ιδιότητες του, περιέχει επίσης πολλές άλλες πολυ χρήσιμες. Έχει ισχυρή επίδραση πάνω στις κύστες και τους όγκους. Οι ερευνητές εξέτασαν το λεμόνι επί σχεδόν όλων των τύπων καρκίνου, και αυτό έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό για το μεγαλύτερο από αυτά. Ο συνδυασμός με λεμόνι και σόδα αποδείχθηκε να έχουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, επειδή μπορεί να ομαλοποιήσει το ρΗ του σώματος.
Ένα ακόμη πλεονέκτημα αυτού του καρπού είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενάντια σε βακτηριακές και μυκητιακές λοιμώξεις, επειδή έχει αντι-μικροβιακή δράση. Μερικές άλλες προϋποθέσεις για τις οποίες μπορεί να χρησιμοποιηθεί είναι: ρύθμιση της υψηλής αρτηριακής πίεσης, μείωση του στρες και στην καταπολέμηση της κατάθλιψης.
Αυτή η πληροφορία αποκαλύφθηκε από έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές φαρμάκων. Από το 1970 είχαν έρευνα για τις επιπτώσεις του λεμονιού και για αυτό τον λόγο έκαναν πάνω από 20 εργαστηριακές δοκιμές. Όλα αυτά απέδειξαν ότι το λεμόνι μπορεί να καταστρέψει τα καρκινικά κύτταρα από 12 τύπους καρκίνου. Τι είναι περισσότερο σε σύγκριση με τα αποτελέσματά της με τα αποτελέσματα της Αδριαμυκίνης και κάποια άλλα φάρμακα και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το λεμόνι έχει ακόμη 10. 000 φορές ισχυρότερες επιπτώσεις.
Το πιο θετικό είναι ότι σε αντίθεση με τη χημειοθεραπεία που μπορεί να καταστρέψει τα υγιή κύτταρα και να προκαλέσουν πολλές παρενέργειες που μπορεί να είναι αφόρητη, το λεμόνι επηρεάζει και καταστρέφει μόνο τα «κακά» κύτταρα, ενώ αφήνει το "καλό" ανεπηρέαστο, και δεν έχει καμία παρενέργεια.
Ο ασθενής θα πρέπει να πιει χυμό λεμονιού με μαγειρική σόδα.

www.homehealthyrecipes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου