Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

ΠΩΣ ΤΟ ΟΧΙ ΕΓΙΝE ΝΑΙ

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


 



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Στις 4 Ιουλίου, είχα γράψει το άρθρο: «Φοβάμαι ότι όλα είναι ένα απίστευτο σχέδιο», που μπορείτε να το....
διαβάσετε εδώ: http://wp.me/pWEpX-Ji

Σε αυτό το άρθρο προσπάθησα να εξηγήσω τους λόγους που πίστευα ότι το δημοψήφισμα ήταν το απόλυτο σχέδιο όπου θα μας δέσουν οικονομικά χειροπόδαρα.

Αναλύοντας τα γεγονότα από τις εκλογές έως το δημοψήφισμα, βλέποντας τα αποτελέσματα και στη συνέχεια βλέποντας τις κινήσεις του Τσίπρα και της κυβέρνησης, γρήγορα κατάλαβα ότι ΟΛΟΙ ήταν στο κόλπο! Θα επιμείνω ότι το σχέδιο είναι:
 


-Υπογραφή 3ου μνημονίου.
-Αρπαγή της περιουσίας των Ελλήνων (ειδικά τα μεσαία και χαμηλά στρώματα).
-Αρπαγή του δημοσίου πλούτου.
-Αρπαγή των ψήφων της Χρυσής Αυγής, ώστε να μην έρθει στην εξουσία.

(πολλοί θα πουν, σίγα μην έρθει ποτέ η Χρυσή Αυγή στην εξουσία. Αλλά θα σας κάνω μία ερώτηση: Αν στις βουλευτικές εκλογές του 2009, όταν το ΠΑΣΟΚ είχε πάρει 44% των ψήφων και η Χρυσή Αυγή το 0,29%, σας έλεγα: «Σε 6 χρόνια από τώρα η Χρυσή Αυγή θα έχει μεγαλύτερο ποσοστό από το ΠΑΣΟΚ, θα το πιστεύατε;; Δε θα με λέγατε παρανοϊκό; Γι’ αυτό, ποτέ μη λέτε ποτέ – και το «συνταγματικό τόξο το γνωρίζει αυτό)

Ας γυρίσουμε το χρόνο πίσω πριν από τις εκλογές, αλλά πριν από αυτό να σας πω ότι οι Έλληνες είναι από τους λίγους λαούς που κατέχει τόση μεγάλη ακίνητη περιουσία. Η Ελλάδα είναι επίσης χώρα του δυτικού κόσμου όπου οι περισσότερες υπηρεσίες συνεχίζουν να είναι δημόσιες, και φυσικά, (παρόλο που τόσα χρόνια οι πολιτικοί-απατεώνες που μας κυβερνούσαν το κράταγαν μυστικό) έχει τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου. Πλούσιου ορυκτού πλούτου που μπορεί να ξεχρεώσει πολύ εύκολο το χρέος. Αλλά συνήθως, όπως μας έχει δείξει η ιστορία σε αυτές τις περιπτώσεις, η εγχώρια διεφθαρμένη ελίτ συμμαχεί με τους παγκόσμιους τοκογλύφους, και μοιράζονται τα κέρδη που φυσικά δεν καταλήγουν ποτέ στο λαό. Δείτε μόνο ποιες χώρες του κόσμου διαθέτουν σήμερα κοιτάσματα πετρελαίου ή άλλων φυσικών πόρων. Θα δείτε ότι σε καμία χώρα, εκτός από πολύ λίγες εξαιρέσεις, ο λαός επωφελείται από τα κέρδη της εξόρυξης ή των φυσικών πόρων. Συνήθως οι μόνοι κερδισμένοι είναι οι πολυεθνικές και οι λίγοι ισχυροί της γης.

Είναι επίσης γνωστό ότι δημοκρατία στην ουσία δεν υπάρχει. Αφού η λεγόμενη «δημοκρατία» ισχύει μόνο όταν εξυπηρετείς τα συμφέρονται αυτών που ελέγχουν τον κόσμο. Δηλαδή του 1%, δηλαδή των πλουσίων και των πολυεθνικών. Αν αποφασίσεις να πας κόντρα σε αυτά τα συμφέροντα, ακόμα και αν αυτά που κάνεις είναι υπερ του λαό σου, τότε θα σε καθαρίσουν με συνοπτικές διαδικασίες. Είτε με εκτέλεση, είτε βαφτίζοντάς σε τρομοκράτη, είτε φασίστα ή ακόμα και δημιουργώντας αναταράξεις και διαδηλώσεις μέσα στην ίδια σου τη χώρα μέχρι να πέσεις.

Αλήθεια, πόσες διαδηλώσεις έγιναν στην Ελλάδα επί Κ. Καραμανλή και πόσες στα 5 χρόνια του μνημονίου; Πότε ήταν χειρότερα τα πράγματα;

Ας τα πάρουμε από την αρχή…

Ο Γ. Παπανδρέου χτίζει ολόκληρη προεκλογική καμπάνια με το «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ», και φυσικά εξαπατά και κλέβει την ψήφο του Ελληνικού λαού. Μερικούς μήνες μετά αυξάνει με παράνομο τρόπο το χρέος, με τη βοήθεια της Goldman Sachs, και μας βάζει στο ΔΝΤ!

Αφού μας εξαπάτησε ο GAP και το ΠΑΣΟΚ, έρχεται η σειρά της ΝΔ και του Σαμαρά, με το «ΔΕ ΣΥΝΑΙΝΩ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ», και μας εξαπατά για δεύτερη φορά, κλέβοντας και πάλι την ψήφο του Ελληνικού λαού.

Σε αυτό το διάστημα υπογράφονται 2 μνημόνια που εκτοξεύουν το χρέος, αυξάνουν την ανεργία, εκτοξεύουν τις αυτοκτονίες, Ελληνόπουλα φεύγουν για το εξωτερικό και διαλύεται ο ιδιωτικός και δημόσιος τομέας. Φυσικά, οι τοκογλύφοι και αυτοί που έβαλαν τις υπογραφές τους στα μνημόνια, δε βγαίνουν χαμένοι.

Τα μνημόνια τα υπέγραψαν η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, ο ΛΑΟΣ και η ΔΗΜΑΡ.

Άρα έχουμε:

-1η Εξαπάτηση του λαού –> Υπογραφή μνημονίου
-2η Εξαπάτηση του λαού –> Υπογραφή μνημονίου

Στην ουσία, όλα τα κόμματα, πλην του Σύριζα, του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής υπέγραψαν τα μνημόνια.

Και ερχόμαστε στις εκλογές του Ιανουαρίου, όπου ο Τσίπρας και ο Σύριζα κατεβαίνουν στον προεκλογικό αγώνα με βασικό σύνθημα «ΣΚΙΖΩ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ». Όπως γνωρίζεται, ο κόσμος τους ψηφίζει πανηγυρικά και αρχίζει στην Ελλάδα η εποχή της Αριστεράς.

Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος πλέον δεν είχε άλλη επιλογή, άρα γύρισε στο Σύριζα.

Ας υποθέσουμε ότι ο Σύριζα ανακοίνωνε μετά τις εκλογές ότι θα υπογράψει 3ο μνημόνιο (επειδή δεν ήξερε, δε γνώριζε.. κλπ), στην ουσία θα εξαπατούσε και αυτός τον Ελληνικό λαό, για 3η φορά. Τι θα επακολουθούσε;

Θα σας πω εγώ. Τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής θα εκτοξευόντουσαν στα ύψη, αφού άλλο κόμμα για να στραφεί ο λαός δεν υπήρχε. (Ναι, θα υπήρχε και το ΚΚΕ, αλλά κανείς πλέον δεν τους υπολογίζει αυτούς).

Άρα, μετά από 2 εξαπατήσεις, από τη Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ και το ΛΑΟΣ, και 3η εξαπάτηση από το Σύριζα και τους ΑΝΕΛ, ο κόσμος από αντίδραση θα στρεφόταν στην ακροδεξιά.

Και εδώ ξεκινάει το απόλυτο σχέδιο.

Πριν συνεχίσω να σας πω ότι ο Σύριζα θέλει να υπογράψει το 3ο μνημόνιο, αφού είναι κομμάτι του συστήματος. Εξάλλου, δε θα είχε εκλεγεί ποτέ κυβέρνηση αν δεν ήταν. Αν ο Σύριζα δεν ήταν του συστήματος, τότε θα είχε την ίδια κατάληξη με τη Χρυσή Αυγή. Αλλά επειδή ο κόσμος είχε στην ουσία σιχαθεί τα δύο μεγάλα κόμματα, έπρεπε το σύστημα να δώσει άλλη επιλογή στο λαό, άρα πήγαν τον Σύριζα από το 5% στο 35%.

Έτσι, ο Σύριζα κερδίζει τις εκλογές αλλά δεν έχει πλειοψηφία, άρα αναγκάζεται να συνεργαστεί με άλλο κόμμα. Αν ρώταγες οποιονδήποτε την ερώτηση: «Με ποιον θα συνεργαστεί ο Σύριζα στη συγκυβέρνηση;» Είμαι βέβαιος ότι κανείς δε θα έλεγε τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Μπορεί να πιστεύαμε ότι θα συνεργαζόταν με το ΠΑΣΟΚ (εξάλλου ο Σύριζα είναι το νέο-ΠΑΣΟΚ) ή το Ποτάμι, αλλά ποτέ με τους ΑΝΕΛ. Αφού ειδικά οι του Σύριζα θεωρούν τους ΑΝΕΛ και ειδικά τον Καμμένο ακροδεξιό. Παρόλο αυτά, συνεργάζεται με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ο λόγος που συνεργάστηκε ο Σύριζα και οι ΑΝΕΛ (κάτι που επαναλαμβάνω ΚΑΝΕΙΣ δε θα το πρόβλεπε) πιστεύω ότι έγινε για να προσπαθήσουν οι ΑΝΕΛ να προσεγγίσουν τους ψηφοφόρους της Χρυσή Αυγή. Ο Καμμένος αναλαμβάνει Υπουργός Εθνικής Αμύνης, και ξεκινάει διάφορες πατριωτικές κινήσεις ελπίζοντας ότι έτσι θα πάρει μαζί του τους πατριώτες που υποστηρίζουν τη Χρυσή Αυγή. (αυτοί όλοι που απογοητεύτηκαν από τη δεξιά)

Δε θα εξετάσω αν η Χρυσή Αυγή είναι ή όχι εγκληματική οργάνωση, αυτό δε μας αφορά σε αυτή τη φάση. Αυτό που γνωρίζουμε όμως είναι ότι κατέχει ένα 7% αυτών που ψηφίζουν, το οποίο αυξάνετε συνεχώς (παρά τις φυλακίσεις και τις απαγορεύσεις), και σίγουρα αυτό έχει προβληματίσει το διεφθαρμένο σύστημα, αφού βλέπει ότι παρά τις προσπάθειές του, δεν έχει καταφέρει στην ουσία να τους λυγίσει. Άρα χρειάζεται άλλο σχέδιο εξόντωσης.

Όταν το μαγαζί το ελέγχουν 5 κόμμα το 2009, κάνοντας τη μία παρανομία μετά την άλλη, δεν πρόκειται να αφήσουν κανέναν να τους το πάρει. Και βλέποντας ότι από 6ο κόμμα στις εκλογές του 2012, πήγε σε 3ο στις εκλογές του 2015, και αυτό παρά τις φυλακίσεις και τις διώξεις, τότε συνειδητοποιήσανε ότι κάτι δεν πάει καλά με την τακτική τους. Θα είδατε σίγουρα ότι μόλις ανέλαβε την εξουσία η Αριστερά, η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής άλλαξε. Θα περίμενε κανείς με το Σύριζα στην εξουσία τα πράγματα να γινόντουσαν πολύ χειρότερα για τους χρυσαυγίτες, αλλά αντιθέτως έγιναν λίγο καλύτερα. Και αυτό επειδή κατάλαβαν ότι η μέθοδος που χρησιμοποιούνται μέχρι στιγμής δε λειτουργεί και έτσι αποφάσισαν να αλλάξουν τακτική. Σιγά σιγά άρχισαν να αποφυλακίζονται οι χρυσαυγίτες, αφού κατάλαβαν ότι πολλοί τους ψηφίζουν γιατί νιώθουν ότι αδικούνται που είναι στη φυλακή. Ο Έλληνας σιχαίνεται την αδικία.

Ξανά, δε θα εξετάσουμε αν η Χρυσή Αυγή είναι ή όχι εγκληματική οργάνωση, αλλά το γεγονός ότι 7% είναι μεγάλο ποσοστό, και το θέλει το συνταγματικό τόξο.

Αλλά, η υπογραφή του 3ου μνημονίου δεν μπορούσε να γίνει αμέσως μετά τις εκλογές. Άλλη κωλοτούμπα δε θα πέρναγε από τον Ελληνικό λαό. Πέρασε αυτή του Παπανδρέου με το «Λεφτά Υπάρχουν» και αυτή του Σαμαρά με το «Δε συναινώ στο λάθος», άλλα 3η κωλοτούμπα όχι μόνο δε θα πέρναγε αλλά οι αντικαθεστωτικοί και ο ΑΝΤΑΡΣΙΑ θα έκαιγαν όλη την Ελλάδα αν ο Τσίπρας θα δήλωνε μερικές μέρες μετά τις εκλογές ότι θα υπογράψει και νέο μνημόνιο. Αυτό δε θα πέρναγε με τίποτε από τον Ελληνικό λαό.

Έτσι, περνάνε 5 μήνες «διαπραγματεύοντας», για τα μάτια του κόσμου, φοβίζοντας παράλληλα την κοινωνία με πτώχευση, με έξοδο από το Ευρώ, και άλλα πολλά, που τελικά δεν έγιναν ποτέ. Στη συνέχεια ανακοινώνεται δημοψήφισμα, κάτι που ο Γ. Παπανδρέου είχε προσπαθήσει να κάνει το 2011 με το ίδιο ερώτημα. Τότε ο Τσίπρας τον είχε κατακρίνει για την απόφασή του αυτή.

Ανακοινώνεται το δημοψήφισμα και μπαίνει περίεργο ερώτημα που μπορεί να ερμηνευτεί με διάφορους τρόπους.

Είναι σα να ρωτάω τη σύντροφό μου: «Θέλεις να πάμε σινεμά να δούμε την ταινία Α ή Β;» Στην πραγματικότητα, η σύντροφός μου δε θέλει να πάει σινεμά, αλλά προτιμάει θέατρο. Αλλά έτσι όπως θέτω το ερώτημα, οτιδήποτε και να απαντήσει, θέατρο δε θα πάει. Στην ουσία χάνει και στις δύο απαντήσεις. Δηλαδή αν πει ΝΑΙ, θα πάμε τελικά σινεμά, αλλά αν πει ΟΧΙ, πάλι θα πάμε σινεμά αλλά αντί για την ταινία Α ή Β, παρακολουθούμε την ταινία Γ. Έξυπνο ε; Αυτό ακριβώς έκανε ο Τσίπρας. Αντί να βάλει το απλό ερώτημα: «Θέλετε να υπογράψω 3ο μνημόνιο;», κάτι ξεκάθαρο που δεν μπορεί να παρερμηνευτεί, έβαλε ερώτημα που μπορούσε να χτιστεί ολόκληρη προπαγάνδα γύρω του.

Και έτσι ξεκίνησε μία απίστευτη, ανελέητη προπαγάνδα για να φοβίζουν τον Ελληνικό λαό ώστε να ψηφίσει το ΝΑΙ. Οι «αντιπολίτευση» άρχισε τα περί ευρώ και δραχμής, στη συνέχεια έκλεισαν τις τράπεζες. Κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν! Τα κανάλια αναφέρουν για κούρεμα των καταθέσεων. Ακούγεται συνέχεια η λέξη χρεωκοπία. Αν δεν πληρώσουμε τη δόση του ΔΝΤ θα χρεωκοπήσουμε, μας λέγανε. Τη δόση φυσικά δεν την πληρώσαμε, αλλά τελικά δε χρεωκοπήσαμε.

Γιατί; Είναι απλό, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ. Μας τρομοκρατούν κάθε μέρα μέσω των πουλημένων καναλιών της διαπλοκής για να ψηφίσουμε το ΝΑΙ, ώστε να επιβάλλουν νέα μέτρα αρπαγής της περιουσίας της μεσαίας και χαμηλής τάξης, και φυσικά του δημοσίου πλούτου της χώρας, που τον έχουμε χτίσει με τους φόρους μας. Όλα να πάνε στους πλούσιους και ισχυρούς. ΟΛΑ!

Θεωρούν ότι με το ΝΑΙ θα κερδίσουν όλοι. Ο Σύριζα και οι ΑΝΕΛ ανεβάζουν τα ποσοστά τους, αφού ο Τσίπρας και Καμμένος έδωσαν βήμα στο λαό. Έκαναν δηλαδή για πρώτη φορά, μετά τη χούντα, δημοψήφισμα και ρώτησαν τη γνώμη του λαού. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ (που άλλαξε πρόεδρο πριν ξεκινήσει το σχέδιο) θα αυξήσουν τα ποσοστά τους επίσης αφού αγωνίστηκαν, και κέρδισαν να μείνουμε στην Ευρώπη. Και φυσικά θα υπογράψουν το 3ο μνημόνιο με τη δική μας συγκατάθεση! ΑΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΕΔΡΙΣΜΕΝΟΙ!

Αλλά κάτι περίεργο συμβαίνει.

Όταν ο Τσίπρας ανακοινώνει το δημοψήφισμα, αρχικά επικρατεί ένα σοκ. Στη συνέχεια, με το κλείσιμο των τραπεζών, ο κόσμος δείχνει αρχικά ότι θα ψηφίσει ΝΑΙ (αυτό που στην ουσία ήθελαν)

Κατά τη διάρκεια της βδομάδας, ο Βαρουφάκης δηλώνει ότι με ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, θα παραιτηθεί.

Ο Τσίπρα δηλώνει ότι δε θα πορευτεί μόνος του αν βγει το ΝΑΙ. Ο δημοσιογράφος τον ρωτάει, «Θα παραιτηθείτε δηλαδή», αλλά ο Τσίπρας απλά λέει ότι δεν θα πορευτείτε μόνος του αν βγει το ΝΑΙ.

Στη συνέχεια ξεκινάει μία ανελέητη προπαγάνδα από τα ΜΜΕ υπέρ του Ναι. Οι Ευρωπαίοι ηγέτες δηλώνουν όλοι υπέρ του ΝΑΙ. Όλοι της αντιπολίτευσης υπέρ του ΝΑΙ. Σάκης Ρουβάς, Πύρρος Δήμας υπέρ του ΝΑΙ. Ξεθάψανε ακόμα και όλους αυτούς τους πολιτικούς-απατεώνες που είχαν εξαφανιστεί, ώστε να δηλώσουν υπέρ του ΝΑΙ. Ακόμα και ο Κώστας Καραμανλής έκανε διάγγελμα υπέρ του ΝΑΙ.

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ!

Ο κόσμος άρχισε σιγά σιγά να ενοχλείτε από όλους αυτούς, που ενώ τους φέρανε στην καταστροφή, τώρα τους υποδεικνύουν τι πρέπει να ψηφίσουν. Και έτσι ο κόσμος αρχίζει να αλλάζει γνώμη και να τείνει πιο πολύ στο ΟΧΙ.

Τα ΜΜΕ έκαναν ότι μπορούσαν για να πείσουν τον κόσμο να πάει στο ΝΑΙ. Έδειχναν από το πρωί μέχρι το βράδυ τις ουρές στα ΑΤΜ. Λέγανε κάθε μέρα ότι θα πάμε στη δραχμή. Κάθε μέρα ότι θα χρεωκοπήσουμε. Όλες οι δημοσκοπήσεις έδειχναν είτε νίκη του ΝΑΙ, είτε οριακή νίκη του ΟΧΙ.

Ένα τέλειο σχέδιο για να βγει το ΝΑΙ.

Αλλά τελικά βγαίνει πανηγυρικά το ΟΧΙ!.. με 62% (κάτι που δεν είχε προβλέψει ΚΑΜΙΑ δημοσκόπηση!)

Μάθαμε ότι θα γίνει έρευνα για να τιμωρηθούν οι δημοσιογράφοι και οι δημοσκόποι για τις ψευδής ειδήσεις. Ναι, καλά, όπως έχουν τιμωρηθεί τόσοι και τόσοι για τις παρανομίες που έχουν γίνει τόσα χρόνια.

Παρόλο όμως που κερδίζει το ΟΧΙ, ο Βαρουφάκης παραιτείται! Ο Τσίπρας καλεί Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών και δηλώνει ότι θα δημιουργήσει κοινό μέτωπο με τους άλλους αρχηγούς. Κινήσεις που θα έκανε ΜΟΝΟ αν είχε βγει το ΝΑΙ.

Δηλαδή στην ουσία, το σχέδιο προχωράει κανονικά παρόλο που βγήκε άλλο αποτέλεσμα από αυτό που ήθελαν.

Και τώρα βρισκόμαστε λίγε ώρες πριν από το χειρότερο μνημόνιο που έχει υπογράψει η χώρα μας. Χειρότερο από αυτό πριν από το δημοψήφισμα.

Στην ουσία το ΟΧΙ έγινε ΝΑΙ, με τόνο!

Θα το πω και πάλι κ’ας γίνω κουραστικός.

ΝΑΙ = ΟΧΙ = ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ (που το αποφασίσαμε εμείς)

ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. Αλλά δεν φταίει κανείς άλλος για αυτό, εκτός από εμάς.

Μας κατέστρεψαν, μας εξαπάτησαν, γίνανε όλοι πάμπλουτοι με τα δικά μας χρήματα…. Και συνεχίζουμε να τους ψηφίσουμε, αντί να τους ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!

Οι Αμερικάνοι λένε: “trick me once, shame on you, trick me twice, shame on me”. Και εγώ θα προσθέσω, Trick me three times and I get what I deserve!

Δηλαδή, «αν με εξαπατήσεις μία φορά, ντροπή σου, αν με εξαπατήσεις δύο φόρες, ντροπή μου, αλλά αν με εξαπατήσεις και τρίτη φορά, τότε αξίζω ότι παθαίνω!

Ελπίζω τελικά οι Έλληνες να ξύπνησαν μετά από τις τρεις εξαπατήσεις, και στις επόμενες εκλογές να στείλουν όλους τους πολιτικούς-απατεώνες στο κάλαθο των αχρήστων. Εκεί δηλαδή που τους αξίζει δηλαδή!

Ελπίζω στις επόμενες εκλογές να ψηφίσουν νέα, άγνωστα άτομα, που έχουν δουλέψει για να ζήσουν και δεν έχουν γίνει μάγκες με τα λεφτά του μπαμπά. Νέοι άνθρωποι, πατριώτες, που αγαπούν πραγματικά αυτό τον τόπο και ενδιαφέρονται να τον δουν να προοδεύει. Άτομα καθαρά και τίμια, που θα αγωνιστούν για το καλό της πατρίδας και των Ελλήνων, και όχι της τσέπης τους. Μήπως και μία μέρα δούμε την Ελλάδα εκεί που της αξίζει…. στην κορυφή του κόσμου!

Ελπίζω… αλλά πολύ αμφιβάλλω…
https://strouthokamilos.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου