Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΗ ΠΡΩΤΗ

ΞΕΦΥΓΕ η «διάλυση» στους δρόμους της Ευρώπης
19-11-15

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj9HBsYk2rCETfFEMIX_YE7toKhE59yi2E0DO4lDANvqpzGQ35w8d1d8FZz4FQb_DC5ywHgHgtfqF8jOIOXuPBiYYtvhWAWLGoP8bXVexo24fVnxqgRtZ0oxoil3j5TK8ilcPmHkBgozfg/s400/%25CE%2595%25CE%259B%25CE%259B%25CE%2591%25CE%2594%25CE%2591-%25CE%25A3%25CE%2595-%25CE%2591%25CE%2593%25CE%2591%25CE%25A0%25CE%25A9.jpg























Πριν "διαλύσουν" την Ελλάδα μπορεί να ¨διαλυθεί¨ η ΕΕ.

Μπορεί να ξεσηκωθούν πρώτα οι Ευρωπαίοι πριν ξεσηκωθούν οι Έλληνες με αυτά που γίνονται;

Από τις πρώτες σταγόνες βροχής καταλαβαίνεις τι μπόρα έρχεται.

Το ενδεχόμενο εξόδου της Φινλανδίας από την ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση
συζήτησε τη Δευτέρα (17/11) το Κοινοβούλιο της σκανδιναβικής χώρας,
μετά τη συγκέντρωση 50.000 υπογραφών από πολίτες,
όπως προβλέπεται βάσει του νόμου.






Πρόκειται για περίπτωση ανάλογη με εκείνη της Αγγλίας, στην οποία ο Ντέβιντ Κάμερον, μετά από αλλεπάλληλες ανάλογες αιτήσεις πολιτών και αντίστοιχων συζητήσεων στη Βουλή των Λόρδων, αναγκάστηκε να ανακοινώσει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος – πιθανότατα μέσα στο 2016 ή το αργότερο το 2017 – για το αν θα παραμείνει η Βρετανία στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή όχι. ¨http://www.defencenet 18 Νοεμβρίου 2015





Πλέον η Βηρυτός δεν είναι το Παρίσι της Μέσης Ανατολής αλλά το Παρίσι έγινε η Βηρυτός των τρομοκρατικών και βομβιστικών επιθέσεων της Ευρώπης.

¨Βίντεο που αποτυπώνει τις στιγμές της επίθεσης των γαλλικών ειδικών δυνάμεων στο Σεν Ντενί στο Παρίσι τα χαράματα κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

Στο βίντεο ακούγονται πυροβολισμοί από την ευρείας κλίμακας επέμβαση της γαλλικής αστυνομίας, κατά την οποία ανατινάχθηκε μια γυναίκα-καμικάζι με γιλέκο εκρηκτικών. http://www.iefimerida.gr/news

Τα βίντεο ανέβασε το Beraxs Channel. www.iefimerida.gr/news/18 Νοεμβρίου 2015

BREAKING: Video Woman killed in SAINT DENIS police operation blew self up with suicide vest (Raw)

Η τρομοκρατία είναι η κατ εξοχήν ανθρωποκτόνος επιδημία όλων των εποχών και σαν μεταδιδόμενο νόσημα ¨τρέχει¨ πλέον στους Ευρωπαϊκούς δρόμους.

Αφού θέλει να φαίνεται και φοβισμένο το "θεριό της Ευρωπαϊκής δημοσιονομικής πολιτικής" …..καταλαβαίνετε τι "ευημερία" θα υπάρξει το αμέσως επόμενο διάστημα στην ΕΥΡΏΠΗ.

Schaeuble: Αν είχαμε επιθέσεις θα σκεφτόμασταν επέμβαση στρατού

Αξίζει να σκεφτεί κανείς το ενδεχόμενο χρήσης των ενόπλων δυνάμεων στο εσωτερικό της Γερμανίας, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, με το βλέμμα στις συνέπειες των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι.

«Εάν είχαμε μια κατάσταση όπως αυτή στο Παρίσι, ενδεχομένως με επιθέσεις σε τρία-τέσσερα σημεία, θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί αν θα επαρκούν οι αστυνομικές δυνατότητες», δήλωσε ο κ. Σόιμπλε σε εκδήλωση χθες το βράδυ στο Ντίσελντορφ, όπως μεταδίδει η «Rheinische Post».

ΑΠΕ-ΜΠΕ http://www.capital.gr/18 Νοεμβρίου 2015
Τι θα λένε σε λίγο στον κόσμο "πάρτε μάσκες";

¨Tρόμος επικρατεί σε ολόκληρη την Ευρώπη καθώς οι γαλλικές αρχές εσπευσμένα με διάταγμα εγκρίνουν τη χρήση διαλύματος θειϊκής ατροπίνης για ένεση 40 mg/20 ml νευροτοξικού οργανοφωσφορικού αντίδοτου καθώς οι ισλαμιστές του ISIS έχουν χημικά όπλα, ενώ υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι και χτες στο Αννόβερο προσπάθησαν να πυροδοτήσουν μια τέτοια χημική βόμβα.

Εντύπωση και ερωτηματικά είχε προκαλέσει η χτεσινή δήλωση του Γερμανού υπουργού εσωτερικών ότι «δεν μπορεί να αποκαλύψει τι βρέθηκε καθώς θα ανησυχούσε ολόκληρη η πόλη»! Το γεγονός πως το ISIS κατέχει και έχει χρησιμοποιήσει χημικά όπλα σε Συρία και Βόρειο Ιράκ είναι κοινό μυστικό.¨ του Βασίλη Καπούλα http://www.defencenet.gr/18 Νοεμβρίου 2015
Η Ευρώπη θα μάθει να ζει με ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥΣ.

Ζωή και αυτή…;;

¨H σουηδική υπηρεσία ασφαλείας (Säpo) αύξησε σήμερα το επίπεδο συναγερμού για τρομοκρατική απειλή κατά μία βαθμίδα και το ανέβασε στο επίπεδο 4 στην πεντάβαθμη κλίμακα, υποστηρίζοντας ότι διαθέτει «συγκεκριμένες πληροφορίες» σχετικά με μια πιθανή επίθεση, λίγες μόλις ημέρες μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι.¨ ¨http://www.defencenet.gr/ 18 Νοεμβρίου 2015
Τελικά αντί της χάραξης ενεργειακών αγωγών στην Ευρώπη έχουμε χάραξη ανθρώπινων ποταμιών πόνου και αθλιότητας προσφύγων
Και αν τα ΣΚΟΠΙΑ κλείσουν τα σύνορα γιατί οι επόμενες χώρες διέλευσης τα κλείσουνε, τότε ποιος θα μας βοηθήσει;
Η τουρκική ακτοφυλακή θα μας βοηθήσει , μη γένοιτο;

Ή ο Επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί της ΕΕ με αυτά που δήλωσε;

Για μια φορά ακόμα η Ευρώπη κρίνει και αποφασίζει με δύο μέτρα και δύο σταθμά για τις χώρες της ένωσης. Η ΕΕ μέσω του Επιτρόπου Πιερ Μοσκοβισί ανακοίνωσε ότι κατανοεί τις προτεραιότητες του γαλλικού προϋπολογισμού, ο οποίος κατευθύνεται προς την λογική της θωράκισης της χώρας από την τρομοκρατία, αναφέρει ευρωπαϊκό δημοσίευμα.

«Οι πόροι που πρόκειται να δοθούν στις δυνάμεις ασφαλείας θα είναι εις βάρος των άλλων προϋπολογισμών, αλλά πρέπει να δεχθούμε ότι και η Ευρώπη πρέπει να το καταλάβει», δήλωσε ο Ευρωπαίος επίτροπος.

Η Γαλλία είναι βέβαιο ότι θα υπερβεί τον στόχο του ελλείμματος του προϋπολογισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεδομένου ότι θα δαπανήσει πολλά χρήματα στον απόηχο των επιθέσεων της περασμένης Παρασκευής στο Παρίσι, τονίζει ο Γάλλος πρωθυπουργός.
Η γαλλική κυβέρνηση θα μεταβάλλει τα σχέδια προϋπολογισμού της μετά την απόφαση του Προέδρου Ολάντ να υποσχεθεί ότι θα προσλάβει χιλιάδες αστυνομικούς, ως μέρος των σχεδίων για την ενίσχυση της ασφάλειας, η οποία εκτιμάται ότι θα κοστίσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. πηγή: http://www.pentapostagma.gr/18 Νοεμβρίου 2015, 2:23 μμ
Διαβάσαμε πολλές φορές τον τελευταίο καιρό "όταν το κακό ξεκινήσει από την Συρία…"

Μα το κακό ξεκίνησε εδώ και πολύ καιρό από την Συρία όταν βλέπαμε τους τζιχαντιστές να ατιμάζουν κομμένες κεφαλές παίζοντας με αυτές ποδόσφαιρο σε ματωμένες αλάνες.

Το κακό ξέφυγε και έφερε "εις τας Ευρώπας" τρόμο και φόβο και ΔΙΑΛΥΣΗ.
Μπορεί να ξεσηκωθούν πρώτα οι Ευρωπαίοι πριν ξεσηκωθούν οι Έλληνες με αυτά που γίνονται;

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας - freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου