Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΗΣ ΖΗΛΙΑΣ

Βγάλε τα ρούχα σου και κανε τα συζυγικά σου καθήκοντα.Και απασφάλισε την χειροβομβίδα.!


















Την ανατίναξε μέσα στο αυτοκίνητο ο σύζυγός της, την ώρα που έκαναν σεξ
Τραγικό τέλος είχαν οι μεταμεσονύκτιες ερωτικές περιπτύξεις βουλευτού του

κόμματος του Πούτιν με τον σύζυγό της μέσα στο αυτοκίνητό τους,
καθώς αυτό εξερράγη παρασύροντας το ζευγάρι στον θάνατο.




ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Αιτία της έκρηξης, όπως όλα δείχνουν, είναι ο μηχανισμός που ο τυφλωμένος από ερωτική ζήλια σύζυγος κρατούσε στα χέρια του απειλώντας τη γυναίκα του.
Τα απανθρακωμένα σώματα της 30χρονης Οξάνα Μπομπρόφσκαγια και του συζύγου της Νικίτα ανασύρθηκαν γυμνά από τη μέση και κάτω από το πίσω κάθισμα του τζιπ τους, μάρκας Toyota Rav4, το οποίο βρισκόταν παρκαρισμένο κοντά στο γραφείο της, στην πόλη Νοβοσιμπίρσκ της Σιβηρίας. Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν από τις 11 τη νύχτα της περασμένης Πέμπτης, ωστόσο οι αρμόδιοι αποφεύγουν μέχρι στιγμής να ανακοινώσουν λεπτομέρειες.



Πηγές της αστυνομίας λένε ανεπίσημα πως ο σύζυγος πυροδότησε τη βόμβα σε μια έκρηξη ζήλιας, καθώς λίγο νωρίτερα μάρτυρες είχαν ακούσει το ζευγάρι να καβγαδίζει, με τον Νικίτα Μπομπρόφσκι να την κατηγορεί ότι τον απατά με πλούσιο εραστή. «Υπάρχει μια πληροφορία που αναφέρει ότι εκείνος κρατούσε στα χέρια του ένα είδος χειροβομβίδας» ανέφερε δημοσίευμα στην εφημερίδα «Siberian Times» επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, ενώ το ειδησεογραφικό δίκτυο LifeNews μετέδωσε ότι από το ιατροδικαστικό πόρισμα επιβεβαιώνεται ότι το ζευγάρι έκανε σεξ πριν από την έκρηξη.

Την πίεσε

«Πιθανολογείται ότι στη διάρκεια έντονης αντιπαράθεσης εκείνος την πίεσε να κάνει το συζυγικό της καθήκον, απειλώντας την και δείχνοντάς της τον εκρηκτικό μηχανισμό» δήλωσε η πηγή του Lifenews. Η αστυνομία με τη σειρά της ανακοίνωσε ότι ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, τη στιγμή που ο δήμαρχος του Νοβοσιμπίρσκ, Ανατόλι Λοκότ, δήλωσε ότι ο θάνατος της βουλευτού της Ενωμένης Ρωσίας οφειλόταν σε ενδοοικογενειακά προβλήματα, και όχι σε τρομοκρατική ενέργεια.



Η αυτόπτης μάρτυρας Ευγενία Ρομάνοβα είδε από το παράθυρο του σπιτιού της το φλεγόμενο όχημα, ενώ ο σύζυγός της κατέβηκε στον δρόμο για να διαπιστώσει τι είχε συμβεί. «Ηταν τρομερό! Ούτε κεφάλια, γυαλιά γεμάτα αίματα, ένας εφιάλτης. Σχεδόν δεν είχε κεφάλι» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η Μπομπρόφσκαγια, εκτός από βουλευτής στο τοπικό κοινοβούλιο, εργαζόταν επίσης ως υποδιευθύντρια σε μεγάλη κατασκευαστική εταιρία, σε μικρή απόσταση από την οποία έγινε η έκρηξη. Ο σύζυγός της ήταν πρώην αξιωματικός των ειδικών δυνάμεων του ρωσικού στρατού και μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη τεσσάρων ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου