Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΛΑΘΡΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhuhqG4KZnysyVKhqsWc_cq4xkATOmd8dSjLW8h6CMHzQoit9sNBswYv7eBGpON0AdougeGXo4iUWJH28vsDNgPNRxcq54KqjVATwamylin0ClJzfXO9IDAuxc2-aAyyRcmjhLjb-DPWncg/s640/skai-stoxopoiei2.jpg


ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΆ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ 
ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΙΟ 
ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΟΥΣ!

ΔΕΙΤΕ..








Μπαράζ διαπόμπευσης από τα τηλεοπτικά κανάλια και κυβερνητικούς εκπροσώπους δέχονται πολίτες και ιερείς οι οποίοι εκφάζουν τη διαμαρτυρία τους για τη βίαιη ισλαμοποίηση και τον εποικισμό που δέχονται οι περιοχές τους, από την κυβέρνηση! Η κυβέρνηση που δήθεν εκόπτετο για τη γνώμη των πολιτών διεξάγοντας προ μηνών δημοψήφισμα για το θέμα του χρέους, σήμερα, όχι μόνο γράφει στα…

παλιά της παπούτσια τους πολίτες, όχι μόνο εποικίζει βιαίως πόλεις, δήμους και χωριά με ισλαμιστές-λαθρομετανάστες αλλά με συνηγόρους τα ΜΜΕ εξαπολύει μύδρους κατά όσων διαμαρτύρονται για όσα τους επιβάλλονται!

Καταγγέλλει λοιπόν ως ρατσιστές ή αντίχριστους όποιους πολίτες ή ιερείς τολμούν να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους (ενίοτε και με άκομψο τρόπο) για τον βιασμό που δέχεται η ζωή τους. Πρέπει ντε και καλά να αποδεχθούν τον εποικισμό των περιοχών τους με εκατοντάδες ή και χιλιάδες ισλαμιστές-λαθρομετανάστες, χωρίς να ξέρει ούτε καν η ίδια η κυβέρνηση από πού κρατάει η σκούφια τους! Προέρχονται από Ασία ή Αφρική, από δεκάδες διαφορετικές χώρες και χωρίς καν να γνωρίζει η κυβέρνηση αν μπορούν να συγκατοικήσουν μεταξύ τους οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες (ήδη πολλές φορές σφάζονται μεταξύ τους), υποχρεώνει με το ζόρι τους πολίτες όλων των περιοχών της χώρας να δεχτούν έξω από την πόρτα τους εκατοντάδες ή και χιλιάδες λάθρους! Αν λοιπόν διαμαρτυρηθούν οι κάτοικοι, τότε τα μεγάλα κανάλια τους εμφανίζουν ως ρατσιστές, τους δε ιερείς ως αντίχριστους!

Αυτός συνέβη χθες από το MEGA, το ΣΚΑΙ και τον ΑΝΤΕΝΝΑ!

Δείτε την πιο πάνω φωτό από τον ΣΚΑΪ: «ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ»!

Αποτέλεσμα αυτού είναι αφενός να εμφανίζεται διεθνώς η χώρα μας ότι έχει πολλούς κατοίκους με ρατσιστικές τάσεις, αφενός να διχάζονται ολόκληρες κοινωνίες, με τελικό αποτέλεσμα πολλοί κάτοικοι να χαρακτηρίζουν άλλους συγκατοίκους τους ως ρατσιστές και αντίχριστους!

Έτσι, μετά το χθεσινό προπαγανδιστικό-δυσφημιστικό μπαράζ των ΜΜΕ κατά της Βέροιας,

σήμερα είχαμε τον ιερέα Ευλόγιο να εμφανίζεται να ζητά συγγνώμη για τις δηλώσεις του, ενώ άλλοι κάτοικοι να εναντιώνονται δημοσίως σε όσους έβαλαν γουρουνοκεφαλή σε σημείο της Βέροιας, προεκιμένου να αποτρέψουν τον εποικισμό της περιοχής τους.

Συμπερασματικά, με αυτή την πλύση εγκεφάλου η Βέροια θα αποδεχτεί πολλοί περισσότερους λαθρομετανάστες, ενώ παράλληλα ανοίγει ο δρόμος για όλους τους δήμους της χώρας να αποδεχτούν εκατοντάδες ή χιλιάδες ισλαμιστές στην περιοχή τους. Και όποιος τολμήσει να διαμαρτυρηθεί θα διαπομπεύεται ως ρατσιστής ή αντίχριστος!


indobserver

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου