Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

ΤΑ ΦΤΩΧΙΚΑ ΤΩΝ ΔΙΣ


Τα πολυτελή καταφύγια ζάμπλουτων ανθρώπων -
 Δείτε τις φωτογραφίες

Αν υπάρχει κάτι πιο ιντριγκαδόρικο από το πώς είναι το σπίτι ενός δισεκατομμυριούχου, είναι το πώς είναι το «εξοχικό» του, 

τη κατοικία που επιλέγει για ανάπαυση, χαλάρωση, απομόνωση ή διασκέδαση, μακριά από όλα όσα τον κουράζουν - και προσθέτουν πολλά μηδενικά στον λογαριασμό του στην τράπεζα.



Bill Gates - Σάντα Φε, Καλιφόρνια




Μπορεί να γυρνά διαρκώς σχεδόν σε όλο τον κόσμο αλλά όταν θέλει να αποδράσει από την καθημερινότητά του, το ιδανικό μέρος για τον συνιδρυτή της Microsoft είναι η κατοικία των 4.600 τετραγωνικών μέτρων στη Σάντα Φε της Καλιφόρνια.
Richard Branson - Μαρόκο




Ένα από τα πολλά εκπληκτικά ακίνητα του Richard Branson είναι το Kasbah Tamadot στο Μαρόκο. Σε υψόμετρο 1300 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, το κατάλυμα αυτό διαθέτει 27 δωμάτιο που διατίθενται προς ενοικίαση σε όποιον θέλει και μπορεί να κάνει διακοπές σαν δισεκατομμυριούχος. Εκεί μένει άλλωστε και ο ιδιοκτήτης του.
Mark Zuckerberg - Χαβάη




Παρότι η περιουσία του φτάνει τα 47,7 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Forbes, ο ιδρυτής του Facebook Mark Zuckerberg εξακολουθεί να απολαμβάνει απλές και μικρές χαρές της ζωής, όπως burgers και smoothies και surfing, όταν επισκέπτεται την παραθεριστική του κατοικία στη Χαβάη. Την αγόρασε το 2014 έναντι 100 εκατομμυρίων δολαρίων.
Michael Bloomberg - Λονδίνο




Όταν ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης αναζητά το καταφύγιό του, ταξιδεύει στο Λονδίνο. Λέγεται πως κατέβαλε 26 εκατομμύρια δολάρια για το ιστορικό λονδρέζικο σπίτι του. Εκεί έζησε η συγγραφέας και ποιήτρια Mary Ann Evans, που υπέγραφε τα έργα της ως George Eliot.
Eric Schmidt - Σάντα Μπάρμπαρα




Ο εκτελεστικός διευθυντής της Alphabet Inc και πρώην CΕΟ της Google Eric Schmidt διαθέτει μια εξαιρετική έπαυλη ισπανικού αποικιακού στυλ του 1926. Την αγόρασε το 2007 από την Ellen DeGeneres έναντι 20 εκατομμυρίων δολαρίων και εκεί έγινε ο γάμος της Kim Kardashian και του Kris Humphries.

Η μάστερ σουίτα της εν λόγω έπαυλης έχει εμβαδό μεγαλύτερο από ένα μέσο σπίτι, ήτοι 120 τετραγωνικά μέτρα.
Michael Dell - Χαβάη




Όταν είσαι ο CEO Michael Dell κι ένα σπίτι δεν σου φτάνει, τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα: αγοράζεις τρεις κατοικίες και τις ενώνεις σε μία υπερ-έπαυλη.

Η οικία «Raptor Residence» στη Χαβάη διαθέτει 23 δωμάτια και εκτιμάται πως αξίζει 62 εκατομμύρια δολάρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου