Τρίτη 17 Μαΐου 2016

ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ ΕΚΤΩΣ ΟΡΙΩΝ

Το μονοπάτι μέσα… στον ουρανό

Πεζοπορία με φόντο το κενό - 

Το μονοπάτι μέσα... στον ουρανό


Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες



«Κόκκινο» πρέπει να χτύπησε η αδρεναλίνη του εικονιζόμενου ζευγαριού 
που σκαρφάλωσε σε ένα εξαιρετικά επικίνδυνο ορεινό μονοπάτι κι έβγαλε αυτές τις υπέροχες selfies- σε κάποιους είναι πιθανό να προκαλούν και ναυτία…-
 σε ύψος 2.100 μέτρων!
Πρόκειται για τον Leonardo Pereira και τη σύντροφό του Victoria Nader, από τη Βραζιλία που βρίσκονται στην άκρη του βουνού Hua ή Huashan, όπου περπάτησαν στη διαβόητη «διαδρομή μέσα στον ουρανό».


Πατώντας πάνω σε μονοπάτι με στενές ξύλινες σανίδες, οι δύο λάτρεις της περιπέτειας και της φύσης δεν σταμάτησαν να φωτογραφίζουν την εκπληκτική θέα από τις γύρω βουνοκορφές και τα απόκρημνα βράχια
Το όρος Hua είναι ένα από τα πέντε ιερά βουνά της Κίνας και έχει θρησκευτική σημασία φιλοξενώντας πλήθος ναών.
Ο 23χρονος και η 19χρονη βάδισαν στο πιο επικίνδυνο κομμάτι του μονοπατιού- που περιλάμβανε την πορεία πάνω σε αυτές τις στενές σανίδες.
«Παρότι δείχνει τρομακτικό, είναι στην πραγματικότητα πολύ διασκεδαστικό», δηλώνει ο Leonardo στη Daily Mail, «τη στιγμή που είδα αυτό το μονοπάτι στο Google, με τον χαρακτηρισμό "το πιο επικίνδυνο μονοπάτι στον κόσμο" είπα στη Victoria πως πρέπει να το επισκεφθούμε».
«Ειλικρινά είναι το πιο υπέροχο συναίσθημα που έχω νιώσει σε όλη μου τη ζωή. Ακούγεται πως τουλάχιστον 100 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο στο μονοπάτι αυτό, αλλά πιστεύω πως τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλά για να αυξηθούν τα μέτρα ασφαλείας. Αν και κανείς δεν σε υποχρεώνει να έχεις εξοπλισμό ασφαλείας», προσθέτει.
Το πιο εντυπωσιακό είναι ίσως το γεγονός πως το μονοπάτι είναι… διπλής κατεύθυνσης.
ajsajduu2ajsajduu3ajsajduu1ajsajduu4ajsajduu5ajsajduu6ajsajduu7ajsajduu8ajsajduu9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου