Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016

ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

«Έφεραν νύχτα» το ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ – ΤΕΡΑΣ των 7500 σελίδων, για να ψηφιστεί αδιάβαστο!
http://www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2016/05/mnimonio997__article__article__article-680x431.jpg

Ακόμα και τους μνημονιακούς προκατόχους τους κατάφεραν να ξεπεράσουν οι τριτομνημονιακοί συγκυβερνήτες Τσίπρας και Καμμένος! Έτσι, αργά τη νύχτα έφεραν στη βουλή το πολυνομοσχέδιο-τέρας για την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης, το οποίο φτάνει -και ίσως ξεπερνά- τις 7.500 σελίδες!!! Στο τέρας δεν συμπεριλαμβάνεται ο διαβόητος «κόφτης», που θα κατατεθεί σήμερα ως τροπολογία στο ίδιο νομοσχέδιο.

Η «επεξεργασία» του νομοσχεδίου στις συναρμόδιες επιτροπές θα ξεκινήσει σήμερα Πέμπτη, στη μία μετά το μεσημέρι. Η συζήτηση στην Ολομέλεια θα ξεκινήσει το Σάββατο, και η ψήφισή του αναμένεται την Κυριακή.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι οι βουλευτές έχουν στη διάθεσή τους λίγες ώρες για να διαβάσουν αυτές τις 7.000 και πλέον σελίδες, να τοποθετηθούν επ’ αυτών και τέλος να το υπερψηφίσουν ή όχι! Όπως αντιλαμβάνεστε, και να θέλουν να το μελετήσουν είναι ανθρωπίνως αδύνατον!

Θα ψηφίσουν, λοιπόν, για το μέλλον μας, κυριολεκτικά στα τυφλά! Αυτή είναι η «δημοκρατία» τους και κατ’ αυτόν τον τρόπο βγαίνουν οι κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον του Έθνους και του Λαού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...