Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

ΦΟΥΤΕΡ ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ

Το φούτερ-πολυεργαλείο που θα βολέψει κάθε ταξιδιώτη

Έχει ενσωματωμένο από φορτιστή έως ανοιχτήρι

Το φούτερ-πολυεργαλείο που θα βολέψει κάθε ταξιδιώτη


Κάποτε τα ρούχα ήταν απλώς… ρούχα, ενδύματα για να καλύπτουμε το σώμα μας. 
Ολοένα και περισσότερα είδη ωστόσο «προσαρμόζονται» στις ανάγκες 
διάφορων ομάδων, όπως εν προκειμένω στους ταξιδιώτες που βρίσκουν
 βολικό αυτό που φορούν να είναι πολυχρηστικό.

Δείτε τις φωτογραφίες


foyter2
Έτσι το τελευταίο «χιτ» της αγοράς είναι αυτό το Koala Hoodie, φούτερ ιδανικό για ταξιδιώτες καθώς είναι «εξοπλισμένο» με 15 πράγματα όπως φουσκωτό μαξιλάρι, φορτιστή κινητού- ακόμα και το φερμουάρ του μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ανοιχτήρι. Παρά τον «εξοπλισμό» του μοιάζει σαν οποιοδήποτε φούτερ με κουκούλα.
foyter3
Δημιουργοί είναι οι Ben και James Street από το Λονδίνο, που εμπνεύστηκαν από τις ανάγκες που προέκυπταν στους ίδιους, όταν ταξίδευαν.
Εκτός από το μαξιλάρι που είναι κρυμμένο μέσα στην κουκούλα, υπάρχει ακόμα ένα κομμάτι ύφασμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μάσκα ματιών, αν κάποιος θέλει να κοιμηθεί για παράδειγμα.
foyter4
Το φούτερ ανοίγει στις μασχάλες σαν τσέπη, για να δροσίζεται αυτός που το φορά αν το χρειάζεται, ενώ στα μανίκια έχει υποδοχή για τους αντίχειρες ώστε να μην ανεβαίνουν. Διαθέτει επίσης πολλές ακόμα «αόρατες» τσέπες. Υπάρχει ακόμα και ειδική «θήκη» για ένα νόμισμα, ώστε να το έχεις πάντα διαθέσιμο χωρίς να χρειάζεται να ψάξεις ή να ανοίξεις το πορτοφόλι σου δημόσια.
foyter5
Σύμφωνα με τη Daily Mail, υπάρχει και μια κρυφή τσέπη για τιμαλφή αλλά είναι πράγματι κρυφή κι έτσι οι δημιουργοί δεν αποκαλύπτουν πού ακριβώς είναι.
Το φούτερ θα κάνει το ντεμπούτο του στο Kickstarter τον Αύγουστο με τιμή 89 δολαρίων ενώ όταν βγει κανονικά στην αγορά θα κοστίζει 140 δολάρια.
Διατίθεται σε τρία χρώματα, μαύρο, γκρι και μπλε.
foyter1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου