Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ

Η 27χρονη που έχει επισκεφτεί μόνη της 180 χώρες

Έχει «αποστολή» να γυρίσει τον κόσμο 


Η 27χρονη που έχει επισκεφτεί μόνη της 180 χώρες

Δείτε φωτογραφίες



Να σπάσει το ρεκόρ Γκίνες ως η πρώτη γυναίκα που θα γυρίσει τον κόσμο 
στο συντομότερο χρόνο θέλει η 27χρονη Cassie De Pecol.
Με αφετηρία της το Κονέκτικατ ξεκίνησε το ταξίδι της τον Ιούλιο του 2015 και πλησιάζει πλέον πως το τέλος της «αποστολής» της στο πλαίσιο της οποίας έβαλε στόχο να επισκεφθεί 193 χώρες συν την Ταϊβάν, το Κόσοβο και την Παλαιστίνη.
Μέχρι στιγμής έχει επισκεφθεί 180 χώρες με 254 πτήσεις σε μόλις 15 μήνες. Για να διεκδικήσει το ρεκόρ έχει ακόμα 45 μέρες να ολοκληρώσει το ταξίδι της.
Αγαπώντας με πάθος τα ταξίδια η 27χρονη ξεκίνησε να σχεδιάζει το ταξίδι- εμπειρία ζωής στα 25α γενέθλιά της. Το όνομα της αποστολής της είναι «Expedition 196».
«Από τότε που ήμουν μαθήτρια ήθελα να γυρίσω τον κόσμο και να μάθω περισσότερα για τις διαφορετικές κουλτούρες, το φυσικό περιβάλλον, τη θρησκεία. Στην Αμερική είμαστε τυχεροί που έχουμε ένα τέτοιο μείγμα πολιτισμών και ανθρώπων από όλο τον κόσμο,  που κάνουν τη χώρα μας αυτό που είναι σήμερα. Ήθελα να μάθω περισσότερα για την προέλευσή τους αλλά και για τη δική μου, καθώς οι πρόγονοί μου είναι από την Ευρώπη», εξηγεί στη Daily Mail.
sdahdafd2



Όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα, η 27χρονη εκτιμάται πως έχει ξοδέψει 198.000 δολάρια μέχρι στιγμής και πολλοί χορηγοί τη βοήθησαν σηκώνοντας μέρος του οικονομικού βάρους του ταξιδιού.
Επενδυτές μάλιστα συνέβαλαν στη δημιουργία εκπαιδευτικού ντοκιμαντέρ που η Cassie γυρίζει στη διάρκεια του ταξιδιού της, με στόχο την προώθηση του βιώσιμου ταξιδιού. Στο Instagram της προωθεί επίσης φιλικά προς το περιβάλλον, πολυτελή ξενοδοχεία, τα οποία με τη σειρά τους της παρέχουν τη διαμονή.
«Κατά μέσο όρο μένω στην κάθε χώρα δύο με πέντε μέρες», αφηγείται η ίδια, «πιστεύω πως το συναίσθημα της ολοκλήρωσης θα είναι καταλυτικό όταν το ταξίδι μου φτάσει στο τέλος του. Ελπίζω μόνο να εμπνεύσω νέες γυναίκες (και άνδρες) σε όλο τον κόσμο να κυνηγήσουν τους στόχους τους και να κάνουν πράγματα που μέχρι σήμερα ο κόσμος νομίζει πως μόνο άνδρες μπορούν να κάνουν».
sdahdafd1sdahdafd3
greecesdahdafd4sdahdafd5sdahdafd6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου