Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΠΙΑ

Aπό τον Πόλεμο των Άστρων μέχρι το Game of Thrones: Εκπληκτικά τοπία από πολύ γνωστές ταινίες και σειρές! (Photos)

Γνωρίζατε πως οι αγαπημένες σας σειρές και ταινίες δεν γυρίστηκαν εκεί που νομίζετε;
Το Μόντρεαλ, το Τορόντο και Βόρεια Καρολίνα αποτελούν τους αφανείς ήρωες της μεγάλης οθόνης. Οι τοποθεσίες τους χρησιμοποιήθηκαν για την κινηματογράφιση ταινιών αλλά και τηλεοπτικών σειρών αλλά σπανίως παίρνουν τα απαραίτητα εύσημα.
Και υπάρχουν ακόμα περισσότερα όπως οι έρημοι που εμφανίζονται στον Πόλεμο των Άστρων και στο Sex and the City αλλά και οι κήποι που φαίνονται στο Game Of Thrones.
Δείτε λοιπόν στο athensmagazine.gr πού πραγματικά γυρίστηκαν μερικες από τις αγαπημένες σας ταινίες και σειρές.

Πόλεμος των άστρων η δύναμη ξυπνάει - Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Οι έρημοι των ΗΑΕ αποτελούν ένα εξαιρετικό σημείο για γυρίσματα ταινιών που έχουν να κάνουν με άλλους πλανήτες.
Βόρεια Καρολίνα - Dawson's Creek
Αποτελεί έκπληξη κι όμως η Βόρεια Καρολίνα αποτελεί την τρίτη πιο δημοφιλή πολιτεία στην Αμερική για την κινηματογράφιση ταινιών και τηλεοπτικών σειρών. Ο βασικότερος λόγος είναι ότι η Βόρεια Καρολίνα είναι μία από τις λίγες πολιτείες που συνδυάζουν βουνό, πεδιάδες και παραλίες.
Hunger Games - Black Mountain, Βόρεια Καρολίνα
Πολλά κομμάτια της τριλογίας του Hunger Games έχουν γυριστεί στη Βόρεια Καρολίνα. 
Οι σκηνοθέτες αναζητούσαν σκηνικό σε βουνό και επέλεξαν την μικρή πόλη του Black Mountain για να γυρίσουν την ταινία.
Η πόλη είναι μία από τις πιο εκλεκτές στα Απαλλάχια Όρη.
Game Of Thrones, Πόλεμος των Άστρων Σεβίλλη
Η Σεβίλλη είναι η μεγαλύτερη πόλη της Ανδαλουσίας στην Ισπανία και είναι γεμάτη από παλιά κτίρια και πανέμορφη αρχιτεκτονική.
Για αυτούς τους λόγους πολλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές γυρίστηκαν εκεί. Ανάμεσα σ' αυτές το Game Of Thrones στους Κήπους του Παλατιού Αλκαθάρ στο κέντρο της πόλης αλλά και ο Πόλεμος των Άστρων στην Επίθεση των Κλώνων όπου επιλέχθηκε η Plaza de Espana.
Brooklyn - Μόντρεαλ, Καναδάς
Το Μόντρεαλ του Καναδά αποτελεί μία από τις αγαπημένες επιλογές των σκηνοθετών γι' αυτό και το 2015 γυρίστηκε εκεί η ταινία Brooklyn κι ας μιλούσε για τη Νέα Υόρκη του 1950.
Suits - Τορόντο, Καναδάς
Πρόκειται για μία από τις πιο χρησιμοποιημένες πόλεις για να γυρίσματα της Νέας Υόρκης.
Έχοντας ένα μεγάλο μητροπολιτικό κέντρο, οι δρόμοι του Τορόντο μοιάζουν πάρα πολύ με το κέντρο του Μανχάταν. Αυτό ακριβώς είδαν και οι παραγωγοί της τηλεοπτικής σειράς Suits και έκαναν το Τορόντο τη δική τους Νέα Υόρκη.
Sex and the City 2 Μαρόκο
Η Μαυριτανική επαρχία του Μαρόκου στη Βορειοδυτική Αφρική είναι ένας από τους πιο όμορφους και δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.
Η ταινία Sex and the City 2 η οποία λαμβάνει χώρα στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το Άμπου Ντάμπι, γυρίστηκε κατά το μεγαλύτερο μέρος της στο Μαρόκο.
Ο Ναυαγός - Νησιά Φίτζι
Τα νησιά Φίτζι είναι πολύ μακρινός προορισμός κι έτσι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν συχνά για ταινίες. Αλλά ήταν το ιδανικό μέρος για να γυριστεί Ο Ναυαγός με τον Τομ Χανκς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου