Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

ΤΡΥΦΕΡΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ

Ορισμένα τρικ για να μαλακώσει το μοσχαρίσιο κρέας

Τι να κάνετε για να γίνει πιο τρυφερό


Ορισμένα τρικ για να μαλακώσει το μοσχαρίσιο κρέας


Γνωρίζουμε πολύ καλά τη συμπεριφορά του μοσχαρίσιου κρέατος 
όταν θέλουμε να το μαγειρέψουμε και να γίνει μαλακό. 

Τις περισσότερες φορές... περιμένουμε με τις ώρες και τελικά το κρέας 
μοιάζει να έχει πεισμώσει.

Για να γίνει λοιπόν πιο τρυφερό, ακολουθήστε κάποια από τα παρακάτω τρικ.


1. Βάλτε το κομμένο σε κομματάκια για 4-5 ώρες και ακόμα καλύτερα 
από ολόκληρο βράδυ στην εξής μαρινάτα:
  • 1 κούπα λάδι,
  • 1/2 κούπα ξίδι,
  • 1 /2 κούπα κρασί,
  • 1 κ. γλυκού αλάτι,
  • πιπέρι, αρωματικά χόρτα και λιωμένο σκόρδο.
2. Μια άλλη πιο απλή και γρήγορη λύση είναι να το αλείψετε με ένα μείγμα
 από λάδι και ξίδι και να το αφήσετε έτσι για 2-3 ώρες.

3. Εάν δεν έχετε καθόλου χρόνο να το μαρινάρετε τότε απλά προσθέστε 
μια κουταλιά ζάχαρη στη σάλτσα.
Πηγή: neadiatrofis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου